Şimdi Ara

EVDE KOCAMAN HAMAM BÖCEĞİ GÖRDÜM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HAYATTA GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK HAMAM BÖCEĞİ.KAPIYI MAPIYI TIKADIM HEP.İĞRENÇ BİR ŞEY GECE UYUYAMAYACAĞIM HERHALDE.BÜTÜN GECE FORUMDAYIM BEYLER.

• AyBenKorkarım kullanıcısına yanıt
    Bu sefer ciddiyim.Ya oha o nasıl girdi eve
  • Oda seni görmüş
  • Sen avrupali degil miydin orada jakuzi bocegi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin misin hamam böceği olduğuna bak kulağa kaçan olmasın? Salgıladığı özel bir salgıyla teninde hiç sana hissettirmeden hareket eder kulağakaçan, sonra yavaşça kulak deliğinden içeri girer ve beynin sol lobunda yerleşir burda yuva kurar. Zaman içerisinde sende baş dönmesi, mide bulantıları başlar daha sonra unutkanlık ve nedensiz bayılmalar gelir. Ardından ise ölüm. Otopside ise kafanı açtıklarında olmayan bir beyin ve binlerce küçük kulağakaçancık görülür tüm kulağakaçanlar zaman içerisinde beynini yiyip bitirmiştir. Umarım kulağakaçan değildir.
  • Yav görende burayı afrika sanacak.

Giannuzi - Kulağakçanı bilmesek yutturacan.O kadar büyük kulağa kaçan olur mu kulağa girmez o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingdom of Norway -- 14 Ağustos 2014; 23:36:14 >
  • KARDEŞİM BİZİM EVDE DE VAR. KERTENKELE VAR EL KADAR ÖRÜMCEK VAR SENİN BAHSETTİĞİNDEN DAHA BÜYÜK DEVASA HAMAMBÖCEKLERİ VAR. SADECE GECE CIKIYOLAR. BENİM BİDE BÖCEK FOBİM VAR. ALISTIM AMA ARTIK. İLAÇ FİLAN KOYDUK FAYDA ETMİYO. BİZEDE SOKAK KAPISININ ALTINDAN GİRMİŞ. ARTIK GİRDİYSE GİTMEZ GEÇMİŞ OLSUN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda uçamayan kuş var.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KAPIYI TIKADIM ZATEN BENİM TUVALETİM VAR SUSADIM LANET OLSUN.
  • Hamamda mısın ?

• Küçücük şey yüzünden susuzluktan ölcen, gazete manşet olsa okumaya utanırım la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingdom of Norway

KAPIYI TIKADIM ZATEN BENİM TUVALETİM VAR SUSADIM LANET OLSUN.

PİS YERLERİ DAHA ÇOK SEVERLER ZATEN. TUVALET, MUTFAKTA, ÇÖPÜN ORDA YEMEĞİN ORALARDA OLURLAR. AMA KORKMA ÇOK HIZLILAR ZATEN GÖZDEN KAYBOLUYOLAR. AMA CIKARTMASI COK ZOR. GİRDİM Mİ BİR SÜRÜ YAVRULUYOLAR. EVİ İYİCE TEMİZLE HER YERİ PIRIL PIRIL YAP HALILARI FİLAN KALDIR TEMİZLE HER YERİ BELKİ GİDEBİLİRLER. PİS VE SICAK YERLERDEN HOSLANIYOLAR. BEN TUVAETE SICMAYA GİTMİSTİM KARSIMDA Bİ GÖRDÜM VE VERDİĞİM TEPKİ : HEMEN GİTTİM EVDEN BİRİNİ ÇAĞIRDIM ÇAK YAPISTIRDI TERLİGİ HOP KLOZETE

• Örümcek adam ara gelsin yakalasın

• TORPİL ATSAM ÖLÜR MÜ
  • quote:

Yav görende burayı afrika sanacak.

Giannuzi - Kulağakçanı bilmesek yutturacan.O kadar büyük kulağa kaçan olur mu kulağa girmez o

• quote:

TORPİL ATSAM ÖLÜR MÜ

YOK QNQ YANDIN SEN ONLAR RADYASYONA BİLE DAYANIKLI ATOM ATSAN YİNE ÖLMEZ. TERLİKLE VURUYON ÖLMÜYOLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

quote:

Yav görende burayı afrika sanacak.

Kardeş o kulağa kaçan değil, kulağın anasını avradını gelmişini geçmişini ölüsünü dirisini öpen.

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Mission completed.
  • sıvı gibi birşey döküyorsun yerlere.
    üstünden geçince ölülerini topluyorsun.

ama unutmayın bonzai tarım ilacıdır.
    http://www.youtube.com/watch?v=6m5l_vrrs2c
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.