Şimdi Ara

hamam ya da sauna kültürü olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç gitmedim ama gitmek istiyorum. İstanbul' da hijyenik bir hamam ya da sauna önerebilecek arkadaş var mı? Bir de şu kese olayı falan nasıl bir şey? Gıcık mı oluyor ??

• git hamama , uzan gobek tasına , once iyice bi terle. sonra tellak sana bol kopuklu bi kese atsın ... iceriden cıktıktan sonrada bi soda veya gazoz ic yasayabilecegin en iyi duygulardan biri hele o sonundaki agırlık cokmesine mutakip biraz orda uzanmak ....
  • o tellak mesele işte... Birinin vücudumda hart-hart diye dolanması, beni gıcık eder yaa..
  • istemiyosan yaptırmazsın (aslında kimse istemez vucudunda bi adam elinin dolasmasını) ... sen sonunda ki sodayı ic yeter

ayrıca istanbullu deilim , o yuzden tavsiye edemem ama gittigin yerin temiz olmasına ozen gosterirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 10 Ocak 2006 2:20:31 >
  • hiç kese yaptırma ben bi taktik biliyom keseciye anlattım herif kovaladı beni. Bizi işimizden mi etcen dedi. anlatıyom;

önce iyicene bi terle sakın suya dokunma ama. Dostum çok fena terlemelisin. Sonra al sabunu terinle güzelcene vücudunu ovala ama bak sabunu hiç suya sürmeden güzelcene vücudunu ovalıyosun. Bak ter ve sabun sadece ısrarla söylüyorum. Sonra git kurnanın başına iyicene durulan güzelcene bi kaç su da yıkan tabi. sonra git keseciye senden bi dirhem kir çıkarsın gönder bana alnından öpim onu.

Sonra kese işi delikanlı işi diil abi ne öyle herif her yeri elliyo falan. Boşver sen keseyi dediğimi yap
  • ha bi de git sofular hamamına aksray da hamam da da hijyen falan arama boşuna adı üstünde böceğiyle faresiyle hamam işte.
  • sakın tam takır bos mideyler gitme yine tam tersine tıka basa dolu mideylede gitme gitmeden önce orta seviyede miden dolu olsun yoksa diger 2 durumda nefesinin kesilmesi olası acemiysen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

sakın tam takır bos mideyler gitme yine tam tersine tıka basa dolu mideylede gitme gitmeden önce orta seviyede miden dolu olsun yoksa diger 2 durumda nefesinin kesilmesi olası acemiysen

bak bunu unutmusuz sonra seni tokatlayıp , ayıltmaya calıstıklarında arkamızdan;
    -ulan bunların lafına uyduk , insan yemek konusundan da bahsederdi .........

gibi iyi niyet cumlelerini soylemeni istemeyiz

• En iyisi Galatasaray hamamıdır. Ama biraz tuzlu
  • walla sauna diyince benim aklıma masaj gelir bayan yapacak rus uyruklu iyidir... özel masaj da yapacak mis gibi... sen boşver gazozu sodayı git bi saunaya
  • ben 10 senedir fitnes yapıyorum.Fitnesten sonrada sauna yapıyorum.10 senedirde grip veya anjin diye bir hastalığa yakalanmıyorum.Birde romatizmal veya artroz gibi eklem ağrılarınada çok iyi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

walla sauna diyince benim aklıma masaj gelir bayan yapacak rus uyruklu iyidir... özel masaj da yapacak mis gibi... sen boşver gazozu sodayı git bi saunaya
    masaj yapacak rusu bulsam , omrum boyunca gazoz icmem
  • walla üleş gibi kokuyom gidip bi banyo yapayım
  • sinan harbiden üleş gibi kokuon tellag paranı veriyimde git bi yıkan
  • al al allalalalaala
  • Ne Güzel Ne Güzel Muhabbetiniz Süpermiş

Birer hafta Dinlenin Bu Arada iyice keselenirsiniz hamamda (kendinizi biliyorsunuz isim vermiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 10 Ocak 2006 5:45:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.