Şimdi Ara

HAMAMBÖCEĞİ nasıl öldürülür, kökü nasıl kazınır? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
9
Favori
197.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErosRamazotti

apartmanın 1. katında yıllardır boş olan bi daire var eşyalar falan duruyo çekip gittiler gelmediler bayadır tahminlerimizce o evdeki büyük koloni apartmana yayıldı 2. katlar da deli gibi var bizim 3. katada çıktı şerolar nezaman memlekete gitsem öldürürüm 1-2 tane annemede derim ne kadar pis evein var bak biz 4 hayvan öğrenci evinde kalıyoz evde böcük yok diye . " gerçi hayvanlarda haklı evde yenilebilecek bişey olmuyo genellikle "

Süper ya, evde şöyle pastırma sucuk artıkları olacakki hayvanlar mutlu mesut yaşayıp koloni oluştursunlar : )))

• quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

quote:

Orijinalden alıntı: ErosRamazotti

apartmanın 1. katında yıllardır boş olan bi daire var eşyalar falan duruyo çekip gittiler gelmediler bayadır tahminlerimizce o evdeki büyük koloni apartmana yayıldı 2. katlar da deli gibi var bizim 3. katada çıktı şerolar nezaman memlekete gitsem öldürürüm 1-2 tane annemede derim ne kadar pis evein var bak biz 4 hayvan öğrenci evinde kalıyoz evde böcük yok diye . " gerçi hayvanlarda haklı evde yenilebilecek bişey olmuyo genellikle "

Süper ya, evde şöyle pastırma sucuk artıkları olacakki hayvanlar mutlu mesut yaşayıp koloni oluştursunlar : )))

Alıntıları Göster
    patates kabuklarını severler. bir de bunlar sanırım yerdeki su gideri, banyo gideri vs gibi yerlerden de baskına gelebiliyor galiba.
    evet, patates kabuğunu yerken gördüm, diğer bilgiyi de başkasından aldım. fakat bir özellikleri var, haraket etmenize karşılık anında hareket ediyorlar.
    mükemmel bir radar sistemleri var. karanlıkta dahi çok iyi çalışan bir sistem. öyle yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi 4 bilemedin 5 metreden
    yanyana iki hamam böceğini haklayacak, yanlarına varana kadar onlar saklanmaya çalışır. atıyor gibi geldi bana. ama haklayabilir ayrı konu..

• quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

patates kabuklarını severler. bir de bunlar sanırım yerdeki su gideri, banyo gideri vs gibi yerlerden de baskına gelebiliyor galiba.
    evet, patates kabuğunu yerken gördüm, diğer bilgiyi de başkasından aldım. fakat bir özellikleri var, haraket etmenize karşılık anında hareket ediyorlar.
    mükemmel bir radar sistemleri var. karanlıkta dahi çok iyi çalışan bir sistem. öyle yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi 4 bilemedin 5 metreden
    yanyana iki hamam böceğini haklayacak, yanlarına varana kadar onlar saklanmaya çalışır. atıyor gibi geldi bana. ama haklayabilir ayrı konu..

Alıntıları Göster
    Aslında patates kabuğu doğru da, patatesin kendisinide severler. Yani bizler yere düşen kabukları yediklerini görüyoruz ama halbuki patatesin doğranmış dilimide yere düşse onuda yerler.

Şöyle bir genelleme yapmak mümkün; Hamamböceği karbonhidratlı besinleri sever.

• evde dişi kedi besleyin. dişi kediler avcı oluyor.her türlü haşereye kesin çözüm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Aslında bi kaba bira dökeceksin.Sonra oraya buraya yalpalananları yakalamak ve ezmek daha rahat olur

Alıntıları Göster
    http://www.sanalfile.com/newpics/urun/14072009933132933132.jpg bunu dene ilkel yolla uğraşma =)

• quote:

quote:

Aslında bi kaba bira dökeceksin.Sonra oraya buraya yalpalananları yakalamak ve ezmek daha rahat olur

Alıntıları Göster
    Evde Besledigim Afrika Kökenli Hamam Böcegi isteyene Dişi Erkek Satabilirim

Hamamböcekleri hakkında bazı sayılar:

6 ayakları vardır. Bir çoğunda 18 eklem bulunur.

40 dakika boyunca nefeslerini tutabilirler.

Hayatlarının % 75 ini dinlenerek geçirirler, bu günde 18 saat demek olur ki, bayağı tembel olduklari anlamına geliyor.

Dünya üzerindeki türlerinin sayisi 5000 civarındadır.

Yaklaşık 320 milyon yıl önce, karbonifer çağda ortaya çikmışlardır ve bu güne kadar görünüşleri çok az değişmiştir.

Ağızları sağa-sola doğru hareket eder.

Yiyeceksiz 1 ay, ancak susuz 1 hafta yaşayabilirler.

Kalbi basitçe valfli bir tüpten ibarettir. Tüp kanı ileri ve geri pompalayabilir. Kalp böceğe hiçbir zarar vermeden durabilir de.

Yavru hamamböcekleri milimetrenin yarısı kadar bir deliğe sığabilir.

Yetişkin erkekler 1.5 mm, hamile dişiler de 4,5 mm büyüklüğündeki aralıklara sığabilirler.

Dünya üzerinde her yerde bulunurlar.

Türlerinin çoğu tropiklerde yaşar, ancak Kuzey ve Güney Kutuplarında da yaşayabilirler.

-32 dereceye kadar dayanabilirler.

Ayaklarındaki pençeleri sayesinde duvarlara tırmanırlar.

Koku alma duyuları o kadar gelişmiştir ki ev halkını misafirlerden ayırt edebilirler.

Dişiler feromon denilen bir tür koku salgılayarak erkekleri davet ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 1 Ocak 2010; 19:39:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

Alan olur mu bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

Alan olur mu bilemiyorum

Alıntıları Göster
    Hamamböcüklü bifilm vardı neydionun adııı:) onu izledikten sonra bende acayip trsar oldum bunlardan...Allahtan yok cevremde

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlu.gelin

Hamamböcüklü bifilm vardı neydionun adııı:) onu izledikten sonra bende acayip trsar oldum bunlardan...Allahtan yok cevremde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim evin içine girmeleri mümkün degil 1-2 ayda bir kotrine diye bir ilaçla ilaçlıyorum hiç evin içinde görmedimde benim asıl sorunum balkondan gelenler.
    balkonda yatıyorum 6 kattayız ama yinede dış duvardan tırmanıp geliyorlar.. benim istedigim hamamböcegini öldürecek degil uzak tutacak birşeyler. balkonun kenarına süreyim gelmesinler.. mazot vs bişey olurmu acaba? fikri olan varsa sevinirim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bunları ezen hatunlar var beyler onlardan alın eve onlar ezsin.
    İsteyene link atılır

• quote:

Orijinalden alıntı: pupilla79
    arkadaşlar benim evin içine girmeleri mümkün degil 1-2 ayda bir kotrine diye bir ilaçla ilaçlıyorum hiç evin içinde görmedimde benim asıl sorunum balkondan gelenler.
    balkonda yatıyorum 6 kattayız ama yinede dış duvardan tırmanıp geliyorlar.. benim istedigim hamamböcegini öldürecek degil uzak tutacak birşeyler. balkonun kenarına süreyim gelmesinler.. mazot vs bişey olurmu acaba? fikri olan varsa sevinirim.

Sorum guncel.
  • quote:

quote:

Sorum guncel.

Alıntıları Göster
    Toz yada tebeşir kalem gibi ürünleri var raid vs gibi firmaların. Belki onlar işe yarayabilir.

Arkadaşlar zamanında eczacı bir ailedostumuzdan öğrendiğimiz bir yöntem var, uygulayın bir daha göremezsiniz bile. Eczaneden asitborik alıyorsunuz, 2-3 patates haşlayıp bunu bi güzel karıştırıyosunuz (ilaçlı püre oluyor yani) Sonra ceviz kabuğuna veya o boyda ufak kaplara koyup evin dört bir yanına koyuyorsunuz.

Böcekleri anında öldürmüyor, yedikten sonra yuvasına da taşıyor ve toplu katliam Bizim apartmanda 2 yıldır boş olan bir daire vardı, üst kat çok şikayetçiydi, geçen gün bu ilaçtan baya bi yaptık ve üst balkondan aşağıdaki daireye salladık 5-6 tane, artık hiç bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Beyler bu hamamböceği dedimiz melet Afrika kökenli bir böcek yani buralarla aslında alakası yok..
    Nası gelmiş a.. bu buraya derseniz Meyve taşıyan gemilerde Muzların içinde gelmişler hamamböcekleri muzu çok severler

Kurtulmanın tek yolu ilaçlamak.Fakat özellikle yeni ilaçları deneyin Rain,Detan mikrokapsüllü felan çünkü eski böcek ilaçlarına mutasyon geçirerek bağışıklık kazandılar.Hamamböcekleri -40 dereceye kadar heryerde rahat yaşarlar ve insandan daha çok olumlu mutasyon geçirmişlerdir.Düşmanınızı yabana atmayın -40 derecede siz gebermişken o hala havasını sürecek

Kurtulmanın bir yolu daha vardı ansiklopedide okumuştum onuda özel bir şeker mi ne vardı onu eve serpince eve bidaha gelmiyorlardı da ismini hatırlayamıyorum

Arena da seneler önce bir adam da aynısını demişti

Alıntıları Göster
     HAMAMBÖCEĞİ nasıl öldürülür, kökü nasıl kazınır?

+

• quote:

Orijinalden alıntı: Task Force 141

+

Alıntıları Göster
    harddiski nasıl öldürürüm diye google den arttırıp bu sayfayı buldum..
    sayfayı görünce dank etti
    buraaaalarda raidin tabletini bulamadım.
    sizin teklifleri deneyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

harddiski nasıl öldürürüm diye google den arttırıp bu sayfayı buldum..
    sayfayı görünce dank etti
    buraaaalarda raidin tabletini bulamadım.
    sizin teklifleri deneyecem

Alıntıları Göster
    alman hamam böcegi evde var ilaçlama firmasına ilaçlattım ama halen alman hamam böcekleri var aynı sorunu yaşayan varsa nasıl yol izlediniz yardımlarınızı bekliyorum.iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaSelim34 -- 13 Mayıs 2012; 14:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaSelim34

alman hamam böcegi evde var ilaçlama firmasına ilaçlattım ama halen alman hamam böcekleri var aynı sorunu yaşayan varsa nasıl yol izlediniz yardımlarınızı bekliyorum.iyi günler

Alıntıları Göster
    Veterinere gidiyorsunuz ve solfac alıyorsunuz ben denedim şimdilik faydası oldu gibi.
  • Carrefourdan 7 tl ye zehir almıstım kokusu kendine cekiyo böcekleri sonrada kitin tabakası bulunmayan ön yüzünü eritiyordu sıktıgım yerde büyük kücük tüm sülaleyi toplamıstım asit borikte işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Carrefourdan 7 tl ye zehir almıstım kokusu kendine cekiyo böcekleri sonrada kitin tabakası bulunmayan ön yüzünü eritiyordu sıktıgım yerde büyük kücük tüm sülaleyi toplamıstım asit borikte işe yarar
    Bu konuyu niye hortlatıp dururlar bilmem ama şunu söylemek istiyorum. Şimdi bunları terlikle falan sert bir zeminde şöyle çıtırrts diye ezince içinden beyaz cıvık birşey çıkıyor ya! hah işte hastayım ben ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

Bu konuyu niye hortlatıp dururlar bilmem ama şunu söylemek istiyorum. Şimdi bunları terlikle falan sert bir zeminde şöyle çıtırrts diye ezince içinden beyaz cıvık birşey çıkıyor ya! hah işte hastayım ben ona.

Alıntıları Göster
    2 yıl önce mutfak camından uçarak içeri girdi bi süre havada uçtu direk raid sıktım yere düştü,öylesine panikledim ki şişeyi üzerine boca ettim kanatları açık şekilde öldü.(umarım ölmüştür.)

• quote:

Orijinalden alıntı: edgaralanmeucci

2 yıl önce mutfak camından uçarak içeri girdi bi süre havada uçtu direk raid sıktım yere düştü,öylesine panikledim ki şişeyi üzerine boca ettim kanatları açık şekilde öldü.(umarım ölmüştür.)

Alıntıları Göster
    başlığa bi girdim her yerim kaşınmaya başladı lan..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.