Şimdi Ara

HAMAMBÖCEĞİ nasıl öldürülür, kökü nasıl kazınır? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
9
Favori
197.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diabrek

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Aslında bi kaba bira dökeceksin.Sonra oraya buraya yalpalananları yakalamak ve ezmek daha rahat olur

Alıntıları Göster
    Ya böcek ve uçan bişe gördüm mü kaşınmaya başlıyorum ne bu

• quote:

quote:

Aslında bi kaba bira dökeceksin.Sonra oraya buraya yalpalananları yakalamak ve ezmek daha rahat olur

Alıntıları Göster
    Aksam aksam huylandım iyi mi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    SEVİMLİ KERATALAR
     HAMAMBÖCEĞİ nasıl öldürülür, kökü nasıl kazınır?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Lanet olasıca böcekler serefsizim yeni adlgımız evden köydeki eve de bulaştılar böyle lanet bi böcek görmedim arkadaş poşetlerden mi ne geçiyorlar illa saracaklar ilaç milaç hikaye kaç kere ilaçladım sayısını unuttum gece terliklen böcek avına çıkıyorum evde. su hafif sarı renkli olanlardan lanet olsun bi çözüm getirsinler sunlara yaw.

• quote:

Orijinalden alıntı: Key

bocek dedinizde aklima smile adsl geldi meretten kurtulamiyorsun bir türlü...tam bir rezillik sakin olaki aklinizda bulunsun geçim felanda demeyin arkadslar ben yandim 1038 davasina extra üxret aliyorlarmmiş megerse ama n siz yanmayin bari...bide bedava gibi gosteriyorlar millete..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eixs

bocek dedinizde aklima smile adsl geldi meretten kurtulamiyorsun bir türlü...tam bir rezillik sakin olaki aklinizda bulunsun geçim felanda demeyin arkadslar ben yandim 1038 davasina extra üxret aliyorlarmmiş megerse ama n siz yanmayin bari...bide bedava gibi gosteriyorlar millete..

memlekette pislik çok

bu arada bu hamamböcekleri ne bitmez illetmiş, resimler sinirlerimi altüst etti

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_avalon

Lanet olasıca böcekler serefsizim yeni adlgımız evden köydeki eve de bulaştılar böyle lanet bi böcek görmedim arkadaş poşetlerden mi ne geçiyorlar illa saracaklar ilaç milaç hikaye kaç kere ilaçladım sayısını unuttum gece terliklen böcek avına çıkıyorum evde. su hafif sarı renkli olanlardan lanet olsun bi çözüm getirsinler sunlara yaw.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

kardeş sana onerim ne evinden dişari ne dişardan içer birseyler al ...dişardan ilaki bir malzeme sokacaksan yikayip sok senin goremedigin bocek lavralari bir dukkan veya benzeri yerde bulunmasi ile birlikte sizin eve giriyor...koydeki evinizede birseyin içinde goremedigin bir noktada girmiştir...dedigim gibi yaparsan -1-2hafta içinnde kurtulursun...15 lirana kiy eczanaye git tablet hamam bocegi yemi istiyorum de...o zaten alayini somurur onlarin... karafatma dahi olsa..ve tabletleri boceklerin gezebilecegi karanlik kuytu koselere koyy..kurtulman buyuk ihtimalle olacaktir...dediklerimi yaparsan...benimde akvaryumcudan girmişti..serefsizler ...acik yem vs satilan dukkanlara cok dikkat bu arada beyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 5 Şubat 2009; 18:57:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M60!

quote:

Orjinalden alıntı: eixs

memlekette pislik çok

bu arada bu hamamböcekleri ne bitmez illetmiş, resimler sinirlerimi altüst etti

Alıntıları Göster
    Bizimde eski evde ldoluydu ya pislik hayvan yumurtlamışmıdır nedir fışkırıyordu resmen.Neyseki şimdiki evde bi problem yok 1 kez bile görmedim daha ama yazları şu meşhur uçan ve acayip hızlı hayvan gibi olanlar balkondan girmeye çalışıyorlardı birde onlar insanın üstüne üstüne geliyorlar ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

kardeş sana onerim ne evinden dişari ne dişardan içer birseyler al ...dişardan ilaki bir malzeme sokacaksan yikayip sok senin goremedigin bocek lavralari bir dukkan veya benzeri yerde bulunmasi ile birlikte sizin eve giriyor...koydeki evinizede birseyin içinde goremedigin bir noktada girmiştir...dedigim gibi yaparsan -1-2hafta içinnde kurtulursun...15 lirana kiy eczanaye git tablet hamam bocegi yemi istiyorum de...o zaten alayini somurur onlarin... karafatma dahi olsa..ve tabletleri boceklerin gezebilecegi karanlik kuytu koselere koyy..kurtulman buyuk ihtimalle olacaktir...dediklerimi yaparsan...benimde akvaryumcudan girmişti..serefsizler ...acik yem vs satilan dukkanlara cok dikkat bu arada beyler..

Alıntıları Göster
    :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 15 Mayıs 2012; 17:03:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

:(

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Daha yeni arkadaşımın evinde gördüm, gece kalamıyorum orada! Kökünü kurutmalı bunların!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Daha yeni arkadaşımın evinde gördüm, gece kalamıyorum orada! Kökünü kurutmalı bunların!!!

Alıntıları Göster
    Nihaha
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=125746667566&ref=share

• quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Nihaha
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=125746667566&ref=share

Alıntıları Göster
    şu cam kap olayını yapan var mı bi ss edeydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: appachii

şu cam kap olayını yapan var mı bi ss edeydiniz.

Alıntıları Göster
    Denizcilerde sıvı yağ ile kurtuluyormış bu meretlerden.
    kola kabının yarısını kesip içine biraz sıvı yağ doldururlarmış. hamamböcekleri sıvı yağı severmiş ama içine düştüklerinde kaydıkları ve kapta biraz uzun olduğu için çıkamazlarmış. birisinden duymuşdum belki deneyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Denizcilerde sıvı yağ ile kurtuluyormış bu meretlerden.
    kola kabının yarısını kesip içine biraz sıvı yağ doldururlarmış. hamamböcekleri sıvı yağı severmiş ama içine düştüklerinde kaydıkları ve kapta biraz uzun olduğu için çıkamazlarmış. birisinden duymuşdum belki deneyebilirsiniz

Alıntıları Göster

En kensin çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

En kensin çözüm

Alıntıları Göster
    ben alkollü camsil kullanıyorum clin marka

• quote:

Orijinalden alıntı: KILIÇ

ben alkollü camsil kullanıyorum clin marka

Alıntıları Göster
    Bende kolonyağı,çamaşır suyu vs vs gibi birçok şey kullandım bunlardan kurtulmak için.Yeni evimizde böyle bi sorun yok.Eğer ki olursa eve tavuk alıcam.Kedi köpek besler gibi tavuk beslicem
    Tavuk yer heralde bunları? Ama bu kadar böcek yedikden sonra bebek bezi bağlarız artık tavuğa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Beyler bu hamamböceği dedimiz melet Afrika kökenli bir böcek yani buralarla aslında alakası yok..
    Nası gelmiş a.. bu buraya derseniz Meyve taşıyan gemilerde Muzların içinde gelmişler hamamböcekleri muzu çok severler

Kurtulmanın tek yolu ilaçlamak.Fakat özellikle yeni ilaçları deneyin Rain,Detan mikrokapsüllü felan çünkü eski böcek ilaçlarına mutasyon geçirerek bağışıklık kazandılar.Hamamböcekleri -40 dereceye kadar heryerde rahat yaşarlar ve insandan daha çok olumlu mutasyon geçirmişlerdir.Düşmanınızı yabana atmayın -40 derecede siz gebermişken o hala havasını sürecek

Kurtulmanın bir yolu daha vardı ansiklopedide okumuştum onuda özel bir şeker mi ne vardı onu eve serpince eve bidaha gelmiyorlardı da ismini hatırlayamıyorum

Arena da seneler önce bir adam da aynısını demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmaster

üni yıllarımda kaldığım bir ev vardı. evden sırf hamam böceği sardığı için çıkmıştık.. o kadar çoktular ki gece uyanım wc ye giderken 8-10 tanesi birden karşıma çıkıyordu . o dönemde söyle 900 sayfalık bir kitabım vardı..onun üstüne hamamböceği savar tanımıyorum. 4-5 metreden yanyana duran 2 hamamböceğini aynı anda haklayabiliyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orijinalden alıntı: blackmaster

üni yıllarımda kaldığım bir ev vardı. evden sırf hamam böceği sardığı için çıkmıştık.. o kadar çoktular ki gece uyanım wc ye giderken 8-10 tanesi birden karşıma çıkıyordu . o dönemde söyle 900 sayfalık bir kitabım vardı..onun üstüne hamamböceği savar tanımıyorum. 4-5 metreden yanyana duran 2 hamamböceğini aynı anda haklayabiliyordum..

Alıntıları Göster
    bu böceklere ilaç sıktıgında sersemleşiyorlar sağa sola koşuyorlar :D sonra ayakları tavana dikiyorlar 2dk geberiyorlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

bu böceklere ilaç sıktıgında sersemleşiyorlar sağa sola koşuyorlar :D sonra ayakları tavana dikiyorlar 2dk geberiyorlar :D

Alıntıları Göster
    apartmanın 1. katında yıllardır boş olan bi daire var eşyalar falan duruyo çekip gittiler gelmediler bayadır tahminlerimizce o evdeki büyük koloni apartmana yayıldı 2. katlar da deli gibi var bizim 3. katada çıktı şerolar nezaman memlekete gitsem öldürürüm 1-2 tane annemede derim ne kadar pis evein var bak biz 4 hayvan öğrenci evinde kalıyoz evde böcük yok diye . " gerçi hayvanlarda haklı evde yenilebilecek bişey olmuyo genellikle "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErosRamazotti -- 25 Kasım 2009; 20:48:20 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.