Şimdi Ara

HAMAMBÖCEĞİ nasıl öldürülür, kökü nasıl kazınır? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
9
Favori
197.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siarex

Geçen sene yazın sıcaktan sadece şortla yatıyorum gece. üstüm çıplak. ve yüzüstü yatıyorum.
    Birden sırtımda belime doğru bir nokta kaşındı.
    Elimi attım kaşıma için one elime bişey geldi.
    Karanlık ve yüzüstü yatıyorum.
    Lan bu ne derken elimle yokladım sıktım parmaklarımla. Çıtırt etti. o an anladımki hamamböceği.
    Iyyyk hatırladıkça hala tiken tiken oluyor şeylerim. öğğk.
    Nasıl fırladım yataktan... O gece hiç uyuyamamıştım.
    Düşünsenize hamam böceğini elimle öldürmüştüm ve içinden çıkan o beyazımsı sıvı elime bulaşmıştı..
    İğrençti yaa.

Bir arkadaş "eskiden kanatlı na böyle parmak gibi kendi siyah kıçı sarı hamamböcekleri olurdu, şimdi yok neyseki" demiş.
    Var arkadaşım var. Bizim bu bölgedekilerin hepsi öyle. (iskenderun) 2 santimden aşağısına "ah canııım ne şeker şey" diye yaklaşıyoruz düşünün.

Bu kola yöntemi deneyeceğim. bakalım.

aynı şey başıma geldi benim sırtıma girdi zıplaya zıplaya çıkarmıştım bi keresindede omzuma düşmüştü

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranoya11

quote:

Orijinalden alıntı: siarex

Geçen sene yazın sıcaktan sadece şortla yatıyorum gece. üstüm çıplak. ve yüzüstü yatıyorum.
    Birden sırtımda belime doğru bir nokta kaşındı.
    Elimi attım kaşıma için one elime bişey geldi.
    Karanlık ve yüzüstü yatıyorum.
    Lan bu ne derken elimle yokladım sıktım parmaklarımla. Çıtırt etti. o an anladımki hamamböceği.
    Iyyyk hatırladıkça hala tiken tiken oluyor şeylerim. öğğk.
    Nasıl fırladım yataktan... O gece hiç uyuyamamıştım.
    Düşünsenize hamam böceğini elimle öldürmüştüm ve içinden çıkan o beyazımsı sıvı elime bulaşmıştı..
    İğrençti yaa.

Bir arkadaş "eskiden kanatlı na böyle parmak gibi kendi siyah kıçı sarı hamamböcekleri olurdu, şimdi yok neyseki" demiş.
    Var arkadaşım var. Bizim bu bölgedekilerin hepsi öyle. (iskenderun) 2 santimden aşağısına "ah canııım ne şeker şey" diye yaklaşıyoruz düşünün.

Bu kola yöntemi deneyeceğim. bakalım.

aynı şey başıma geldi benim sırtıma girdi zıplaya zıplaya çıkarmıştım bi keresindede omzuma düşmüştü

Alıntıları Göster
    ultrasonic dalgalar yayan cihazlar denedim. faydası var.
    http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/expel-home-f-50m2-ultrasonik-fare-savar-64342141

• quote:

Orijinalden alıntı: _flintstone

ultrasonic dalgalar yayan cihazlar denedim. faydası var.
    http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/expel-home-f-50m2-ultrasonik-fare-savar-64342141

Alıntıları Göster
    küçük küçük vardı uzun zamandır görmüyordum onları, bu sabah mutfağa bir girdim hayvan gibi bir tane dolabın üzerinde duruyor, heralde tüm küçükleri yedi bu öldüremeden kaçtı bir yerlere

• Ne istiyorsunuz hayvancağızdan, ne tatlı şeyler oyle,

1,1.5lt kola şişesinin kapak olan kismini (konik seklinde olan yeri) kesip ters bir bicimde sisenin icerisine sokup, bantlayin (kapak olan yer sisenin icine gelicek yani) sonra icine biraz kola koyun (azicık koyunki buharlasip orada kati halde kalsin) sonra icindeki katliami izleyin. (Isterseniz konik olan kisma uzun süre kurumicak yapistirici surun ve oradaki kuyruğu izleyin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GameOfThrones07 kullanıcısına yanıt
    yapıştırıcı sürmeyip şişeden kaçarlarsa beslemiş olmayalım namıssızları
  • arkadaş şu olayı resimle anlatan ve olayın sonucunu da resimle gösteren olmadı mı 8 senedir.

biriniz göstersin, bizim evi de sardı namussuzlar.
  • Ona küçük suprizler yapin.

• Nefret ediyorum cok tiksiniyorum tuvalete gidemiyorum ya korkudan aslinda onlarda bizden kaciyo ama iste insan yinede elinde degil

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 14 Mayıs 2015; 0:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Geçen yaz bankta otururken pantolonumdan içeriye girmiş dizime geldiğinde tutmuş bastırarak çıtırtı sesiyle öldürmüş yere iki parça düşmüş olan hayvana burdan selam yolluyorum en çok korktuğum şey başıma geldi ne zaman o banka otursam paçalarım çorabıma geçiriyorum.Halbuki dünyanın en temiz hayvanlarıdır.
  • AL GAZ ODASINA AT O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ ŞARKISINI AÇ DİNLE.

• Askerligi iskenderunda yaptim Allah bana oraya gitmeyi nasip etmesin el kadar bocekler ve ucuyorlar ben hayatimda o kdar buyuk karafatma gormedim cok buyukler birde yuvarlak priz kadar boyu olanlar var ucuyor 50 metreden gorursun sesini duyarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Askerligi iskenderunda yaptim Allah bana oraya gitmeyi nasip etmesin el kadar bocekler ve ucuyorlar ben hayatimda o kdar buyuk karafatma gormedim cok buyukler birde yuvarlak priz kadar boyu olanlar var ucuyor 50 metreden gorursun sesini duyarsin
    3 SAYFA KONU KİMSE DENEMEMİŞ:(
  • bağcılarda oturduğumuz bi sıra etrafta biraz yeşillik olduğu için mi bilemiyorum ev hamam böceği doluydu. bi süre orda oturduktan sonra asıl yeni yapılan sitedeki evimize taşındık ama o da ne. hamam böcekleri de bizimle birlikte taşınmış
    daha sonra bi tanıdık ilaçlamacı abimiz etrafa küçük küçük nokta nokta şeyler sıktı 2 gün sonra tüm hamam böcekleri ölmüştü. o neydi bilmiyorum ama işe yaramıştı
    bulursanız deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.sleepless

elimle tutup oynuyorum bu yaratıklarla bi zararları yok

• hort

hamam boceği belası kız arkadasımı evine sardı yazılanları okuyunca deneyleri falan hayvana ayrı saygı sempati beslemeye başladım
  • Hamamböceklerinden sonsuza kadar kurtulmanın yöntemini açıklıyorum.

Malzemeler;

Zencefil

Elma Kabuğu

Bamya

Ahududu

Nane

Ihlamur

Yapılışı

Öncelikle kavanozun (boyutu çok önemli değil bahsettiğim malzemeler sığsın yeter) altına elma kabuklarını diziyoruz. İçine biraz cif döküyoruz. Bunu çok fazla olmamak şartıyla sulandırıyoruz. Sırasıyla nane, bamya, ıhlamur, ahududu, zencefili üst üste diziyoruz. Her biri bir katman olacak şekilde ve üstünü tekrar elma kabukları ile kapatıyoruz. Kavanozun ağzını kapattıktan sonra çalkalıyoruz. Sulu cif iyice yayılıyor bütün karışımın içine ve bu işlem bititkten kavanozun kapağına küçük delikler açıyoruz ki dışarıya kokusunu verebilsin. Bu karışım ile dolu kavanozu hamamböceklerinin en yoğun görüldüğü odanın bir köşesine bırakın. 2 güne kalmaz evde hamamböceği kalmaz sizde rahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzsche* -- 29 Temmuz 2017; 11:58:57 >

• Boraks veya karbonat kullanabilirsiniz bunun için. Ama yine de hangi ilac kullanılırsa kullanılsın kesin çözüm vermiyor. Çünkü bu hayvanlar oldukça dirençli ve kökünü kazımak da bir o kadar meşakkatli oluyor. Benim evde de olmuşturhttp://bilbailaclama.com/hamam-bocegi-ilaclama/ şöyle bir firmayla çalışmıştım. Belki işinize yarabilir. Çalıştığımızdan bu yana herhangi bir sorun yaşamadım. Yine de kendiniz bilirsiniz tabi.
  • Bizde de kalorifer böceklerinden vardı bi tablet aldık köşelere mutfak dolaplarına koyduk bide tatile gidecektik gitmeden her yeri ilaçladık camı pencereyi kapattık her boyuttan yerlerde yatakların üzerinde ölüleri vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben satın alıp canlı besliyorum onlarla . Yapmayın yazıktır pahalı böcükler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.