Şimdi Ara

Hamas Terörist Değildir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hamas terrorists murder Gazan mother after refusing to give charity funds
    https://www.ynetnews.com/article/ry00kqzera

Hamas teröristleri, yardım fonlarını vermeyi reddettikten sonra Gazzeli anneyi öldürdü

Yerel haberlere göre, terör örgütü görevlileri, örgütüne bağışlanan parayı vermeyi

reddettikten sonra İslam Hicazi'nin arabasını durdurdu ve ona 90'dan fazla kurşun sıktı.

• Hamas dediğin örgütün üst düzey liderleri kendi banka hesaplarında milyonlarca dolara sahip olarak ülke ülke gezen kişiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkk'nın cihadist versiyonu şaşırtmadı  

• Hamas tüm gazze’yi haraca bağlamış. O yardım konvoyları filan da yarısı sivillere gidiyorsa diğer yarısına hamas teröristleri el koyuyor. Sistem böyle işliyor..yoksa orada zaten barınamazlar. Kendileri yer altında saklanırken sivilleri kendilerine siper eden sefiller sürüsü. Neyse ki Türkiye çok yakında bu zihniyete sahip çıkan zihniyetten kurtulacak. İsraille barışmak için de ilk adımımız bunların İstanbul ofisindeki teröristleri paketleyip THY uçağıyla tel aviv’e postalamak olmalı

Bu arada Hamas’ın katlettiği aktivist öldürülen Türk vatandaşı gibi ABD’li bir STO için çalışan Filistinliymiş.

https://www.reuters.com/world/middle-east/gunmen-shoot-kill-aid-worker-gaza-charity-family-say-2024-09-27/

- Islam Hejazy iki çocuk annesi Filistinli
    - Siviller için gönderilen yardımları hamas teröristlerine vermeyi reddediyor
    - Hamas teröristleri kadının içinde bulunduğu aracın yolunu kesip araca 90 mermi sıkıyorlar
    - Hamas’a bağlı İçişleri Bakanlığı olay için “ kaza “ deyip soruşturma başlatmış (yersen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paranın köpeği olmuş kendi ülkesini liderlerini bile para karşılığı mossad da satmış terörist örgütten ne bekliyordunuz ki neyine şaşırdınız

• Filistin devleti ve Hamas Örgüttür ve teröristtir savunanların PKK savunanlardan hiç bir farkı yok.  

• "Hamas'ın kurucu üyelerinden Şeyh Hasan'ın oğlu Musab Hasan Yusuf 10 yılı aşkın süre İsrail adına casusluk yaptığını açıkladı."2010...

"Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları’na bağlı deniz komando biriminden bir komutan, 2009’dan bu yana İsrail istihbaratı (Mossad) için çalıştığının ortaya çıkmasının ardından İsrail ordusuna ait bir tekne ile Gazze Şeridi’nden İsrail’e kaçtı."

hamas nedir ne değildir bilmiyorum ama israilin elindeki
    kozlara bakılırsa, zaten 1 günlük ömrü varmış!
    adamlar, kedinin fareyle oynadığı gibi
    hamasla oynuyormuş!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamas, devletini milletini savunan hatta bir rivayete göre ülkemizi bile savunan vatansever milliyetçi insanlar yiğenim.

• yehuda mı inanıcaz olm?

son atak sonrası sanırım hizbullah 2. vitese biraz erken aldı.

çığlıklar içinde anıran yehudlar. umarım bunlar her geçen gün daha da çok görürüz! Gariban, çoluk çocuk bombalamak neymiş anlar yehudlar.

bu arada bu arkadaş sanırım israil ile baya içli dışlı. israilli yerel gazetede bu haberi bulmak ? :)

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

hacı şimdi beddua edecem ama işin içine ülkem de girecek.

inşAllah diycem şu yahudilerle bir ters düşersin de sana ettiği pisliklerden sonra orada garibanlar gibi yardım bulamayacak konumda kalırsın. Yani diyorum ki Allah o kadar seni bu yehudlarla yakınlaştırsın ki...

tekrar yazayım. arap = yahudi. lakin çocuk = melek ... çocukları, bebekleri öldüren bir zihniyetin inşAllah merhametine kalırsın(ız).

tüm solcular inşAllah bir şekilde yahudilerle işiniz olur da onların merhametine kalırsınız...

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Sen bedduanı etmişsin. Ben de aynını sana iade ediyorum.

Ben İsrail'in yaptıklarını savunmuyorum ama Hamas'ın yaptıklarını da savunmuyorum. Aramızdaki fark bu.

Sen de her boka sağ sol muhabbeti karıştırıyorsun. Bir gün düzgünce insan gibi tartışabildiğini görmedim. Boş yapıyorsun. Düzgünce yaftalamadan tartışmayı öğren ondan sonra konuş.

Araya çoluk çocuk muhabbeti karıştırmışsın. Kim çocukların ölümüne oh çekti? Lan sanırsın Hamas sivil katliamı yapmadı alüminyum. Harbi boşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Eylül 2024; 0:43:57 >

Yahudi taparların yeni seytanı oldun ne yaptın  

Seni taşlar forumun malum kesimi şimdi..

Yalnız haklısın

Arap sevme tamam diyosun;

Peki Yahudi sevgisi nereden geliyor bizim malum destekçilerin.

Arap tapar diye konuşan Yahudi taparlar

Kısaca cevabı islamafobi sanırım

Arap ölünce kar etmiş sanıyorlar  

benim yahudilerle işim olmaz. araplarla da olmaz. ama katillere lanet okurum. hamas o kadar vurabilecekken vurmamış. bu akşam yaptığı saldırı bunu gösteriyor. hangisi daha insancılmış diye sorucam ama muhtemelen saçma cevap alıcam. solcu muhabbeti ise şuradan geliyor: filistin algısı yapıp hamas'ın yaptıklarına karşı olan bizim tekfirci selefi dinciler var. bir de memleketin solcuları var. yani suriye'de askerine saldıran HTŞ denilen islamcılar mesela seviniyorlar. sen eğer dincilerin tarafında değilsen o vakit ? ben ise israile taş atanın eli altın tutsun diyorum.

rusya savaşı bile gösterdi ki bu yahudilere güven olmaz. bizde yıllardır bu yahudiler hep pohpohlandı. rusya bunları nazilerin elindebn aldı kurtardı baktı hatta şehir verdi ama yine nankörlük yaptılar. al sana ders! tabi alabilene...

azerbaycan'ı anlarım. iran tehlikesine karşı mecburen köprüyü geçene kadar köpeğin sahibine eyvallah edecek. ama ...

er yada geç inşallah köpek ve sahibinin sonu gelecek.

• KAUANKA K kullanıcısına yanıt

bilmiyorum nereden geliyor. osmanlı da bile cami'den önce topraklarında sinegog dikilmiş. 1370lerde ilk sinegog , 1400lerin başında da ilk cami yapılıyor Bursa'da. Hatta bugün balıkçı reşat'ın orasının gerçek adı "yahudilik" idi. bugün eski bursalılar orayı "eski yahudilik" olarak anar.

şimdi de kıbrıslı Türkler ev satıyorlar bunlara. filistini görmüyorlar galiba! bu yehudun bir kıbrıs planı var gibi ama bakalım ruslara attıkları gibi bize de kazık ...

Bilader benim İsrail'i övdüğümü oh olsun dediğimi gördün mü? Konu Hamas olduğu için Hamas eleştirmişim. Son telsiz ve çağrı cihazı saldırılarını da pis ve kurnazca bir saldırı olarak nitelemiştim İsrail'in haber konusunda. Çünkü saldırı sinsiceydi, hadi onları terör örgütü kabul ettiler de böyle saldırılar yaptılar desek bile sivil halkın da zarar gördüğünü bu yüzden pis bir terör saldırısından farkı olmadığını bildiğimiz böyle demiştim. Hamas'ın sivil katliamı yaptığı zamanda da benzer şeyleri söylemiştim. Sivil öldürüyorsan bunun adı başka bir şeydir. Ama sen mesajıma zıplayıp beddua etmişsin. Bir de beddua etmek gibi olmasın diyor, tamam tamam öyle deyince olmuyor.

Kardeş sen bu konu özelinde değil her konusa lafa solcular diye başlıyorsun. Anlamadığın şeyse insanların kişiliğinin dolayısıyla ideolojilerinin sağ ve sol olarak 2 veya birkaç kalıptan ibaret olmadığı. İnsanların farklı konularda farklı şekilde düşünebildiğidir. Önce bunu anla. Sonra yaftalamayı kes, ondan sonra tartış. Yazdıklarının yarısı solcular yaftalamasıyla dolu laf kalabalığı. Araya da beddua filan atıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Eylül 2024; 1:0:46 >

bilakis siysi görüşü insanın kimliğini oluşturan bir parçadır. bunun aksini idda edemezsin. insan beynini kullanır, öğrenir , ilgi duyar, düşünür ve fikir üretir. fikirleri artık o insanı yansıtır.

ben de Atatürk karşıtı hamas hayranı değilim. ama israil gibi bir yılanı zehirlemenin yolu hamas ise haması desteklerim.

ben hala ilk paragrafımın ardındayım. bak sana örnekliyeyim.

Önce bu rahatsız edici görüntüler için üzgünüm ama sence oradakilerin kaçının görüşü Trump'ı destekleyen conservative yani milliyetçi dediğimiz kişilerdendir? veya oradakiler toplasak sence %99 oyu Trump (sağcılar) yoksa liberal demokrat (solcular) mı alır? eee o zaman nasıl siyasi görüşü insanın kişiliğini yani fikirlerini yansıtmıyor?

veya alttakiler.

botlarla ülkelerine girenleri taşıyanlar, onlara ev yurt vermek için kağıt kürek işlerini üstlenen tipler. morern hippiler yani. sence bunlar vatansever insanlar mı? yoksa ? tahmin etsem : Çoğu evli değildir evde kalmıştır ve illa ya kedileri yada köpekleri vardır. sence bu profile uyan kişikler sağcı mı olur yoksa solcu mu ?

he bak fikirlerin yoğunluğu vardır. kimisi koyu kimisi daha hafif açık.

Amerika ama sizin babalarınızın dedelerinizin algıları ile iyi oynadı. milliyetçiliği arapçılığa evriltti kürdi dinci hareketler ile sonra solculuk algısını bu ülkeye getirdi.

Ama Atatürk'e bakınca Türkçü ve Türk milliyetçisi. yani amerik kime çalışmış yıllar boyu buradan anlaşılır. neyse bu başka konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 29 Eylül 2024; 1:12:49 >

• Hangi taraf olursa olsun, sivilleri öldürenler terörist olarak sözlüklerde yer almaktadır. Hamas = İsrail.

terörist ne demek TDK Sözlük Anlamı (sozluk.gov.tr): Bir siyasi davayı zorla kabul ettirmek için karşı tarafa korku salacak, cana veya mala kıyacak davranışlarda bulunan kimse; yıldırıcı, yıldırmacı, terörcü, tedhişçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 29 Eylül 2024; 1:24:1 >

he bak şu da olabilir: biraz bende de hata vardır. insan vardır ingilizcesi yoktur takip edemez. insan vardır interneti kullanmayı pek bilmez bazı işler dışında ki haberlere erişemez. o yüzden çoğunuz bazı şeyleri görmüyor okumuyorsunuz. çocuk hastanesini vurduklarında ben torbalara doldurulan iki kardeşin videosunu izledim. herifler "bomba var" bahanesi ile hastaneyi bombaladılar.

mesela ruslar bunu yaptığında senin gibi birkaç kişi daha "ruslar çocuk hastanesi vurdu" diye veryansın ettiler. ama aynını israil yapınca "terörisltere karşı savaşıyor" oluyor. ama arada fark: o sözüm ona rusun vurduğu hastaneden karnı burnunda resimlerle çıkan kadın bugün rusya'da yaşıyor. çünkü siyonist kuklaları vize sözüne rağmen bunu vermemişler. kadın da rusya'ya kaçmış. putin affetmiş yani. işte putin'in bu pan slavcılığı yüzünden savaş uzuyor da konuya döenrsek : eee israilin herhangi bir böyle belgesi yok. bahçesini sürekli gözlemlediği yeri vuruyor.

yani tamam rusya'nın yaptığı sundukları inandırıcı gelmiyor olabilir. ama biraz vicdan. israil'in yaptığına bunca şeye rağmen olur deniyorsa; bence o kişi vicdanını sorgulayacak.

yani adam, (ne alaka ise ki bir insan yerel israil gazetelerini neden takip eder?) israilli yerel bir haber sitesinden haberi bulmuş koymuş; siz demokrat arkadaşlarda hemen inanmışsınız. bak işte sana hastane örneğinden kıssadan hisse. çünkü fikirleriniz bunu söylüyor.

neyse ben yatıcam. herkese hayırlı geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 29 Eylül 2024; 1:32:37 >

Söylediğim şeyi anladığını sanmıyorum. Diyorum ki Dünya denen gezegende 8 milyar insan var. Tamam pek çoğunun siyasi ortak görüşleri olabilir ama bir o kadar da farklı koşullarda, farklı konularda farklı görüşlerde insanlar olabilir hatta birbirine zıt görüşte insanlar bile olabilir. Sadece yoğunluk değişmez, fikirler de değişir. Yani insanları ideolojileri gibi fikirleri de sol ve sağ gibi siyah ve beyaz diye ayrılmaz. Her koşulda sen sağsın, sen solsun diye çat diye ortadan ayıramazsın insanları yaparsan ne diyor bu ya diye bakarlar adama. Sana şöyle örnek vereyim. Malum sokak hayvanları problemi var ülkede. Böyle dümdüz mantıkla gidersek AKP'lilerin komple sokak hayvanlarını istemediğini öte yandan CHP'lilerin hepsinin sokak hayvanlarını desteklediğini öne sürebilirsin. Ama kazın ayağı öyle değil işte. AKP'li kesimden de sokak hayvanı seven ve besleyen kesim olduğu gibi, CHP'li kesimden de sokak hayvanlarının olmamasını destekleyenler olabilir. Hatta bunların arasında kedisever, köpeksever diye kırılımlar olabilir hatta bunların içinde kimisi itlaf derken kimisi sadece kısılaştırın öldürmeyin diyebilir, kimisi sadece beslemeyin diyebilir. Kimisi dengeden bahsedip sokakta az biraz kedi olmalı diyebilir. Hatta arada hesaba katmadığım çok farklı düşüncede olan insanlar bile olabilir. Bak sadece başıboş sokak hayvanları muhabbetinden bile böyle farklı düşüncede olan insanlar çıkabiliyor. Bu birçok konuda böyle olabilir.

Yahu hiç mi forumda fark etmedin birçok kez yaftaladığın adamlar çok farklı konularda senin görüşlerinle zaman zaman aynı şeyleri savundular. Hiç mi fark etmedin yaftaladığın adamları başka zamanlarda katılmış olduğunu. İşte buradan hesap et. Şu yafta işini bırak. Konuya, tartışmaya odaklan. İlle de yadtalayacaksan kaçışı olmaktansızın 100% eminsen bunu yap ama bence yine. Yapma. Neyse videolara bakmadım sonra bakacağım. Bu tartışma çok uzadı. İyi forumlar.

Reddit'de gördüm, 9Gag'de bile var.

Global akışı takip edince normal, belki de senin A Haber'i azaltman lazım.

Arkadaşlar - Nasrallah, Bu kadın ve etraftan nice bıçaklı saldırılar, okul saldırıları vs hepsi Reddit, 9Gag vs düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 29 Eylül 2024; 2:41:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.