Şimdi Ara

Hangi 2'si 1 arada notebook arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce bu iki notebooktan hagisi iyidir ..kullanan ilgilenen bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim..
    Bu iki bilgisayarın avantajı ve dezavantaları nelerdir..Bunların dışında başka önerebileceğiniz notebook varmı ? Hangisini almak mantıklıdır...
    NOT: notebooku oyun amaçlı değil müzik dinleme,Film izleme,internette sörf için yada kişisel derslerim için alıcam.ayrıca aldıktan sonrada kendim 128 veya 256 lık SSD takmayıda düşünüyorum.Özellikle 2 Si 1 arada notebook istiyorum.

http://www.teknosa.com/urunler/125033063/lenovo-yoga-500i3-5005u4gb500gb8gb14-win10-80n400w#product-features

http://www.bimeks.com.tr/urun/149824/dell-7359-ts6100w45c-i3-w10-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazuli53 -- 22 Ocak 2016; 2:05:03 >

• 2000 liranın biraz üzerine full hd Yoga 500 var, o daha iyi bir görüntü sunar sana. Bu ikisi arasında ise Dell eğer 7537'deki gibi alüminyum kasaya sahipse tercihim ondan yana olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazuli53 kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim.ben olsam lenova yı alırdım.özelliik olarak bir farkı yok.zaten senin isteklerini fazlasıyla karşılar.bir de ssd takacağım demişsin.ssd takmak için cihazı açtığında cihaz garanti dışı kalır.onun için varsa ssd li cihaz alabilirsin.
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    dostum yoga 500 de 2400 TL fiyatı var yani..bu söyledikelrimin fiyatı 1700 diğeri 1800 tl arasında 700-800 tl fark var ..hadi ondada ssd olsa gam yemiyicem haklısın diyecem
  • Dün Vatan'da baktığımda 2150 lira fiyatı vardı. Daha düşüğe de bulunabilir gibi geliyor. Full HD panel daha zevk verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerine lafım yok gerçekten çok iyi ama bu cok cins ya :) keske klavyesi ayrılıyor olmasaydı 360 derece dönenler daha hosuma gidiyor. Bunu dizine koyupkullanamzsin bile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.