Şimdi Ara

Hangi 3d tv ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3d tv almak istiyorum. 3 urun arasinda kaldim. Sizin tavsiyelerinizi degerlendirmek istiyorum.

1. Sony kdl-40hx800 3d  
    2. Sony 40nx710
    3. Panasonic tx-p42st30
    4. Panasonic Tx-42gt20    
    5. Lg 42lx6500.  
    Size hangisi. Yada baska onerebileceginiz urun var mi? Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem1902 -- 19 Mart 2011; 10:22:17 >

• Bence 1 ay bekleyin..Sony'nin yeni 3d modelleri çıkıyor..hx720 çıktı bile..
  • evet yeni seri ürünleri bekleyin yeni seri daha kaliteli ürünleri daha ucuza alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 19 Mart 2011; 17:15:57 >
  • 7. ayda dugunum var eve alacagim. Cok acelem yok zaten. Ama simdiden hangi urunu alacagim netlestirmem lazim. Butcem cok yuksek degil. Umarim yeni modellerin fiyati yuksek olmaz
  • Ben PHILIPS 40PFL8505 aldım. Memnunum, tavsiye ederim.
  • Urunu baktim guzel. Ama bana 3 d lazim. Panasonic'in vt modelleri cikti. Onlari bekliyorum. Gecen media markt a baktim. Vt modellerini bekleyin dediler. Yeni islemci. Daha fazla derinlik. Panasonic 3- d konusunda oldukca iyi. En iyi 3d tv secildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem1902

Urunu baktim guzel. Ama bana 3 d lazim. Panasonic'in vt modelleri cikti. Onlari bekliyorum. Gecen media markt a baktim. Vt modellerini bekleyin dediler. Yeni islemci. Daha fazla derinlik. Panasonic 3- d konusunda oldukca iyi. En iyi 3d tv secildi.

plazma aldıktan sonra orasında burasında izler kalınca soğuyup satmak zorunda kalmassınız umarım. Plazma hiç tutulmayan bir teknoloji
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D Oyun ve 3D Gözlük Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Oled tv aldım hangi testler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lcd plazmaya gore daha iyi bir teknoloji tabi ama. Panasonic plazma konusunda cok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem1902

Lcd plazmaya gore daha iyi bir teknoloji tabi ama. Panasonic plazma konusunda cok iyi.

40'' te plazma alınmaz. Plazama alacaksan 50'' 55'' 60'' alacaksın. 60'' plazmada görüntüyü sd yayınlarda çok bozmaz ama lcd de bozar.
  • Aynen katiliyorum. Bende 42 ustu dusunuyorum zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.