Şimdi Ara

Hangi 4080 superi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya araştırdım. Fakat aralarında kayda değer fark yok gibi modellerin. Inno3d 3x ichill 43.000 strix 58.000 korkunç bir fark var. Pny’de 43 civarında yine. Sizce strixe kadar çıkmaya gerek var mı yoksa inno veya pny alıp geçeyim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• link at da bi inceleyelim ama inno3d pny bunlar kötü markalar değil bizde pek bilinmiyor. satıcısı garantisi kim nasıl bir garantisi var bunlara bakmak lazım. mesela galax 4080 super de bakabilirsin garantisi bire bir değişim şeklinde.

inno3d'nin soğutması pny'den iyi olabilir ama benim göstgerdiğim ile bilemedim şimdi işte at da bakalım.

gaming.gen.tr
    GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9RSG) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/403592/galax-geforce-rtx-4080-super-sg-1-click-oc-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-48szm6md9rsg-2-yil-birebir-degisim-garantili/

• inno3 pny bunlar kötü markalar.

• inno3d'yi bilmiyorum. PNY köklü marka aslında iş tarafında ekran kartlarını biliyorum ama oyun tarafında nasıldır bilmem

https://www.pny.com/professional/software-solutions/market-solutions/autodesk-suites

fiyat performans olarak Galax ya da Palit tercih ederim. Palit'in tasarımlarını çok zeksiz buluyorum o ayrı mesele

• Hocam asusun Tuf serilerine bakın fiyat olarak rog serilerinden daha aşağıda olur.

• Ben olsam 4080 almam. 5080'i bekler onu alırdım.

• Suprim x yada gaming x trio olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi 4070 Modeli Daha İyidir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence suprimx bu işin nirvanası. Asusta coil whine çok oluyor genelde.

• Pny ve inno iyi markalardir
    Sirf asus icin o fark verilmez.pny yurt disinda urun kaydi sonrasi fatura bile istemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pny alınır geçilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.