8 Mb Cahce'li Hdd almak istiyorum ama marka konusunda henuz kararsizim. Aklimdan En cok Western Digital'in 80 GB olan modeli geciyor. Sizler ne dersiniz. bu hdd yi gonul rahatligiyla alabilir miyim.
kesinlikle 8m cache li disklerde western digitalden şaşma arkadaşım
X-s-@-r-i-o
Onerini dinlicem ve kesinlikle WD alicam.
Tesekkurler
tabiki wd
+1
Ben nedense Quantum'u çok severim. Gerçi bilmiyorum 8mb cacheli modelleri varmı? Babam bikere bi hdd getirdi. Fireball 10 Gb "Bu bozukmuş atacaklardı, bizde açıp baktık " dedi. Sonra taktım az bi bad falan vardı, aldım adamın dosyalarını, sonra bi format 3 yıldır tık demedi bidaha, üstelik açıp bakmışlar parnak neyim atmışlar.
WD 80 GB, 8 mb Cache, 8 aydır kullanıyorum...
mmmmmmpppppahhhh!!! + parmak uçlar ileri doğru birleştirilerek hafifçe dudaklara götürülür ve başta belirttiğim ses güçlüce çıkartılır..!
başka al istersen, keyfin bilir..ama heeeç tavsiye etmeem..
120gb 8mb cacheli hd olarak ne önerirsiniz?Malum fiyatları baya düştü....
maxtor 120 gb 8mb ata133 bi hdd var plus 9 gibi ismi var galiba pc net in bu ayki sayısında sata lı hdd ler dehil en iyi performansı veriyo fiyatı 100$+kdv
Peki gürültü seviyesi nasıl?
bende daha yeni 120 gb wd aldım gayet memnunum kadıkoydede en iyi fiyati mavidonanımda buldm yani deep computerda tavsie ederim.
Arkadaş 80gb sata seagate aldı.Takur tukur çalışıyor.Bende 80gb wd var çok daha az ses çıkartıyor.Birde wd çok ses çıkartıyor diyorlar.İlginç...
bende yakın zamanda harddisk almayı düşünüyorum . acaba 6mb cache için o kadar para vermeye değermi?
KAÇ CACHE OLURSA OLSUN WESTERN DİGİTALİN 5400 OLANI ÖBÜRLERİNİN 7200 DEN BİLE HIZLI BENCE WD KULLANIRIM AMA TAVSİYE ETMEM.ÇABUK BAD SECTOR YAPIYOR.
Bİ DE WD'NİN 10 000 DEVİR IDE HDDLERİ ÇIKTI PİYASAYA AMA SANIRIM TÜRKİYEDE YOK.
İlk HDD'm 3.2GB WD idi. O zamandan bu zamana WD'ler çok sesli çalışıyor (IDE olan ve 2MB önbellekli modelleri, diğerlerini bilmem). Ayrıca darbelere karşı son derece dayanıksız. Bir de son olarak Abit ile uyumsuzlukları var. BIOS güncellemelerinde "Improved Compatibility with WD Hard disks" yazar bazen. Özellikle Abit anakart kullananlara WD seçerken dikkat edin derim, ben de 13GB WD'mi kullanamaz oldum anakartımı değiştirince.
80 gb 7200 rpm 8 mb cache li WD aldım yeni 2-3 haftadır kullanıorum. önceden 20 gb 5400 samsung kullanıodum.shimdi uchuormuyum neyim diorum. ses falanda duymadım daha
samsung larda en sessizi ama hem de 7200 rpm,8 mb
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme