Şimdi Ara

hangi adsl modemi almalıyız? yardımlarınızı bekliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• zoom x3 kullanıyorum bayağı iyi ama chip dergisinin incelemesi vardı oda sana yardımcı olabilr .....
  • Zoom'un modemlerinden genelde herkes memnun..Devlet kurumları da zoom kullanıyorlar..
  • asus kullanıyorum, çok iyi...
  • ARKADAŞLAR

D-Link de Zoom kadar kötü mü ? dün bi 20 dakka falan hat bağlı kaldı ve bu 20 dakkada biraz ısındı da endişelendim ben. adsl hattı bağlanınca sonuçta 7/24 açık kalacak...
  • e-con tavsiye ederim 24 saat sürekli bağlı sorun yok hem fiyat olarak da uygun...
  • Evet bende econ tavsiye ederim, zoom vardı ama berbattı, econ maşallah süper..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geek kullanıyorum çok güzel
  • Hangi marka alırsanız alın ethernet bağlantılı olanlardan alın. Eğer modem ömrünü tamamlayana kadar sürekli tek bilgisayarda kullanılacak, yani internet bağlantısı asla 2. bir bilgisayara paylaşırılmayacaksa USB bağlantılı tip de olabilir ama BENCE sistem ne kadar güçlü olursa olsun USB ile boş yere sistem kaynağı tükettirmeye gerek yok.
  • zoom x3 guzel modem... ben onu kullanıyorum memnunum gusel modem ısınıyo biraz.
  • e-con kulanıyorum tavsiyede ederim fazla ısınma problemide yok hatta hiç ısınmıyor diyebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keratakit

aztech iyi çıkmadı galiba.

Merhaba,

Ben SpeedTouch al derim.
    Piyasadaki en iyi modem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut00 -- 19 Ekim 2004, 13:58:55 >
  • onixon kullanıyorum gündeen az 12 saat bağlıyım hiç kopma ısınma yavaşlam vs vs daha başıma gelmedi hemde fiyatı çok ucuz ben 63 e almıştım 9 taxsit gerisini siz düşünün.
  • Devlet kurumları Zoom u tercih etmiyorlar genelde.
    ADSL modem tabiki USB tercih edilmez.
    Ben Zoom X4 kullandın yaklaşık 80-90 tane taktım sorun çıkmadı ancak duyumlarıma göre ben şanslıyım. Geri dönüş zoom larda fazla
    evimde e-con var gayet iyi ama ORİGO diye bir marka var distributor firma çok iyi ilgileniyo.
    herşeyden önce GARANTİ önemli.
  • ben geek kullanıyorum zupper. çok güzel işi hiç bisorun çıkmadı. yaklasık 2 haftadır açık zupper gidiyor interneti sömürüyorum bu arada. bu arada 128 k ler nezaman 256 olacak.biilen varmı
  • ethernet modemler geleceğe yönelik faydalı olabilir evinde birden fazla pc olması ihtimaline karşı.eğer kesintisiz güç kaynağın varsa usp modemlerde çok yararlı olabiliyor mesela elektrik kesilince bi 10-15dk internette işine devam edebilirsin usp modem ile hafife alma bazen çok acil işler olabiliyor :D marka dersen ben alcatel 510i kullanıyorum memnunum ama zoom dan da memnun olan birçok kişi var hangisini bulursan onu alabilirsin...
  • Pikatel Quartet 4 Port ADSL Modem alırken çok düşündüm.Hatta oyuna bile getirildiğimi sandım.Ama fiyat/performans konusunda söyledikleri doğru çıktı.Şimdi çok memnunum.Tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.