Şimdi Ara

hangi akü bosch mutlu inci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 ford focus dizel 60 amperlik aküm bitti yeni akü alıcam sizce ne almalıyım?

• Aküler arasında çok fark olmuyor hangisi uygunsa onu alın.
  • Yerli malı alın derim. Ben inci aldım memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omega1903

2006 ford focus dizel 60 amperlik aküm bitti yeni akü alıcam sizce ne almalıyım?

varta..
  • yiğit alın herşeye dayanıyor gavur gibi
  • Bir zaman mutlu kullanırdım inci aküde denedim memnun kaldım. Bence tümmarkalar belli üretim standardları dahilinde üretiliyorlar fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

quote:

2006 ford focus dizel 60 amperlik aküm bitti yeni akü alıcam sizce ne almalıyım?

varta..

Aynen....
  • mutlu
  • Önceki aküm mutluydu. Bitince usta bosch önerdi onu taktık. Bu işte en iyisinin varta ile delphi olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 22 Ocak 2014; 19:07:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

mutlu silver calsium serisini alabilirsin tavsiye ederim.
  • FORD FOCUS 1.6 DİZEL 2006 VAR DİZELE 70 FALAN MI ALMALIYIM NASIL YAPMALIYIM?
  • tüm aküler aynı değil yav uydurmayın..içinde kullanılan kurşun kalitesine göre farklı kalitelerde olurlar..elektrik mühendisi olarak benim bu piyasada gördüğüm en iyi akü varta..ama dünyadaki en iyi marka ismi aklıma gelmedi amerikalı firmanın markasıydı..akülerin en büyük düşmanı hava koşullarıdır çok sıcak yada cok soğukta kurşun verimli çalışmaz ama bu amerikalı firma kötü çalışma koşularında en iyi aküyü yapmıştı..bu kadar bilgiden sonra sunu soyleyebılırım insanalar kulaktan dolma bilgilerle uzman olunca herşeye yorum yapabiliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 23 Ocak 2014; 11:42:16 >
  • 2008'de yetkili servisin taktığı Delphi akü halen aracın üzerinde ve ilk günkü gibi marş almakta.
  • Mesajınız banaydı sanırım, dedikleriniz doğru ama ben arkadaşın sorduğu modeller arasında pek fark yok dedim. 3 aküyü de kullandım farklı araçlarda aralarında pek fark yoktu. Verdiğiniz bilgiler için de teşekkürler.
  • Delphi- Varta - Delco gibi markaları seçebilirsin. İnci ve Mutludan uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 23 Ocak 2014; 12:06:34 >
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    size değildi yorumum genel anlamda söyledim ..üzüldügüm nokta her konuda yorum yapabilen bir toplumun bilimden bu kadar uzak olması..kolay gelsin..
  • bosch mutlu ama inci biraz üzgün gibi sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.