Merhaba, Superonline FTTB altyapı ile 100mbit paket kullanıyorum ama bunun Superonline'ın kendi altyapısı mı yoksa TurkTelekom altyapısı mı üzerinden Superonline hizmeti mi olduğunu nasıl anlayabilirim? Müşteri hizmetleri ile görüştüm bir yere ulaşamadım... TPC'de altyapı sorgulama yaptığımda "Superonline altyapısı" diyor sonra da "TurkTelekom detaylı altyapı sorgulama" diyor o kafamı karıştırdı biraz... |
Hangi altyapıyı kullanıyorum?
-
-
Superonline başka altyapıdan fiber vermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatalı bilgi.
Vodafone ve Türksat altyapısı üzerinden fiber veriyor buna ek artık TT altyapısı ile de fiber verebiliyor.
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiber-altyapisi-ile-superonline--160402529
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generateDon -- 17 Ocak 2025; 3:31:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaklaşık 15 yıldır falan kurulu bir altyapı olduğu için ve o dönemlerde hiç yeni hat çekildiğini ya da kazı yapıldığını falan hatırlamadığım için ben de acaba bir ihtimal TurkTelekom altyapısı kullanıyor olabilirler mi, 5 yıldır tüm başvurularıma rağmen ısrarla FTTB'yi FTTH'ye dönüştürmüyorlar acaba altyapı onların olmadığı için mi diye düşündüm...
Neyse yarın kısmet olursa Beylikdüzü TurkTelekom merkezine uğrayıp TTnet'e ücretiyle fiber hat çektirmek istediğimi belirticem umarım o 5 metre uzaklıkta dedikleri santral Superonline değil TurkTelekom'undur :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renova_TR -- 17 Ocak 2025; 5:39:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X