AMD sistem toplayacam önce ASUS EVO-V 785 alacaktım ama hemen tükenmiş 785 sıkıntısı var zaten hemen bitiyor. Göz gezdirirken Gigabyte 790XTA-UD4 AMD ve 770TA-UD3 AMD chip setli anakartlarını gördüm. İkiside sata3 usb3 destekli tabi 790 daha pahalı ama geleceğe yönelik ve performanslı bir anakart istiyorum 770TA yerine 790XTA almaya değermi yoksa boşunamı para vermiş olurum. Sistemi oyun film convert gibi işlemlerde çok kullanıyorum.
Hız aşırtma yapacaksanız 790xta Ud4,yapmayacaksanız 770ta Ud3
Birbiriyle karsilastirilmaması gereken ürünlerdir. Tabi ki 790XTA-UD4 daha performanslı ama dediğiniz işlemler için 770 alabilirsiniz.
peki usta gigabyte 770TA-UD3 daha ekonomik olur onu alacamda araştırırken ASUS - M4A785TD-V EVO buldum bu kartıda çok övüyorlar şimdi ikisi arasında kaldım anladığım kadarıyla asus 785td onboar ekran kartı var ama gigbyte 770TA-UD3 usb3 sata3 desteği var zaten harici ekran kartı alacam onun haricinde bu iki kart arasında performans açısından büyük fark varmıdır. hangisini almalıyım? kararsızlıkdan nefret ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme