Şimdi Ara

Hangi anakart: MSI 865PE NEO2-V muyoksa ASUS P4P800-x mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangi anakarti alayim.Lütfenn acil yardim edin?

• msi ı öneririm
  • Saol dostum.Gözüm kapali alabilirmiyim bu karti.ilkin asusu alacaktim.10 kisiden en az 8 tanesi asusu alma dedi nedense.Herhalde asus biraz fazla sorun yaratiyormus.Bir de hangisinde o/c orani iyi mi? Benim islemcim intel p4 1,6 478pin sorun yaratmaz insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_ByKadir -- 17 Kasım 2005, 3:16:27 >
  • msi daha ıyı bır tercıh olacaktır tabi ancak ıkı anakrt ıcınde ıslemcı uyumluluk lıstelerıne bak sıtelerınden bazen bazı 865 chipset anakartlar 533/800 fsblık ıslemcılerı destekleyebılıyor senınkı 400mhz fsb

www.msi.com.tw

www.asus.com

bu ıkı lnıkten bak bakalım modellere 400mhz fsblik işlemcilere destek verıyolarmı?
  • • Intel® 865PE Çipset
    - 400/533/800MHz Intel NetBurst mikro mimarisi.- AGP 8X/4X @ 0.8V (AGP 3.0) veya 4X @ 1.5V (3.3V desteği yoktur) arayüz.
    - DDR266/333/400 bellek. Olay bumudur?dostum destekliyor herhalde ben bu karti alayim...
  • evet budur alabilirsin iyi gunlerde kullanman dılegı ıle(ilk tebrik eden olayım)
  • eyw. saol dostum yardimlarin için kendine ii bak iyi geceler.
  • o 2 anakartta snein işlemcilerinle çalışmaz belirteyimde sana sonradan canın sıkılmasın başka anakart bak kendine
  • niçin açiklarmisin lütfen.Nedeni ne ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.