Selamlar herkese yurt dışında yaşıyorum uzun yıllar çalışmamın sonunda ilk arabamı alacağım fakat karar vermekte zorlanıyorum kafamda bazı modeller var fakat eksileri artıları konusunda yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum 1. 2006 audi a6 3.0 tdi otomatik
|
Hangi araba
-
-
Yurt dışın da yaşıyorsun orada arabalar sudan ucuz olmalı ama sen 15 yaşın da hurdalara bakıyorsun yapma .. Hiç yoktan son model camaro al daha iyi . -
İşçilik çok pahalı yedek parça yüksek. Bu yüzden hurdalar yerine alabileceğiniz en yeni model arabalara bakınız.
Bırakın elalemin hurda araçlarının peşini. -
evet çok haklısınız ama maalesef şu an bütçem için en uygun araçlar bunlar
-
Belki ilk etap için bütçeniz bu kadardır ama bu araçlarda bir sorun oldugu zaman sizi üzer. Şahsi fikrim biraz daha birikim yapip sıfır veya sıfır ayarında ikinci el almanızdır. -
Kafana bunlar yatıyor gibiyse birkaç fikrim var.
2005 e60 530d
2006 mercedes c270 cdi
Bu ikisi e segment araçlar. Yani geniş ve uzun araçlar. Ne Golf'e ne Civic'e hiçbir açıdan benzemezler. İkisi de sonuçta kalite olarak birçok yeni araçtan daha iyiler. Yalnız km'leri çok yüksek olabilir, motorlarının durumuna bakılması lazım. İçeride çok deformansyon yoksa, dışı da diri duruyorsa alınabilir. Bakımları biraz pahalı olabilir ama milletin abarttığı kadar yüksek olacağını sanmıyorum yurtdışında.
Ben olsam diğer modellere bakmazdım. BMW hem daha performanslı hem daha spor. Yalnız çok yanlanmış olabilir o araç
-
Hangi ülkede yaşadığına göre değişir. İşçiliğin yüksek olduğu yerlerde, aracı alırken verdiğini misliyle harcamak zorunda kalabilirsin.
-
C270 içlerinde başını en az ağrıtacak araç w203 kasa oldukça da sağlamdır motor ve şanzıman kolay kolay sorun çıkarmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X