Bildirim
Hangi araba 😀
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
8 sa. önce paylaşıldı
Giriş
-
Clio, megane veya linea.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gardaş bu az sorun çıkartan takıntısı nedir bu ülkede
Ben 2. el 10 yaşında araba alayım ama cebimden 5 sene 5 kuruş çıkmasın mı demek? Hangi araba o bizde alalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Hangi araba o bizde alalım 2004 VTEC2 otomatik. Sanayinin yolunu unutmuştum bir zamanlar.
-
Hic sorun cikartmayan demedim zaten en az sorun cikartan dedim. mutlaka her aracin belli bir bakim veya arıza maliyeti olacaktir. Alacagin her araba ayni ayni masraflari acmayacak sonucta
Kia picanto bakabilirsiniz
Tesekkur ederim inceleyecegim , aklima gelmemisti acikcasi
18 yaşında artık o araçlar sorun değil ama yaşı gereği bile masrafı vardır
-
Selefi olan i10 düşürebilirseniz çok daha iyi olur tabi ama o paraya yoktur sanıyorum. Picanto birebir aynısı zaten.
Corsa b kasa olur, yalnız bazısı tam otomatik bazısı easytronic. Tam otomatik bulmak gerek.
99-02 corolla olur.
2003e kadar (yıldan emin değilim) golf olur. 4 vites olanları. Sonrasında çıkan ve manuel müdahale edilebilen versiyonu sıkıntılı.
Tüp takılmamış biraz zor bulunur, tam otomatik olması sebebi ile tüketimi de biraz fazla olur.
Uzulerek söylüyorum ki 120bin tl'ye pek tatmin edici araç kalmadı 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet ya , farkediyorum. Maalesef oyle. 2. Arac olarak dusunuyordum da ertleleyecegim biraz daha muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X