Şimdi Ara

Hangi araba tavsiye ediyorsunuz?Maximum 25000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle zorlama 25.000'e kadar çıkabilirim. İstanbul içinde kullanacağım yaz tatilinde de memlekete( Amasya) gideceğim bir araç düşünüyorum.

5 yaşını geçmemiş
    Tüplü ya da benzinli(sonradan ben taktırırım)
    Manual vites
    Bagajı orta yada büyük.
    Az yakan parçası ucuz.
    Hız tutkum yok. Performansı bitik olmasın yeter.

Not:hemen almayacağım yaz başında almayı düşünüyorum o yüzden arabasını satmak isteyenler yazmasın. Sadece marka ve model araştırması yapıyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Ekleme: Kredi çekerek alacağım için 5 yaş sınırı koyuyorlar bankalar. O yüzden 5 yaş konusunda taviz veremiyorum o olmazsa olmazlardan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20ahmet -- 29 Ocak 2014; 22:42:08 >

• eski kada megane bu isteklerinize uyar erada olur.
  • gs007tr kullanıcısına yanıt
    25000'e 5 yaşını geçmemiş megane yok araştırdığım kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20ahmet

25000'e 5 yaşını geçmemiş megane yok araştırdığım kadarıyla...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomatik-megan-152048582/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-aile-arabasi-137216650/detay
    coğunun fiyatlarıda böyle ki bunlar sahibinden fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs007tr -- 28 Ocak 2014; 23:45:24 >

Meganlar genel olarak 30 bin civarında 30bin altında sadece 5 araba var. Neden değerinin bu kadar altında satıyorlar? Açıkçası bana güven vermiyorlar.
  • quote:

Meganlar genel olarak 30 bin civarında 30bin altında sadece 5 araba var. Neden değerinin bu kadar altında satıyorlar? Açıkçası bana güven vermiyorlar.
    2.el araç tabi bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

2.el araç tabi bakmak lazım.

Alıntıları Göster
    eralrda sanırım kesenize uygun birşey bulma ihtimaliniz daha yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

eralrda sanırım kesenize uygun birşey bulma ihtimaliniz daha yüksek

Alıntıları Göster
    GÜNCEL
  • quote:

GÜNCEL

Alıntıları Göster
    haci astra al yeni kasa cok hos duruyor vw golf eski kasa ben olsam yeni astra alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtusft

haci astra al yeni kasa cok hos duruyor vw golf eski kasa ben olsam yeni astra alirim

Alıntıları Göster
    FİESTA
  • 2006 toyota corolla D-4D önerebilirim o fiyata güzel bulursunuz ama. 5 senelik kriterlerinize uymuyor yinede aklınızda bulunsun. (isterseniz benzinliside alınabilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 29 Ocak 2014; 15:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

2006 toyota corolla D-4D önerebilirim o fiyata güzel bulursunuz ama. 5 senelik kriterlerinize uymuyor yinede aklınızda bulunsun. (isterseniz benzinliside alınabilir )
    punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

punto

Alıntıları Göster
    Hocam uzun yolunuz olacaksa bence D segmenti tercih edin.B segmenti uzun yolculuklarda işkenceye dönüşür.
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    Araçlardan pek anlamam D segmenti hangi araçlar oluyor.
  • quote:

Araçlardan pek anlamam D segmenti hangi araçlar oluyor.

Hocam daha konforlu,arka diz mesafesi fazla,bagajı büyük arabalar oluyor.Yakıtları da B,C segmenti araçlara göre biraz daha fazla oluyor tabi.Örnek verirsek avensis,passat,vectra,insignia,mondeo,latitude d segmenti araçlardır.Uzun yolda sizi fazla yormazlar ve özellikleri B-C segment araçlara göre daha fazladır genelde.Tabii ki buna bağlı olarak aynı fiyatta B segmentinin yüksek modellisi,D segmentinin düşük modellisi bulunur.Ama 25000'e 5 yaşını geçmemiş D segmenti araç imkansız bence.C segmenti size daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 29 Ocak 2014; 22:17:01 >
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    Kredi çekerek alacağım için 5 yaş sınırı koyuyorlar bankalar. O yüzden 5 yaş konusunda taviz veremiyorum o olmazsa olmazlardan :)
  • quote:

Kredi çekerek alacağım için 5 yaş sınırı koyuyorlar bankalar. O yüzden 5 yaş konusunda taviz veremiyorum o olmazsa olmazlardan :)
    eski kasa (2009 model) Renault symbol bakın derim
    75hp-510lt bagaj-LPG uyumu-parçası bol,ucuz-heryerde servisi var-max. hız 180km
    70-80k km civarında hız kaptürü bozuluyor tek kronik sorunu bu(25tl)

ş.dışı 4.8lt (90 sbt)
    s.dışı ort 6lt
    ş.içi 8-11lt

benzin tüketimleri
  • quote:

Öncelikle zorlama 25.000'e kadar çıkabilirim. İstanbul içinde kullanacağım yaz tatilinde de memlekete( Amasya) gideceğim bir araç düşünüyorum.

5 yaşını geçmemiş
    Manual vites
    Bagajı orta yada büyük.
    Az yakan parçası ucuz.

Not:hemen almayacağım yaz başında almayı düşünüyorum o yüzden arabasını satmak isteyenler yazmasın. Sadece marka ve model araştırması yapıyorum.

Ekleme: Kredi çekerek alacağım için 5 yaş sınırı koyuyorlar bankalar. O yüzden 5 yaş konusunda taviz veremiyorum o olmazsa olmazlardan :)

Fiat Linea olabilir... 2009 model ve sonrasi 25,000 TL'ye bulunabilir diye dusunuyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-en-temiz-linea-78-000km-orjinal-151832015/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Öncelikle zorlama 25.000'e kadar çıkabilirim. İstanbul içinde kullanacağım yaz tatilinde de memlekete( Amasya) gideceğim bir araç düşünüyorum.

5 yaşını geçmemiş
    Manual vites
    Bagajı orta yada büyük.
    Az yakan parçası ucuz.

Fiat Linea olabilir... 2009 model ve sonrasi 25,000 TL'ye bulunabilir diye dusunuyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-en-temiz-linea-78-000km-orjinal-151832015/detay
    focus 2 aklıma geldi yada mazda 3

accent era iyidir, hem boyalı felan düşünürsen 20000 e çok temiz boyalı bulursun ve daha az kredi çekersin, bana kalırsa şuan hiç kredi çekmesen daha iyi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.