Şimdi Ara

Hangi arabayı almalıyım? Tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ehliyeti olan ama bugüne dek araba konusunda merak sahibi olmayan ve teknik özellikleri hakkında hiç bilgisi olmayan biriyimdir...

Fakat işimden dolayı artık bir araba alma ihtiyacım doğdu. Ve bu iş için de 23.000-25.000 TL arası bir bütçe belirledim.

Şehiriçi kullanımına uygun, kolay parkedilebilecek ve belirlediğim fiyat/verim oranı açısından en uygun hangi arabaları önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whereismynick -- 4 Ocak 2010; 22:09:39 >

• 0 kmmi 2. el mi ?
  • 2. el..

2006 Opel Astralar hoşuma gidiyor bu paralelde..

Ne dersiniz?
  • Otomobil genel e takılmaya devam ettiğin süre içerisinde ufkun ciddi anlamda genişler ve devamlı çıtan yükselir..

Alacağın araç şimdiden hayırlı olsun ..
  • Sağol hocam...

Arkadaşlar kıymetli tavsiyelerinizi bekliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whereismynick -- 5 Ocak 2010; 0:05:16 >
  • Yok mu tavsiyeleriniz beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0 Dacia alabilirsiniz.Gayet uygun ve size yeterli bir araçtır dacia.
  • 2005 model ve üstü Opel Astra 1.6 düz vites Njoy bulabilirsiniz, yakıt tüketimi makul, iç hacmi geniş, boyutları da kompakt düzeydedir, yol tutuşu, frenleri, direksiyon tepkileri de oldukça iyidir, temiz bulunursa çok iyi bir seçenek 3 arkadaşım kullanıyor çok memnunlar

Aynı şekilde 2005 model ve üstü Ford Focus TDCI veya 1.6 115hp benzinli de tavsiye ederim, Astra benim ilk tercihim olur (tipten dolayı) ama Focus da kesinlikle üzmez, performans-tüketim yaklaşık aynı seviyelerdedir, Trend astraya göre daha boştur, ghia daha doludur

başka o segmentte fransız pek tavsiye etmiyorum, sorunlarından dolayı, Golf de gereksiz pahalı, yani Astra-Focus HB düşük km, temiz o fiyatlara bulmanız mümkün derim
  • opel vectra veya altea alırdım
  • 2006 Corolla HB Sol derim ben... Hem kaliteli bir motora hem de iyi donanıma sahiptir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.