Yeni araç almayı planlıyorum.gençe hitab eden modifiyeye yatkın siz olsanız seçiminizi hangi araçtan yana kullanırdınız ve neye göre karar verirdiniz. Seçenekler : Honda civic 1.4 96-99 Hb tek kapı , veya sedan olanı Renault Megane cuope 99-00 Peugeot 306 xs 97?-99?(hb olan tek kapı) aracı seçerken motor,donanım,marka vs hepsi göz önüne alındığında toplamda hangisi öne çıkar.araçların 3 üde mod a yatkın.tşk
Civic.
megana yaklaşma derim.
Herkes civic diyecektir ama 306 yı aynı modelini daha uyguna alırsın ve pugun ürettiği en iyi arabalardandır 306.
306
modifiye edeceğim diyorsun civic diye atlayacağım ancak piyasada da her yerde aynı tip modifiye edilmiş fazlasıyla civic dolaşıyor. Modifiye ede- ceksen farklı birşeyler alki dikkat çeksin. Ama bu saydık- ların arasında en mantıklı ve makul olanıda civic gibi duruyor
C i v i c
evet civic ve 306 arasında kaldım.civic piyasası biraz yüksek talep fazla olduğu için.306 daha uygun bulunabılıyor. 306 mı civic mi ? 306 olursa sorun çıkartırmı kullanan arkadaşlar ne diyor.civic öve öve bitirilmiyor zaten :D
peki arkadaşlar 10 lıra barajına ınersek bu 306 lar var bırde bıraz daha uygun fıyata civic ex ler ve si var.hangisinden yana tercihiniz olurdu.
306 nın kırmızısı benim herzaman hoşuma gitmiştir şeytan kırmızısı galiba . ben sana civic öneririm si alırsanda tadından yenmez diyeyim sana ama si 99-00 kasalardan bir önceki kasa
hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
civic
megane alma benim başım yandı seninde yanmasın
civic öneririm...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme