Şimdi Ara

Hangi Aracı Alayım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni araç almayı planlıyorum.gençe hitab eden modifiyeye yatkın siz olsanız seçiminizi hangi araçtan yana kullanırdınız ve neye göre karar verirdiniz.
    Seçenekler :
    Honda civic 1.4 96-99 Hb tek kapı , veya sedan olanı
    Renault Megane cuope 99-00
    Peugeot 306 xs 97?-99?(hb olan tek kapı)
    aracı seçerken motor,donanım,marka vs hepsi göz önüne alındığında toplamda hangisi öne çıkar.araçların 3 üde mod a yatkın.tşk

• Civic.
  • megana yaklaşma derim.

Herkes civic diyecektir ama 306 yı aynı modelini daha uyguna alırsın ve pugun ürettiği en iyi arabalardandır 306.
  • 306
  • modifiye edeceğim diyorsun
    civic diye atlayacağım ancak
    piyasada da her yerde aynı
    tip modifiye edilmiş fazlasıyla
    civic dolaşıyor. Modifiye ede-
    ceksen farklı birşeyler alki
    dikkat çeksin. Ama bu saydık-
    ların arasında en mantıklı ve
    makul olanıda civic gibi duruyor
  • C i v i c
  • evet civic ve 306 arasında kaldım.civic piyasası biraz yüksek talep fazla olduğu için.306 daha uygun bulunabılıyor.
    306 mı civic mi ? 306 olursa sorun çıkartırmı kullanan arkadaşlar ne diyor.civic öve öve bitirilmiyor zaten :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi arabayı almalıyım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence civic.
  • Modifiye demişsin de motor modifiyesi mi görüntü mü?

Eğer motor modifiyesi ise kesinlikle civic derim.

Ama dış modifiye yapılacaksa 306 daha güzel olur kanaatimce. Hem arkadaşların da dediği gibi civic çok var modifiyeli...
  • CİVİC alırsan daha iyi.Honda motor konusunda çok daha önde diğerlerinden.Megan alma.Civic olmazsa ancak peugeot düşünülebilir. 2 fazla ver civic al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.B.K

Modifiye demişsin de motor modifiyesi mi görüntü mü?

Eğer motor modifiyesi ise kesinlikle civic derim.

Ama dış modifiye yapılacaksa 306 daha güzel olur kanaatimce. Hem arkadaşların da dediği gibi civic çok var modifiyeli...

kesinlikle katılıyorum.eklemek istiyorum ama motor mod una gireceksiniz 1.6 vtec öneririrm
  • peki arkadaşlar 10 lıra barajına ınersek bu 306 lar var bırde bıraz daha uygun fıyata civic ex ler ve si var.hangisinden yana tercihiniz olurdu.
  • civic
  • civic al bence

• quote:

Orjinalden alıntı: alemdar

peki arkadaşlar 10 lıra barajına ınersek bu 306 lar var bırde bıraz daha uygun fıyata civic ex ler ve si var.hangisinden yana tercihiniz olurdu.

306 nın kırmızısı benim herzaman hoşuma gitmiştir şeytan kırmızısı galiba .
    ben sana civic öneririm si alırsanda tadından yenmez diyeyim sana ama si 99-00 kasalardan bir önceki kasa
  • hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • civic
  • megane alma benim başım yandı seninde yanmasın

civic öneririm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.