Şimdi Ara

Hangi Aracı Almalı mıyım ? (40bin -50 bin TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı değiştirmek istiyorum, bütçemi 40 bin 50 bin TL arası olarak öngördüm. Araştırdım durdum işin içinden çıkamıyorum.

* Konfor
    * Güvenlik
    * Performans
    * Ekonomi

105 bg üstü mümkünse otomatik düz viteste olabilir, dizel veya lpgli olabilir. 2005 yılından yaşlı bir araç düşünmüyorum sedan, hb fark etmez.

Kafam karışık araştırıp dururken BMW gördüm aklım gitti BMV alınır mı ? Masrafları neler yıllık

*BMW 3.18i 3.20d 2005-2008 arası gidip geliyorum bütçem o kadar

*Citreon C4 2012 ve üzeri 1.6 ehdi düz/oto vites

*Renault Megane 2011 ve üzeri 1.6 privelege dizel düz/oto vites

*VW Jetta 2010 ve üzeri 1.6 dizel düz/oto vites

* Lancia 2010 ve üzeri 1.6 dizel oto vites

* Seat Leon 2010 ve üzeri 1.6 dizel düz/ oto vites

lütfen yardım

teşekkürler

• Volvo S40 yada Fiat Bravo 1.6Mjet 120Bg Öneririm
  • Ben de o civarda bir bütçe sahibiyim ve araştırma aşamasındayım. Passat highline, opel insignia cosmo, honda civic elegance seçeneklerini ele aldığımda konfor-performans-ekonomi şartlarını bir araya getirdiğimde karşıma çıkan araç honda civic elegance oludu. Tabiki ek olarak bir de aracın yaşı da 2-3 yaş daha genç oldu. Yani mantıklı davranmak gerekiyorsa civic elegance bir adım önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikioogle -- 1 Ağustos 2014; 22:01:47 >
  • shermans S kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki araçlardan
    konfor : Bmw 3,20 veya VW jetta en kötüsü lancia delta
    Güvenlik. Hepsi NCAP 5 yıldız olması lazım. web sayfasından bakarsın.
    Performans: BMW 3.20 iyi ama eski motor
    Ekonomi: BMW 3.18 - 3.20 hariç diğerleri şehir içi 6-7 lt/100 yakar. BMW yüksek kaçar. bmw 3.20 8-9 lt yakar. 3.18 e bulaşma :P

BMW iyi gibi görünüyor fakat temiz ve 150 bin km altı araç bulmak çok zor. bakım maliyetleri vw ile aşağıda yukarı aynıdır en ucuz fiat ve renault dur. fakat ektra çıkacak arıalarda bmw sıkıntı yaratablir.
    Lancia fiyatları çok uygun ( yeni araç satmadıkları için ) fakat süspansiyonlar sert. ama yol tutuş donanım vb özellikler fiyatına göre oldukça iyi.
    VW jetta: fiyatına göre donanım ve özellikleri çok yetersiz. passat almak daha mantıklı jetta ya göre fakat passat ta yıl sonuna doğru yeni kasa satılacak.
    seat leon, iyi görünüyor fakat küçük araç.
    megane satışlar çok düştü muhtmelen bir sıkıntı var.
    citroen c4 mantıklı görünüyor fakat sonuçta citroen her zaman bir tereddüt var kafada.
    s40 çok iyi bir araç ama otomatik yok ve satışı yapılmıyor.
    honda civic son makyajlı kasası tutmadı ve satışları düşürdü dolayısıyla fiyatalarda aşağı indi. lpg taktırarsan mantıklı olabilir.

sonuç itibari ile avantajları ve dezavantaklı araçlara göre farklılık gösteriyor en iyi herbirinin farklı iyi yönleri var..
    aralarından en çok hangisi satıyor dersen; VW jetta

• Tüm cevaplar için teşekkürler kafam daha da karıştı s40 bakmıştım sevemedim focus a baktım honda elegance lpg ne kadar yakar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750.000tl ye hangi araç?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.