Şimdi Ara

Hangi aracı tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi bayramlar. Yeni bir araç almayı düşünüyorum aklımda bir kaç araç var fakat hepsinin segmenti ve kasa tipleri farklı. Araçtan beklentim sorunsuz olması, bakımları haricinde pek masraf çıkartmaması, keyifli bir sürüşü olması, gence hitap edecek gösterişli bir görünümü olması. Aklımdaki araçlar şunlar;

Cupra Formentor 1.5 TSI (opsiyonel donanımlı)

Peugeot 408 1.2 PureTech GT

Mercedes-Benz A200 AMG+ (sedan veya hatchback)

BMW 1.18i M Sport

BMW 2.18i Gran Coupe M Sport

Bu araçlar hakkında deneyimi, bilgisi olanların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. Bu araçlar haricinde herhangi bir öneriniz olursa onlarada açığım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok net cupra, duruşu güzel, malzeme kalitesi kabul edilebilir fakat en önemlisi şu an benim şahsi görüşüm TR ikliminde gerek vergi, tüketim ve performans olsun en sağlam motora sahip. Şehir içinde yüksek sürüş pozisyonu rahat ettirir kıvrımlı yolda da süspansiyonu üzmez. BMW lere gelirsek arkadan itiş olmamaları bence olayın büyüsünü zaten bozuyor. 118 tasarım olarak idare eder fakat 218 tam bir tren kazası. Bir CLA yanına çekince bunlar aynı segment miymiş yav diye oturup izlersiniz. Performans olarak da çok olayları yok, iç malzeme kalitesi çok üstün yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım. Mercedes performansı üzmüyor, mükemmel bir dizaynı var, özellikle A hb tasarımı çok hoşuma gidiyor ama malzeme kalitesi gerçekten çok vasat. Ben kendim almak istediğimde bayi ziyaretinde ekran altı kontrol panelini bi trim sesi için kurcalayayım dedim, bir elimde kalmadığı kaldı. Üzülerek söylüyorum mercedes gibi hissettirmiyor. Pejoya gelirsek, tasarımından bahsetmeye gerek yok, dillere destan. İçi de çok güncel, yıllarca yeni hissettireceğinden emin olabilirsiniz. Bence 408’in tek kötü yanı araç yürümüyor. Ben aynı motor/şanzıman kombinasyonunu yeni astrada denedim, sürüşü hiç keyifli değildi. 408’in daha da ağır olacağını hesaba katarsak durumun değişeceğini sanmıyorum. Benim düşüncelerim bunlar, başka sorularınız olursa seve seve her aracı detaylı açarım fakat ben Cupra diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tercihim Cupra Formentor olurdu.
  • Aslında kaygım şu yönde ilgili bütçelerde premium bir marka alabilirken cupra almak ne kadar doğru olur? Alabildiğim yukarıda belirttiğim premium markaların modelleri bana yeterince premium hissiyat verebilecekmidir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WienerBlut. W kullanıcısına yanıt

Mercedes a serisi de , BMW 1 ve 2 seriside sana yeterince premium hissiyatı vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam BMW 2 ile Mercedes arasında kalırdım. BMW 2 daha hoş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 1 Temmuz 2023; 4:47:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.