Şimdi Ara

Hangi araçlara alarm takılmalı,yeni nesil araçların alarma ihtiyacı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arama yaparken bir başlıkta biri " yeni nesil araçlara alarm gerekmez " demiş. Alarm ne kadar gerekli sizce ve yeni nesil aracım var deyip "benim aracım çalındı/hırsız girdi" diyebilen var mı?
    İmzadaki araca alarm taktırsam mı taktırmasam mı kararsız kaldım.

• Bence gerekli değil. Eğer hırsız profosyonelse her türlü araç çalnıyor televizyonda görüyoruz.
  • Alarmın her zaman caydırıcı etkisi vardır.
  • alarma malarm taktırma kardeş biz taktıktık lüks aracımıza olur olmaz ötüyor, susturuyosun yine ötüyor, akünün ömrünü azalttı bir defa o ayrı sorunu bene bir esprisi yok şimdie kadar genelde lüzumsuz çaldı, yanında hızla bir araç geçiyor ötüyor, iş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

alarma malarm taktırma kardeş biz taktıktık lüks aracımıza olur olmaz ötüyor, susturuyosun yine ötüyor, akünün ömrünü azalttı bir defa o ayrı sorunu bene bir esprisi yok şimdie kadar genelde lüzumsuz çaldı, yanında hızla bir araç geçiyor ötüyor, iş değil

Kapılardaki hareket sensörlerinin hassasiyetini düşürttürün söktürmiycekseniz, bende tesisatla-egzozla o tarz araçların alarmları çaldırıyordum gençlikte alışveriş merkezi otoparklarında Bu arada çok basit işlem.
  • Kesinlikle caydırıcı etkisi yüksek
  • Alarm bana güven veriyor..

Darbe sensörü olmadığından gürültüden ötmüyor.. Görünürde led falan yok.. Alarmsız diye hırsız kapıyı patır kütür açar, araç ciyak ciyak ötmeye başlayınca afallayıp aracı bırakarak toz olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Alarm bana güven veriyor..

Darbe sensörü olmadığından gürültüden ötmüyor.. Görünürde led falan yok.. Alarmsız diye hırsız kapıyı patır kütür açar, araç ciyak ciyak ötmeye başlayınca afallayıp aracı bırakarak toz olur..

En mantıklısı, nasıl aklıma gelmedi
  • bence gerekli;

diyelimki aracınız evinize çok yakın bir bir araç geldi sürttü ve alarm çaldı sesi duymanız bile önemli bence o ses için camdan bakarken neler olduğunu görebilirsiniz ve müdahale edersiniz. ama alarm yoksa arabaya binmeden bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.
  • valla ben yeni arabalara yakistiramiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.