Bildirim
Hangi benzin istasyonu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Opet ve shell tercihim -
1.3 cdti,quote:
Orijinalden alıntı: grkan_
Opet ve shell tercihim
shell den GTL alıyorum ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY
1.3 cdti,
shell den GTL alıyorum ben.
Ben shell v-power dizel alıyorum, bi dahaki alışımda GTL'yi de deneyeceğim.. Nasıl senin arabada performans farkı oldu mu GTL'yi kullanmaya başlayınca? -
Arkadaşlar Total Excellium Euro Dizel'i tek geçerim, eğer total yoksa da Opet derim..quote:
Orijinalden alıntı: Dreamcreamquote:
1.3 cdti,
Ben shell v-power dizel alıyorum, bi dahaki alışımda GTL'yi de deneyeceğim.. Nasıl senin arabada performans farkı oldu mu GTL'yi kullanmaya başlayınca?
Alıntıları Göster
Deneyin farkı göreceksiniz...
-
Shell'den vazgeçmeyiz.quote:
Orijinalden alıntı: cagdascac
Arkadaşlar Total Excellium Euro Dizel'i tek geçerim, eğer total yoksa da Opet derim..
Deneyin farkı göreceksiniz...
Alıntıları Göster -
Shell ve Petrol Ofisi'ni tercih ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Shell'den vazgeçmeyiz.
Alıntıları Göster -
shell ve opet genel olarak iyilerquote:
Orijinalden alıntı: RainKnight
Shell ve Petrol Ofisi'ni tercih ediyorum
Alıntıları Göster
po bayii sine göre değişkenlik gösteriyor kimi po çok iyiyken bazısıda çok kötü -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanboz
quote:
1.3 cdti,
Ben shell v-power dizel alıyorum, bi dahaki alışımda GTL'yi de deneyeceğim.. Nasıl senin arabada performans farkı oldu mu GTL'yi kullanmaya başlayınca?
psikolojik olarak evet :)
bir abimiz getz dizeline alınca araba ucuyor, yakıtın rengi güzel demişti ama onun soylediği kadar performanslı çıkmadı tabiki.
tam depo dolduramadım arada euro dizel fln aldım GTL bitmişti, ondan tam yorum yapamayacağım. Yanlız fazla birşey beklemek tabiki mantıksız %2-3 belki oynar -
Shell-Opet-POquote:
Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeYquote:
Orijinalden alıntı: furkanboz
quote:
1.3 cdti,
psikolojik olarak evet :)
bir abimiz getz dizeline alınca araba ucuyor, yakıtın rengi güzel demişti ama onun soylediği kadar performanslı çıkmadı tabiki.
tam depo dolduramadım arada euro dizel fln aldım GTL bitmişti, ondan tam yorum yapamayacağım. Yanlız fazla birşey beklemek tabiki mantıksız %2-3 belki oynar
Alıntıları Göster
-
İlk 24-25bin km boyunca BP ultimate kullandıktan sonra 7-8 depodur GTL kullanıyorum ve bugüne dek hiçbir fark göremedim.quote:
Orijinalden alıntı: Fastdriver.
Shell-Opet-PO
Alıntıları Göster
BP puanların silineceğini ilan ederek beni küstürdüğü için Shell'e geçtim, şimdi de puanların silinmediği söyleniyor ancak ben silinecek diye LG'nin dandirik telefonundan 2 adet almak zorunda kalmıştım. BP'nin puan konusunda istikrarsızlığından dolayı daha gelişmiş bir yakıt piyasaya süremedikleri sürece Shell'e devam etmeyi düşünüyorum.
-
shell gtl. Gtl öncesi kadran 180den sonra çok nazlanarak hızlanıyordu şimdi 200de bile hızlanma isteği war ayrıca 100kmde .5 litre ekonomik gibi -
shell ve opet diğerleri hikayequote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
shell gtl. Gtl öncesi kadran 180den sonra çok nazlanarak hızlanıyordu şimdi 200de bile hızlanma isteği war ayrıca 100kmde .5 litre ekonomik gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinnn
shell ve opet diğerleri hikaye
Abartı olmamış mı ? -
Aklı kelden benzini Shell'den alacaksın demişler.quote:
Orijinalden alıntı: nolamazquote:
Orijinalden alıntı: huseyinnn
shell ve opet diğerleri hikaye
Abartı olmamış mı ?
Alıntıları Göster -
Shell ve opet derim benquote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Aklı kelden benzini Shell'den alacaksın demişler.
Alıntıları Göster -
quote:
Acabaaaa -
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Acabaaaa
Ne acaba olm. -
shellquote:
Orijinalden alıntı: Ünalquote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
quote:
Acabaaaa
Ne acaba olm.
Alıntıları Göster
-
Mehmetçik vakfının iki ayrı istasyonu var,Maslak opet ve kurtköy opet burayı tercih edıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: edgar davids
shell
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- arabanın hararet göstergesi yükselmiyor
- opel tigra alınır mı
- opel astra h soğutma suyu seviyesi uyarısı
- opel astra kronik sorunları
- opel mokka 1.2 yakıt tüketimi yorumları
- opel corsa 2019
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel rocks e
- opel mokka 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X