Şimdi Ara

Hangi Bluetooth Kulaklığı (Headset) Önerirsiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdaldarici1

beyler ben 2 gün önce teknosa dan samsun web450 marka kulaklık aldım 39 ytl dün herşey iyiydi tanıttım ps3e arkadaşımla sesli görüşme yaptım problemsiz tannıdı ps3 ama bu gün ne yaptıysam kulaklıktan ses alamıyorum tekrar tanıttım olmadı karşı tarafa sesim gidiyor fakat ben karşı tarafı yani hiçbir sesi kulaklıktan duyamıyorum denemek için başka telefona tanıttım ondada aynı sorun oldu kulaklık bozuk büyük ihtimak teknosa hemen değişim yaparmı acaba

Ben de bu kulaklıktan aldım. Dün evde 1-2 saat test ettim bi sorun çıkmadı, oldukça da ergonomik bir kulaklık. Umarım bugün de bir sorun çıkmaz. Satış sırasında kasadaki yetkili 3 gün içinde değişim yapabiliriz, ondan sonra ise teknik servise gönderiyoruz dedi. Bu arada Ankara Cepa'dan aldım ve hiç memnun kalmadım Teknosa'dan. Bütün çalışanlar bir yere yetişmeye çalışır gibi hızlı hızlı koşturuyorlar, meşgul gibi görünüyorlar ama mağazada o kadar müşteri yok zaten! Hiç birine yanaşıp soru soramıyorsunuz, sorduğunuz zaman da baştan savma ve çelişkili cevaplar veriyorlar. Örneğin bir tanesi bu kulaklığın PS3 ile uyumsuz olacağını iddia etti, bir diğeri de sorunsuz çalışır dedi!!

Ucuz diye aldık bakalım ama bir sorun çıkmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemik

Goldbılgısyarda Southwıng kulaklık var 27 tl ye kendı klanımada aldım arkadaşlara saatlerce kulağımızda kalıyor Kıllzonede sureklı ırtıbat halındeyız hıssetmıyoruz bıle sılıkonlu dokunmadık ufacık ve çok şık..yedek olsun dıyede bu sony kulaklıkdan aldım shopdan(herzaman paund secın daha ucuza gelır) hiç memnun değilim sw ın yanında tahta parcası gıbı kalıyor ..Kulakda buyuk, oturmuyor kulak içine ve rahatsız edıcı ..

Sh ıse fiyatı süpersonıc kulağında uykuya bıle kalsan hıssetmezsınız o derecede ..Benım tavsıyem ıkısnıde kullanan bırı olarak kesınlıkle Southwıng (dokunmatık tuslu modelı)bır modelı daha var o ıyı degıl .. ..bu bahsettığım kulaklık yedek sılıkon kulak ıcı aparatlı plastık(metal değil)aksamıyla kulağa takılıyor. Hafıf 8 10 arası konuşma surelı :) hafıf ve çok şık..mukemmel ses kalıtesı var kesıntı olmuyor ..uyumu çok hoş bır çok cihaza..ama ben ps3 dışında kullanmıyorum.. Rahatlık tasarım ve kulanım açısındanda sonyden kat ve kat ustun hergun kullanıyorum sony de artık yanlızca kulağa takmadan standında kullanıyorum fakat bu seferde arkadaslar yaaw sony takma ıyı gelmıyor ses dıyorlar ses sevıyesını ps3 uzerınden 3 de sabıtlıyorsun 1 ve 2 secılmıyor bu seferde yankı karsı tarafın seslerınde yapıyor ben bu sonyden memnun değilim bu kulaklığın yanında..Sw ı alın fıyatıda performansıda mukemmelsonic bana dua edersınız ..Çok arkadaşımada aldırdım hepside memnun..sonynın kulaklığı o paraya etmez yazık .

http://www.wikio.com/product/southwing-sh240-134268.html SH240 modeli

Tavsiyen için teşekkürler dostum, ben mesajını görmeden önce Teknosa'dan 40 TL'ye Samsung almış bulundum. Ama yeni alacak arkadaşlara faydan dokunabilir, sonuçta hem işe yarayan, kullanımı rahat hem de daha ucuz bir ürünse kulaklık alacaklar mutlaka değerlendirsin derim.

Bu arada kulaklıksız oyun oynamanın ne kadar can sıkıcı bir şey olduğunu kulaklıkla oynayınca anladım. Kulaklığı olmayan herkese müsait bir zamanlarında almalarını öneririm

• Benim kulaklık İstanbul'da şuan. Cmt günü gel ulan geeeeeeel.

Hangi Bluetooth Kulaklığı (Headset) Önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Benim kulaklık İstanbul'da şuan. Cmt günü gel ulan geeeeeeel.

Git teslim al, neden bekliyorsun dağıtmalarını? Ben DS3ü İzmir'e gelince direk kendim teslim almıştım. Onları mı bekleyeceğim
  • Ayağıma gelecek şeye gidemem hiç. PTT'nin anlamı ne o zaman.
  • quote:

Ayağıma gelecek şeye gidemem hiç. PTT'nin anlamı ne o zaman.

Sen bilirsin, gelirler evde olmazsın, olursun, evde yok derler gümrüğe yollarlar, bugün alacakken 3 gün sonra alırsın vs vs. Ben olsam dayanamam hemen gider alırım.
  • Postacı tanıdık olunca sorun olmuyor. Bi alo diyorum paket hemen önümde oluyor. :)
  •  Hangi Bluetooth Kulaklığı (Headset) Önerirsiniz?

arkadaşlar shopto dan cumartesi günü verdiğim official headset siparişim mutlu sona doğru ilerliyor. eğer bugün elime geçerse hız acısından gerçekten büyük bir alkışı hak edecek site

• 2 gün içinde kulaklık kesin elinde dostum. Hadi hayırlı olsun.
  • İşte mutlu son

• arkadaşlar herhangi bir bluetooth kulaklıgı ps3 e baglayıp kullanabiliyor muyuz? mesela herhangi cep telefonu bluetooth kulaklıgı gibi?
  • quote:

İşte mutlu son

hayırlı olsun benimde bugün elime geçti cihaz teşekkürler shopto

• Teşekkürler. Darısı diğerlerinin başına.
  • quote:

ShopTo.net'den sitedeki her arkadaş en başından beri pound ile alıyor ürünleri çünkü euro'ya göre daha ucuza geliyor.

ewt şimdi kurları çevirdim pound olarak gerçektende offical headset şuan 52 +10 kargo TL 62 tl ye gelio

ama euro dan dönüştürülürse 60 tl headset + 10 tl Kargo 72 tl oluyor arkadaşların dediği gibi !!!!!

• Bugün ShopTo dan Offical Wireless Bluetooth Headset siparişimi verdim. Bugünün kuruylan kargo dahil 60 TL ye geldi fiyat. Şu anda PROCESSING aşamasında. Gelişmeler olduğunda burada paylaşacağım.

• bende de var sony offıcıal
    ps3 ıcın almıstım ama genelde evdeyken cep telım ıcın kullanıyorum
    hem radyasyondan daha az etkılenıyorum hem de evde ıslerımı yaparken telde konusma sorunum da ortadan kalktı

shopto dan almıstım bende 59 Tl ye falan gelmıstı toplam kargoyla

dızaynı ve goruntusu 4 4 luk. Cep telıyle kullanım ıcınde gayet sorunsuz. Ps3 de o kadar denemedım henuz bısey dıyemıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 18 Ekim 2009; 23:07:11 >
  • Doğru bir karar vermişsiniz. Hadi hayırlı olsun.
  • quote:

Doğru bir karar vermişsiniz. Hadi hayırlı olsun.

Sağolun teşekkürler. İnşallah sorunsuz bir şekilde elimde olur. Tahmini geliş süresi ne kadar sorabilir miyim? İstanbuldanım ben.
  • En iyi kulaklık SONY'nin PS3 için çıkarığı orjinal kulaklıktır. Ne yap et alıyorsan o kulaklıktan al.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.