Şimdi Ara

Hangi Bluetooth Kulaklığı (Headset) Önerirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: udenizli

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: shit happens

birde bende şeyi sorucam adres bilgileri nıasl giriliyor mesela ben bahariye caddesi derken caddeyi ingilizce olarak yazmam gerekiyor herhalde

Evet öyle olacak ama Türkçe harf kullanmayın.
    Aynı headsetten ben de aldım. Haftaya elimde inş.

sacmalamayın ya cadde ismi niye ingilizce yazılsın, adresler orijinal halleri ile yazılır, nerden bilsin bizim burdaki postacı ingilizce

Pardon hata benim devrik cümle kurmuşum. Ama "saçmalamayın" falan hiç hoş olmuyoır yani.
    Normal adresimiz nasıl yazılıyorsa ShopTo'ya da aynısını yazıyoruz.
    Sadece "Bahariye caddesi" değilde, "BAHARIYE CADDESI" şeklinde. Türkçe harfler ShopTo'da çıkmıyor.

• Bizim kulaklığın gelmesine az kaldı @Gny*

Bu arada seni PSN'e ekliyorum. Gerçi ekli de olabilirsin ama birkaç gündür PS3'ü açmadığımdan kafam allak bullak oldu PSN konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bizim kulaklığın gelmesine az kaldı @Gny*

Bu arada seni PSN'e ekliyorum. Gerçi ekli de olabilirsin ama birkaç gündür PS3'ü açmadığımdan kafam allak bullak oldu PSN konusunda.

Aynen 2-3 gün sonra elimizde. Kazasız belasız gelecek işallah.
    Royal Mail'den baktım yarına Türkiye yollarına düşer headset.
    Sen, ben de eklisin hocam, hatta psn açmama rekoru sendeydi, her gün bakıyordum 46 gün mü ne yazıyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bizim kulaklığın gelmesine az kaldı @Gny*

Aynen 2-3 gün sonra elimizde. Kazasız belasız gelecek işallah.
    Royal Mail'den baktım yarına Türkiye yollarına düşer headset.
    Sen, ben de eklisin hocam, hatta psn açmama rekoru sendeydi, her gün bakıyordum 46 gün mü ne yazıyordu.

Hehe. Hayırlısı bakalım. Sırf Tekken 6 için aldım tekrardan kulaklığı. Enfes olacak enfes.

PSN'e giremiyordum çünkü PS3'ü satmıştım. Hediye PS3 gelince tekrar PS3 ailemine dalışa geçtim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shit happens

birde bende şeyi sorucam adres bilgileri nıasl giriliyor mesela ben bahariye caddesi derken caddeyi ingilizce olarak yazmam gerekiyor herhalde

Evet öyle olacak ama Türkçe harf kullanmayın.
    Aynı headsetten ben de aldım. Haftaya elimde inş.

sacmalamayın ya cadde ismi niye ingilizce yazılsın, adresler orijinal halleri ile yazılır, nerden bilsin bizim burdaki postacı ingilizce

Pardon hata benim devrik cümle kurmuşum. Ama "saçmalamayın" falan hiç hoş olmuyoır yani.
    Normal adresimiz nasıl yazılıyorsa ShopTo'ya da aynısını yazıyoruz.
    Sadece "Bahariye caddesi" değilde, "BAHARIYE CADDESI" şeklinde. Türkçe harfler ShopTo'da çıkmıyor.

dostum verdiğin örnekte zaten küçük harfle yazılsa problem olmaz i'ler küçük harfte zaten ingilizcedede war ama tabiki anladım ben seni işi şakaya vuruyorum ö ç ğ ş falan bunlarda sıkıntı oluyodur doğrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 27 Eylül 2009; 19:17:42 >

• @Affliction
    Ben de diyordum, bir insanın Ps3'ü olurda nasıl oynamaz. Demek bu yüzdenmiş.
    Yeni Ps3 hayırlı olsun. Nice oyunlara.

@ylönen
    Yahu orada nasıl örnek vereceğimi bilemedim.
    Nedense bu konuda bir türlü ne demek istediğimi anlatamadım. Garip.

• Tekken 6'da artık bol bol laflarız kulaklık ile.
  • quote:

@ylönen

yok yok gayet iyi anlattın merak etme =)
  • Arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/Ucuz_Oyun_icin;_Shopto_(ALISVERiS_REHBERi_iLK_SAYFADA)/m_28326594/tm.htm bölümünde shopto dan nasıl alışveriş yapılacağı gayet güzel açıklanmış. Bu konu altında lütfen sadece Bluetooth kulaklık önerilerini paylaşalım, çünkü ben ve bir çok arkadaşın bu tavsiyelere ihtiyacı var...
  • E tamam işte biz ne diyoruz. :)

Sony'nin orjinal head-set'i alsana. Kalite ise kalite. Zaten bizzat kullandığım için biliyorum kalitesini.

20 TL daha fazla verip Sony'i almak varken ne diye başka marka head-set alayım.
  • SAMSUNG WEP450 BLUETOOTH KULAKLIK Teknosa da 40 lira civarında. Bunun nasıl olduğunu bilen var mı? Sony kulaklık modelleri ne kadar civarında ve herhangi Sony satan bir yerde bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

@ylönen

yok sende bi sorun yok arkadaşım sen akıllı bir insan olarak türkçe karakter kullanma demişsin ama bence o arkadaş ciddi ciddi cadde yerine "street" mi ? yazalım diye sormuş.
    Türkçesi düzgün olan herkez böyle anlar.
    Eğer saçmalamayın lafımdan da alınan arkadaş olduysa gerçekten özür dilerim köyü niyetle yazılmış bir şey değildi.

• quote:

quote:

quote:

@ylönen

yok sende bi sorun yok arkadaşım sen akıllı bir insan olarak türkçe karakter kullanma demişsin ama bence o arkadaş ciddi ciddi cadde yerine "street" mi ? yazalım diye sormuş.
    Eğer saçmalamayın lafımdan da alınan arkadaş olduysa gerçekten özür dilerim köyü niyetle yazılmış bir şey değildi.

arkadaşım o mesaja bak bakalım ben orda cadde yerine street'mi yazayım die birşey sormuşmuyum tamamen sallamışsın

sorduğum soru adres bölümünü nasıl yazıcağımız igilizce kelime kullnmak gerekiyormu bunuda bilmediğimden soruyorum gayet normal bir soru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shit happens -- 29 Eylül 2009; 22:00:33 >

• quote:

quote:

quote:

@ylönen

gny akıllı oluyoda diğer arkadaş başka bişey gibimi duruyo

her bıraktığın mesaj ayrı bi gariplik taşıyor kaş yapıym derken göz çıkarıyosun haberin yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

@ylönen

gny akıllı oluyoda diğer arkadaş başka bişey gibimi duruyo

her bıraktığın mesaj ayrı bi gariplik taşıyor kaş yapıym derken göz çıkarıyosun haberin yok

Seni ilgilendiren bir durum degil arkadasim.o yuzden akilli Adam olucam derken 3.kisi durumuna dusme. Shithappen kardesim selam sanada bi sacmalama lafi nerelere geldi

• paylaşıma açık bir forumda yazılan tüm mesajlar herkezi ilgilendirir

cevabım yeterli olmuştur herkeze iyi akşamlar diliyorum
  • beyler ben 2 gün önce teknosa dan samsun web450 marka kulaklık aldım 39 ytl dün herşey iyiydi tanıttım ps3e arkadaşımla sesli görüşme yaptım problemsiz tannıdı ps3 ama bu gün ne yaptıysam kulaklıktan ses alamıyorum tekrar tanıttım olmadı karşı tarafa sesim gidiyor fakat ben karşı tarafı yani hiçbir sesi kulaklıktan duyamıyorum denemek için başka telefona tanıttım ondada aynı sorun oldu kulaklık bozuk büyük ihtimak teknosa hemen değişim yaparmı acaba
  • Goldbılgısyarda Southwıng kulaklık var 27 tl ye kendı klanımada aldım arkadaşlara saatlerce kulağımızda kalıyor Kıllzonede sureklı ırtıbat halındeyız hıssetmıyoruz bıle sılıkonlu dokunmadık ufacık ve çok şık..yedek olsun dıyede bu sony kulaklıkdan aldım shopdan(herzaman paund secın daha ucuza gelır) hiç memnun değilim sw ın yanında tahta parcası gıbı kalıyor ..Kulakda buyuk, oturmuyor kulak içine ve rahatsız edıcı ..

Sh ıse fiyatı süpersonıc kulağında uykuya bıle kalsan hıssetmezsınız o derecede ..Benım tavsıyem ıkısnıde kullanan bırı olarak kesınlıkle Southwıng (dokunmatık tuslu modelı)bır modelı daha var o ıyı degıl .. ..bu bahsettığım kulaklık yedek sılıkon kulak ıcı aparatlı plastık(metal değil)aksamıyla kulağa takılıyor. Hafıf 8 10 arası konuşma surelı :) hafıf ve çok şık..mukemmel ses kalıtesı var kesıntı olmuyor ..uyumu çok hoş bır çok cihaza..ama ben ps3 dışında kullanmıyorum.. Rahatlık tasarım ve kulanım açısındanda sonyden kat ve kat ustun hergun kullanıyorum sony de artık yanlızca kulağa takmadan standında kullanıyorum fakat bu seferde arkadaslar yaaw sony takma ıyı gelmıyor ses dıyorlar ses sevıyesını ps3 uzerınden 3 de sabıtlıyorsun 1 ve 2 secılmıyor bu seferde yankı karsı tarafın seslerınde yapıyor ben bu sonyden memnun değilim bu kulaklığın yanında..Sw ı alın fıyatıda performansıda mukemmelsonic bana dua edersınız ..Çok arkadaşımada aldırdım hepside memnun..sonynın kulaklığı o paraya etmez yazık .

http://www.wikio.com/product/southwing-sh240-134268.html SH240 modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 30 Eylül 2009; 13:13:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: basarane1

SAMSUNG WEP450 BLUETOOTH KULAKLIK Teknosa da 40 lira civarında. Bunun nasıl olduğunu bilen var mı? Sony kulaklık modelleri ne kadar civarında ve herhangi Sony satan bir yerde bulabilir miyim?

bende aldım aynı kulaklıkdan teknosadan bakalım ps3 yarın gelcek nasılmıs kulaklık
  • quote:

quote:

quote:

@ylönen

Yok yahu ne demek olur böyle şeyler. Hata ben de zaten. Devrik cümle kurarsam olacağı budur.
    Medeni insanlarız her şeyi dialog ile çözebiliyoruz.

@Shit happens'da haklı, gayet doğru bir soru sordu. Benim yanlış anlatımımdan dolayı hafif bir karışıklık oldu
    ama artık düzelttik. Her şey düzeldiğine göre, herkese iyi oyunlar.

@ylönen
    Sağ ol hocam desteğin için.
    Kulaklık gelince bol, bol muhabbet etmek dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.