ShopTo.net'den sitedeki her arkadaş en başından beri pound ile alıyor ürünleri çünkü euro'ya göre daha ucuza geliyor.
Status PROCESSING
yazıyo cekmişmidir acaba karttan parayı
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
ShopTo.net'den sitedeki her arkadaş en başından beri pound ile alıyor ürünleri çünkü euro'ya göre daha ucuza geliyor.
bu bilgi iyi oldu daha önce shoptodan hiç alışveriş yapmamıştım yaparsam pound üzerinden yaparım
Ürünü aldıktan hemen sonra ürünün ücreti kredi kartından tahsil edilir.
Merak etme. Sorun olmaz. 5 defa PS3'e oyun aldım bu siteden hepsi elime ulaştı. (3 gün, 5 gün, en uzun 10 gün sürdü)
Benim head-set haftaya cmt gününe kadar gelir sanırım. Bilgilendiririm sizleri. Sakata gelme durumu asla olmaz ShopTo'da.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Ürünü aldıktan hemen sonra ürünün ücreti kredi kartından tahsil edilir.
Merak etme. Sorun olmaz. 5 defa PS3'e oyun aldım bu siteden hepsi elime ulaştı. (3 gün, 5 gün, en uzun 10 gün sürdü)
Benim head-set haftaya cmt gününe kadar gelir sanırım. Bilgilendiririm sizleri. Sakata gelme durumu asla olmaz ShopTo'da.
sağolasın ilgin için neyse artık 10 lira için peşinden koşmıcam siparişim elime gecsin yeterki , bu pound meselesine iyi uyandırdın bizi sağol tekrar
poundla alayım bende o zaman nasıl pound a geçcem yardım edermisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Anilatay
solda ingiliz ve avruoa birliği bayrağı var para birimini ordan değiştirebiliyosun
birde bende şeyi sorucam adres bilgileri nıasl giriliyor mesela ben bahariye caddesi derken caddeyi ingilizce olarak yazmam gerekiyor herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: shit happens
birde bende şeyi sorucam adres bilgileri nıasl giriliyor mesela ben bahariye caddesi derken caddeyi ingilizce olarak yazmam gerekiyor herhalde
Evet öyle olacak ama Türkçe harf kullanmayın. Aynı headsetten ben de aldım. Haftaya elimde inş.
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
quote:
Evet öyle olacak ama Türkçe harf kullanmayın. Aynı headsetten ben de aldım. Haftaya elimde inş.
sacmalamayın ya cadde ismi niye ingilizce yazılsın, adresler orijinal halleri ile yazılır, nerden bilsin bizim burdaki postacı ingilizce
quote:
Orijinalden alıntı: udenizli
quote:
quote:
sacmalamayın ya cadde ismi niye ingilizce yazılsın, adresler orijinal halleri ile yazılır, nerden bilsin bizim burdaki postacı ingilizce
türkçe harf derken ö , ç gibi harflerden bahsediyor arkadaş sanırım
teşekkür ederim hallettim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Anilatay
solda ingiliz ve avruoa birliği bayrağı var para birimini ordan değiştirebiliyosun
arkadaslar bende blutoot kulaklık alcam hangisi almalıyım 40ytl ye kadar
quote:
quote:
quote:
saçmalamayın kelimesi yerine arkadaşlar biraz daha mantıklı olun yada öyle olmaz şöyle olur gibi kelimeler seçsen bence daha uygun olur millet babamızın oğlu değil...
shoptodan paund ile alın ben kz2 yi alırken bilmediğimden euro ile almıstım xD.bi 5 10 tl fazla vermisim.bu arada o kulaklık kadikoydeki feza elektronikte 65tlmis yarın almayı düsünüyorum.
quote:
Hocam Bahariye'deki PTT dağıtıcısı çok şerefsiz haberin olsun.Eve gelip bulamadım kağıdı yapıştırıyor her defasında oysaki o yazdığı gün kesinlikle evde oluyorum çünkü biliyorum ne zaman dağıtıma geçtiğini.Ama yok şerefsiz kadın dolaşıp dolaşıp herkese bulamadım kağıdı yazıp gidiyor.
Hocam Bahariye'deki PTT dağıtıcısı çok şerefsiz haberin olsun.Eve gelip bulamadım kağıdı yapıştırıyor her defasında oysaki o yazdığı gün kesinlikle evde oluyorum çünkü biliyorum ne zaman dağıtıma geçtiğini.Ama yok şerefsiz kadın dolaşıp dolaşıp herkese bulamadım kağıdı yazıp gidiyor.
bu bi kere benimde başıma gelmişti ama tereddütte kalmıştım halbuki çıkmamıştım ewden