Şimdi Ara

Hangi Bluetooth Kulaklığı (Headset) Önerirsiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Forumchu

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Doğru bir karar vermişsiniz. Hadi hayırlı olsun.

Sağolun teşekkürler. İnşallah sorunsuz bir şekilde elimde olur. Tahmini geliş süresi ne kadar sorabilir miyim? İstanbuldanım ben.

Minumum 5 gün - Maximum 7 gün arası
  • Ve kargo elime geçti! Pazar günü sipariş vermiştim. Pazartesi kargoya verildi ve Cuma günü elimde.

Hangi Bluetooth Kulaklığı (Headset) Önerirsiniz?

Paket İçeriği

Gelen Kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 23 Ekim 2009; 18:44:36 >

• Hadi hayırlı olsun.
  • aynı konuda başlık açmamak için konuyu hortlatıyorum :)

bana iki kulağa da olacak bluetooth kulaklığı lazım. tek taraftan gelince rahatsız oluyorum. böyle bir ürün kullanan var mı?

bir de bende olan bir bluetooth kulaklığı tanıttım. oyun oynayınca sadece konuşma sesleri geliyor. oyun sesleri yine tv den geliyor. ben tüm seslerin kulaklıktan gelmesini istiyorum bunun ayarı nedir?
  • Arkadaşlar bu bluetooth kulaklılarla müzik dinlenebiliyormu?
  • up
  • Selamlar,

Bluetooth kulaklık için yeni çıkmış bir ürün olan i.Tech Clip 310m i tavsiye ederim. Media Marktlarda bulabilirsin. Diğer ürünlere göre artı özellikleri fazla. Ürün klip model bluetooth kulaklık, kullanımı kulak üzerine göre çok daha rahat.

- Ses kalitesi oldukça iyi. In-Line mikrofon ilede ses kalitesi geliştirilmiş. Ayrıca iphone kullanıyorsanız, Clip 310m de Apple dan resmi sertifikalı Talkapp özelliği bulunmakta. Resmi sertifikaya sahip olması çok önemli. iphone lar için piyasada ki en iyi ses kalitesini yakalıyorsunuz.

- Ürünün dizaynı gayet şık ve materyel kalitesi de yüksek. Dokunduğunuz zaman bunu hissedebiliyorsunuz.

- Pil ömrü 6 saatin üstünde ve standby süreside 150 saatin üstünde.

- Şu anda piayasada bulunan diğer klip model blutooth kulaklıklar USB 2.1 dir. i.Tech 310m de ise USB 3.0 özelliği bulunmakta. Bu çok önemli bir özellik çünkü cep telefonunuzdan USB 2.1 olan ürünlere göre çok daha az şarj tüketiyor.

- 2 telefonla aynı anda eşleşebilmesi,

- gerçek multipoint özelliğe sahip olması bunun sonucunda biri ile konuşurken başka bir arama geldiğinde ilk aramayı kapamadan ikincisine cevap verebilme.

- arama geldiğinde uyarı sesi ile sizi uyarması,

- ürünün üzerinde ki tek tuş ile bütün fonksyonları yönetebilme,

- kulaklık kısmının kulak içi kulaklıklara göre kulakta çok rahat durması ve rahatsızlığa sebep vermemesi sayesinde saatlerce kulakta taşıyabilme

i.Tech markası nedir diye soracak olursan;

i.Tech çift telefonla eşleşme teknolojisinin ( multipoint ) yaratıcısı. Hatta adamların dünyada tek olan triple yani 3 telefonla eşleşebilen ürünleri de var fakat şu anda Türkiye de mevcut değil. Piyasada ki bilinen diğer markalara bluetooth kulaklık ürütmekte. Piyasada ürünlerinde kullandığı teknoloji bakımından en ileri marka, android telefonlar ve iphone için app ları bulunmakta bluetooth kulaklıklarında.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.