15.4 ler olmayabilir denemeden almayın ben eski laptopun çantasını kullanıyorum gerçi onun ekranı 14.1 di ama çantayı büyük yapmışlar herhal tam oturuyo
çantasını da araştırıp alanı ilk kez görüyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: yavuzkbr
çantasını da araştırıp alanı ilk kez görüyorum :)
Ne yapalım sonuçta olmayan bir çanta alıp geri götürme işi filan...Boşver
arkadaşım araştırman çok iyi olmuş.. Ben de çok baktım. Çok para vermek istemiyorum. Vatan da bi tane targus baktım 15.4 bizim bilgisayarlar içine tam oturuyordu hiç boşluk kalmadı. şarj aletini ve mouse u ön cepe koymak gerekecekti buda çantayı şişireceği için içime sinmedi almadım. büyük ihtimalle bütün 15.4 lerde bu sorun olur. 17 lik çantalar da göze çok büyük gözüküyor.. varsa çantasından gerçekten memnun kalan söylesin?
quote:
Orjinalden alıntı: ce_za
arkadaşım araştırman çok iyi olmuş.. Ben de çok baktım. Çok para vermek istemiyorum. Vatan da bi tane targus baktım 15.4 bizim bilgisayarlar içine tam oturuyordu hiç boşluk kalmadı. şarj aletini ve mouse u ön cepe koymak gerekecekti buda çantayı şişireceği için içime sinmedi almadım. büyük ihtimalle bütün 15.4 lerde bu sorun olur. 17 lik çantalar da göze çok büyük gözüküyor.. varsa çantasından gerçekten memnun kalan söylesin?
Bende arkadaşa katılıyorum.Çanta kullanıp memnun olan varsa ne kullandığını yazabilir.
Valla yolda bi tane normal çanta satan yere girdim, adama sordum laptop çantası var mı diye?Adam modelleri gösterdi..Zaten sade ve hafif ama aynı zamanda da sağlam bi şey arıyodum, birisi hoşuma gitti 19 tl ye aldım.Eve getirdim denedim.Bilgisayar sığdı, yanına da şarj aletini koyucak kadar yerde kaldı, kabloları da bilgisayarın üstüne koydum. Çanta işini hem içime sinerek hem de 19 tl ye kapatmak süper oldu.Darısı herkesin başına...