Para sorun değil Tercihim Nokia veya Sony Ericsoon sizin beğendiğiniz ya da kullandığınız şöyle son teknoloji bir cep telefonu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
nokia daki en iyi telefonlar n95 8gb ve n82 dir.2 telefon da aynı altyapıya sahip.
n82 XENON FLASH DAHA GÜZEL GÖRÜNÜM DAHA HIZLI GPS VE Wİ-Fİ İLE AYRILIYOR (RAM NEDENİYLE)
n95 8gb
ADINDANDA BELLİ OLDUĞU GİBİ 8GB HAFIZA (N82 8GB HAFIZA KARTI DESTEKLİYOR AMA ŞU AN PİYASADA YOK) DAHA BÜYÜK EKRAN DAHA FAZLA ŞARJ SÜRESİYLE AYRILIYOR.
n95 8 GB ile n82 de 128 mb ram var,gps ile wi-fi nin az miktardaki farkı yazılım ile donanımdan kaynaklanıyor.
Gerisine katılıyorum. Kamera önemli ise n82,değilse n95 8 GB.N96 1800-2200 arası para vermek (ki büyük ihtimalle bu aralıktan girecek piyasaya-daha yüksek bile olabilir) saçmalık olur.Çok da fazla bir artısı yok benim açımdan
N82 black
n96 nın o fıyattan gelmesı normal olur ama tr de kullanılmayan bir DVB-H altyapısı var yurtdısına cıkıyorsan alınabılır.Yoksa N96 nın artıları var.
2630 kullanıyorum çok memnunun o kadar hafifki yanıma aldığımı hatırlamıyorum hemde çok uygun ama teknik açıdan n95-8gb veya n82 başarılı
n96
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme