Mrb arkadaşlar sizlere bazı telefonlar hakkıdna soru sormak istiyorum çünkü ben çok kararsızım şu an.Yazıcagım telefonların arasındaki farkları istiyorum sizden ve ben ne istiyorum bı telefondan beklentım ne onu da söyliycem. öncelikle telefonlar:
İPHONE 3GS,SAMSUNG GALAXY İ9000,SAMSUNG WAVE 8500 VE SAMSUNG WAVE 8530 SİZCE BUNLARDAN HANGİSİ?
Hemen beklentilerimi de yazıyım.Bir kere ben telefonu sadece konusmak,chat yapmak vss için almam.Bu telefonları yazma sebeblerımden bırı en basta programları kurcalama ındırıp yukleme mesela kıtap okumak sorunsuz bır gps veya bı word dosyası ya da ısıme yarıycak baska baska programlarla ugrasmak.ii bir müzik ve her film formatını destekleyen bır telefon ayrıca yeterli fotograf cekme ve vıdeo kaydetme de olmalı.Kısacası komple bir telefon ıstıyorum.ii mesaj yazmalı web de hız rekorları kırmalı (abartıyorum :D )filmleri sorunsuz izlemek müziği uç noktalarda dınlemek istıyorum.Şimdi biliyorum cogu kımse ıphone 4 al dıycek belkı ama o kadara param yetmıyor.ASnlatmak istediklerim de biraz karıştı aslında ama beni anlayanlar oalcagını tahmın edıyorum yanı ne demek ıstedıgımı. şimdiden bana yarcımcı olan arkadaşlarıma tşk ler.
htc desire sana en uygunu
Nexus S ya da Galaxy S i tavsiye ederim.
arkadaşlar en son htc desire hd (yukarıdaki yazımda yok bılıyorum) ve samsung galaxy i9000 arasında kaldım sizce arasındakı farklar neler bu arada fıyat farkını da soylıyım htc desire hd 100tl daha ucuz buldum samsung galaxy i9000 inden galaxy nin fiyatı daha pahalı yanı arasındakı farklar nekı kullanan arkadaşlar veya fıkrı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım
galaxy nin ekranı süper amoled ekran ve daha iyidir hemen hemen bir birine denk cihazlar , ancak desire hd nin şarjı biraz az gidiyormuş haberin olsun
hımm aslında dogru bende duymustum pil problemını ama ekranı da cok buyuk ben onu hangı cebıme sıgdırıyım ya :D
Ben samsung i9000 galaxy kullanıyorum ve çok çok memnunum şu ana kadar en ufak bir problem çıkarmadı. Pil açısından biraz sıkıntılı çabuk bitiyor ancak artık bütün telefonlar öyle zaten. Htc'yi bana da söylediler fakat tip olarak galaxy çok daha şıktı. Bunun dışında ekranı örneğin iphone'a göre daha büyük ve incelik olarakta ondan daha ince. Yazılım olarak pc bağlantısı yaptığınızda çok hızlı bir şekilde istediğiniz aktarımı yapabiliyosunuz. Neden apple ile karşılaştırdım çünkü iphonela kıyaslanan yegane telefonlardan ve ben daha üstün olduğuna inanıyorum karar senin tabi