Şimdi Ara

hangi char daha sağlam?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaşırdın dimi AEL2 sunucusu açılsın abyss walkerimde olanları sölliim. necklace of valakas-2 tane earring of antharas-2 tane baium ring-dragonic leather set-infinity stinger-tatto of blood-divine cloak. Tüm bu saydıklarım +25 dir dikkatini çekerim. Yapması biraz vakit aldı ama hem destroyer imin hemde abyss walkerimin full +25 setleri var. Ama yinede WC ler 3 saniyede kesiolar beni.
  • Paladin defansta çok iyi ama attack ta en iyi büyücü ile okçu
  • arkadaş L2 de şu char şundan gucludur hepsini keser diye bir şey yok Şimdi Bne socrererim 76 titanda kaistiende 76 sps turk serverinde 73 Gladi vardi Şunu soliyim ne yap ne et gladi olma :) en şe yaramaz karakter dir şimdi hepsinin bi zoelligi bir zayiflığı var onemli olan sen hangisine ne uygulayacağındır battal gazi gibi kazma sapıynı alıp gider adama dalarsan tabiki olursun ha okcu diyon okcu da lvl atlayamazsın zoorr pvp si iyi ama onu soliyim socrarer buyuculerin baabsi sleep desen onda sloov desen onda sps den daha guclu slepi arti sps fighterleri kesemez sorcerer havada karada goturur bi slow la neyse uzun lafi kissasi sorcereri de dark elf ler manyak keser sirf socrerei deil dierlerinide ama tabi pvp de onemli olan 2 ci vuracagin skil ? dogru skili kullanman gerekir
  • Arkadaşlar oyunda bazen nicklerin yazında "TH" v.b. yazar ne anlama geliyor?..
  • benım Sr var extreme titan 61 lvl lvl dustu pvp yapmaktan artık pvp hastasi oldum ölsemde 2-3 kişi daliyor
    1253p atk 693 p def var buflla 1300 falan oluyor yalan söylemiyim simd i1300gördum ama nasil bilmiyom
    hatırlamıyorum 61 lvlde böle ise bu 70lerde 1400 gecer o zaman bu karakter nasil okduguma göre 1300p atck begeniyorsunuz (su gercek spewholler gibi mobs kesesmıyor) kanaatim dogrumu o zaman ilerde pvpci olur bu adam o atkcka pardon gördügüm 1200 p atck speed diyormus neymiş o öyleya beniimki 400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 26 Ağustos 2006; 17:09:22 >
  • bence dark elf mage almalisin ama titanda isen buyucu elf lere karsi koyan tek irk humanlara karsida etkili digerlerinden biraz farkli oldu ama bence ooole

• sana tek bi kelime ile LOL diyorum d elf mage ile titanda pvp yaparsak bide d elf magenin karsisindaki elaman sroc olursa ne olur biliyonmu sen?? d elf magenin oradan cenazesi cikar sana sadece bunlari diyorum en guclu mage human mage SorceroR skillerin ismini solim 1 inferno (en sevdigim skilldir) 2 tanede aura flare bunlar yeter adami baymaya ben bunlarla orc bile deviriyodum orc savasci LOL dimi LOL...

• Badonur T.H Trause Hunter demek yani senin anlican dille humanlain bıçakçısı ok Başka ne var bilmiyom sorarsın soleriz
  • arkadaş benim şahsi fikrime göre en iyi iki char necromancer ve overlord dur necromancer ve overlord karşılarşırsa necromancer kazanır ama ikiside oynaması en zor olan charlardır necromancer ın curseleri manyaktır bide son lvl de curse of abyss vardır k sormayın manyak ediyo ama dediğim gibi çok iyi bilmek zorundasınız mesela her char için ayrı built oluşturmalısınız okcular icin daggerlan icin tanklar icin mesela overlord bir dagger a winter atacağına suspension atmalıdır böylece skill dolma süresi çok uzar bir büyücü geldimi silence atlalıdır ama nolur adam öldürüyese kadar gün geçer bir overlord a en iyi rakibin silence atabilen bir büyücü olduğunu düşünüyorum silence yedimi tamam ama magic defans yüksek eğer o yemeyip karşıdakine yedirebilirse o kazanır dediğim gibi çok iyi bilmek lazım ve serverinde adam gibi olması lazım mesela bazı serverlerde p.def daggerları etkilemiyor çok saçma oluyor
    en ii char en çok sevdiğin chardır :D

• arkadas ben es-l2 serwerinda hawk eyem wardi 80 lwl elimde dragonic bow arkadas desdroyer 74 lwl bi critic wurdum adam hp ye bi baqtim oynama yok bnce en sağlam charlar tanklar
  • arkadaşım zevke bağlı tamamen bide tabi şans faktörü var
  • ne şans ı onu anlamadım ben ? adam sana vururken sende yalı kazıgı gibi dikilirsen şans işi olur belki biri gelir keser onu
  • burdan oyunda yeni olduğun anlaşılıyor :D çok kritik zamanlarda yapılan kritik vuruşlar oyuna çok etki edebilir mesela overlord un winterı nın tutmaması ki çok kötü olur yada necromancer la savaşırken vuracağın bir kritik senin hayatına bedel olabilir anlatabiliyor muyum özellikle bow kullanana bir destroyer un critic vurma şansı milyonda birdir (o kadar değil tabii ki) ama vurdumu özellikle karşısındaki bir mage se yere serer anlatabiliyor muyum bu oyunda oyunculuk kadar şans ta çok önemlidir
  • frekansnet arkadaş sen pwp de arka arkaya 6-7 critic wursan bu şans mıdır yoksa tecrube midir ???*kesinlikle şanstır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkHaiRtr

frekansnet arkadaş sen pwp de arka arkaya 6-7 critic wursan bu şans mıdır yoksa tecrube midir ???*kesinlikle şanstır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

critical vurmanin tecrube ile alakasi yoktur bazen hic critical vuramassin ama bazen 6-7 atisin sirf criticaldir yane tecrube ile alakasi yok. laa akhair o kadar soledim benle bir pvp yapmadin.

• ne saman soledin lan
  • onu bosverin ne bıcımdir 1i chara iyi diyemiyoruzya suan bende abyss walker var bundan iyi dagger kullanan varsa daha cok özellikli subclassla ona gecim bu arada pvp için ercia serveri
  • abyss walkerlen ne alakası war en sağlam char hangileri die konusuoz.ve bana kalırsa bi tank (desdroyer,paladın,glad, vs.) abbys walker i cok rahat yener
  • En sağlam char hangisimi en sağlam char elinde +sının kac olduğunu bilmediğim +25 full set ile edit sunucuda destroyerim 14k dmg yediği chardır. Bilin bakalım kim destroyer e 14k asılabilir. Allahım kafayı yiyeceğim adam tek attı destroma ya benim char buffsız tek başına BAİUM kesio ama içine ettimin HAWKEYE ı bana tek attı. Kabul etmek istemesemde en sağlam char hawkeye.
  • grand khavatari tek hecerim warmachine kendisi
    pvp serverlindada 10adamdan 6su bu class
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.