Şimdi Ara

hangi char daha sağlam?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yokmu sole bu formda her charla oynayabilmiş,,,charlarin eksilerini artilarini bilen biri ,,hangi char nerde ne ise yarar,,1&1 pvplerde hangi charlar 1 adim daha ondedir,,bilen bu isten anliyan birileri cikip sşu HANGİ CHAR DAHA SAGLAMDİR sorusunu birdaha sorulmayacak sekilde bir zahmet cevaplayıversinler ....hatta bu cevabi rutbece yuksek olan arkadaşlar versinki goren en azindan "gormuyonmu olm adam cumhurbaşkanı olmuş yalanmı atıcak" falan olsunda bir daha sormaya yeltenemesin veya gidip 1 senenin konusunu bulup bosuna buraya tasimasin ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

grand khavatari tek hecerim warmachine kendisi
    pvp serverlindada 10adamdan 6su bu class

mükemmel bi char bide light armor kullanmasa TANK (zaten ole caktirmayin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: the man

yokmu sole bu formda her charla oynayabilmiş,,,charlarin eksilerini artilarini bilen biri ,,hangi char nerde ne ise yarar,,1&1 pvplerde hangi charlar 1 adim daha ondedir,,bilen bu isten anliyan birileri cikip sşu HANGİ CHAR DAHA SAGLAMDİR sorusunu birdaha sorulmayacak sekilde bir zahmet cevaplayıversinler ....hatta bu cevabi rutbece yuksek olan arkadaşlar versinki goren en azindan "gormuyonmu olm adam cumhurbaşkanı olmuş yalanmı atıcak" falan olsunda bir daha sormaya yeltenemesin veya gidip 1 senenin konusunu bulup bosuna buraya tasimasin ....

kardes alcan grandi vercem
    +2dex -2con
    +3dex -3con
    +4str -4con zaten hp sıkıntın gene olmaz normalde 46k hp olmasi lazim 26 k falan duser az dersen buff bull gene 40k olur al sana warmachine hele turklere birebir yakin dovus zevk veriyor fistla adama dalarken

• ama cogu serverde +4-4 gibi degerelr yok +4-5 var ancak bole yapar ama HP die bişi kalmaz
  • İnfinity Erica

Sunucunun en sağlam charları.
    Female dwarf lar
    sonrası Human assasin ler gelio

Mageler tamamen yalan sadece silahıma artı basmış olmama rağmen magelerin en iyiysi Titan ıma 3k asıldı.

İşin içine sub girmezse en sağlam charlar sıra ile
    Hawkeye-Overlord-Mercenary

Şunuda söylemek istiyorum tamamen denenmiştir Dance,WC buff,Prophet buff tüm bunları almış elinde infinity crusher bulunan bir Titan arenada tek başına teror estiriyor. 5 kişiye aynı anda kafa tutup aldığımı biliyorum. Eğer buffer arkadaşlarınız varsa açın bi destroyer keyfinize bakın buff yoksa en yalan chardır destroyer.

Arkadaşım kendine char açacaksan Hawkeye aç g.tün sıkıştımı stun at kaç ne bilim ölmüyor işte adi char gelene tek gidene tek.
  • Al işte ... ya şu başlığı ikide bir hortlatmayın... Baydı iyice "en iyi char" meselesi..

Zaten konu yeterince saçma ... Sanki hepimiz aynı serverdayız da konuyu tartışıyoruz madem hangi char en iyi merak ediyorsunuz biraz araştırmacı olun üşenmeyin açın sürekli yeni karakterler oynayın deneyin görün.. Tüm serverlar bir değilki hepsi farklı, şartlar farklı, rateler farklı, subclass sistemleri farklı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twinssoul

ARKADAŞLARİ CHAR OLARAK TANK AÇMAK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM VE DOĞRU BİR KARARMI DIR?

YARDIMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Şöyle söyleyim kendi tecrübeme göre! Shillien Knight açarsan ki bende lvl70 bi SK var oynaması çok zevkli ama hpsi ve defi diğer tanklardan düşük! Att. diğerlerinden yüksek diyolar ama ben şöyle destekli bi kodumu oturturum olayı görmedim kendi charımda henüz hatta diğer tankların daha sağlam vurduklarını düşünüyorum! Sk'nin zevkli tarafı ve avantajı 3 küçük cubic! Biri poison atarken biri drain hp olayına sahip bir diğeri de düşmanı zayıflatıp yavaşlatıyo! Sen adama dalarken onlar kendi yapay zekalarında karşındakine gidip gidip dönüyolar! Yani senin için beleş poison hex ve drain health büyüsü yapan 3 küçük cubic!

• Eğer tüm buff imkanına sahipsen yani (avatar, vitalty vs) ve üzerine tatoo of absolute, Elinede heal baltası alabilicek imkana sahipsen m.def, p.def ve heal ı tavana vurmak istiyorsan cüce aççaksın.
  • :D valla senden cok sey istedin yani :D:D nasıl bir sey o birde setini falanda yazsan sadece bunu acmak isteyenleri vazcaydırmak icin tasarlanmis bir sey gibi oluyor :
  • yaw hocam ne sorcereri yaaaa en baba charm aslında necro da sps 2. sırada bence hele titanda dusk sword ve dusk shieldli günlerimi hatırlayınca içim kan ağlıyor
  • bence en iyi adam human TH human TH üstüne bi darkelf wizard tanırım

ama darkelf wizard da çok zor uyutma atar tutmadı diyelim anında yatar ama

uyutma tutunca TH ın 5000 canıda olsa 2000 e direk uyutma geçmeden düşürebilirler

2000 canıda rahat alacaklarına eminim

en fazla 3 vurur 3 vuruncaya kadar bicakci dash da bassa öldüremez

en iyi savaşcı HUMAN TH
  • pardon yanlış okumuşum en sağlam char orc tank bence
  • Bence en saglam car, asas yada okcudur, pvp'i illa karşılıklı anlaşıp yapıcaksın diye şart yok, adamı tek gordunmu dal ama nasıl dalcan anlatayım, önce her ikisinde de oyundaki itemlerden faydalanarak str ful vercen, genelde ben candan veriyom, dex lazım, neyse elbisede ninja elbise olacak :D adamin saçlarını yeşil renk olması iyi olur, yada giri renk neyse, etrafta elinde silah tutmadan dolaş, biri denk geldimi dal gitsin, adam seni mouse ile seçene kadar yada senin nerde oldugunu fark edene kadar yatırdın yatırdın :D bunun bir avantajı daha var elbiseye + basman gerekmez, imkanını ful silaha yatırcan, basabildigin kadar + bascan, bir güzel yönü daha, ninja elbisesini giydin, kale istila etcen, silahi yine eline alma, tek kelle görünsün asassan içeri sızman kolay olur, okçu isen, surlardaki magelere yaklaşman kolay olur...Magenin en büyük düşmanı okçu okçuların en büyük düşmanıda magedir, ama her ikisinide kullanmak zor, ben asassi kolay buluyorum %50 bazende %70 denk geldimi karşındakinin canını alırsın...

• birde Arkadaşlar Tank nedir ?
  • Kacmadan en zor ölen karekterlerin ortak ismi...
  • mesela benim adam gibimi destroyer HP 20k ?
  • k=1000 miydi ? eğer öğleyse 20.000 hp yapar ozaman buflu dimi bu ? :D eğer buflu bilse olsa sen bir çeşit boss olmuşsun...valla süper onur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badonur

mesela benim adam gibimi destroyer HP 20k ?

o nasıl bir hp ya sen tank degilsin sen direk garnizon kurmussun kendi alanında bir askeri birliksin ne be o ciddi simdi senin canın20,000 mi*

benim magenin canı 3k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RwN -- 19 Eylül 2006; 20:01:20 >
  • demin 1 human mege avladım taktik ise yaradı :D ninja elbisesi giydim dibine kadar gittim farkına bile varmadi, silahı aldım elime 5 vurus asasla, 3 ıska 2 si aldı canını...
  • evet ama sadece prophet buffu. wede vitality buffu ile. :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.