Şimdi Ara

hangi char daha sağlam??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çünkü sağlam bi ok varsa 2 criticalle inmicek adam az
    ama orc savaşçıların da critic bi vuruşta alamıca adam yok die duydum???
    ne kadar doğru bilemem bilgisi olan var mı??

• yuh canim ya criticte kac vurduguna bagli 10k uzerinde hp si olan bir tank i tek vuruşta alamaz birde kullandigi silahin vuruş gucu önemli
  • extreme de oynayan bi aarkadaş okçusunu bırakıp monk açmıştı
    sırf bu yüzden:P
    bende ondan duydum ama kullandığı silah a grade den aşşa adiildir:D
  • ya bide komik bi soru olcak ama sanırım c3 te olmadığından bilmiom
    screen shot lar da sağ üsteki bilgi hanesin de cp die bi var hp ve mp nin üstünde o neyi gösterio??
  • pvp de hp bardan once cp bar gider ama extreme de aktif deil
    benim stariste SR vardi simdilik biraktim onu sorc kasiom bakalim nolcak
  • ben rate i yüksek server ları pek sevmiyorum
    herkesin lvl i yüksek herkeste en iyi itemlar kasmanın emek vermenin pek bi manası kalmıo:P
    anca arada lvl kasmaktan sıkıldığında girilcek serverlar yani
    o yüzde ben l2world de oynuyorum x10x10x20x10 gibi bişilerdi:P
    ama şu sıralar biraz problem var sanırım 3 gündür giremedim
    sitesin dede bişi yazmıo
    orada da phantom ranger ım var lvl 61:D
    gelen olursa elimden geldiğice yardıma açığım
    nede olsa bizede yardım eden çok oldu:P

• en makbulu low rate serverda kasmaktir orda lvl 65 ustunde oldugunuz zaman oyundan zevk alirsiniz yoksa pvp serverinde ne var herkes lvl 80 sorun deil yani. 15 20 dakika da lvl 80 hic bi zevki yok. pazar yok ticaret yok oylesine pvp iste ben sahsen zevk almam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi laptop daha iyi?
    11 ay önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence sadece charın lvl 75 ten sonra neler yapabileceğini görmek için oynanır yoksa bi alınan zevk anca 1 haftalık olur sonra bayar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

en makbulu low rate serverda kasmaktir orda lvl 65 ustunde oldugunuz zaman oyundan zevk alirsiniz yoksa pvp serverinde ne var herkes lvl 80 sorun deil yani. 15 20 dakika da lvl 80 hic bi zevki yok. pazar yok ticaret yok oylesine pvp iste ben sahsen zevk almam.

+1 ama bende stariste a grade almak icin kendimi kasmaktan kasıldım artık pvp serverlarina vurcam kendimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

en makbulu low rate serverda kasmaktir orda lvl 65 ustunde oldugunuz zaman oyundan zevk alirsiniz yoksa pvp serverinde ne var herkes lvl 80 sorun deil yani. 15 20 dakika da lvl 80 hic bi zevki yok. pazar yok ticaret yok oylesine pvp iste ben sahsen zevk almam.

+1 ama bende stariste a grade almak icin kendimi kasmaktan kasıldım artık pvp serverlarina vurcam kendimi

+65535
    ben bir-iki hafta High Rate oynamaya karar verdim... (arada girmek lazım bence)... hep low hep low oynadığm zmn sıkılıyorum... hep aynı şeyleri yapıyomuş gibi hissediyorum... arada da olsa bilmemkaçbin x'li serverlara atın kendinizi bence...

• eternale bagnabilsem atacam ara sira kendimi server dvmli down :) ne de olsa lvl 80 abyys walker felan var:D
  • ES de dünya kadar 80 lvl karakterim war (okçudan tutun da necromancer a kadar) en sağlam karakter necrodur. pvp serverlarında 1 yıl harcamış bir oyuncu olarak diyorum ki en iyi karakter necromancer dır. Cursed death link i kullanırsanız adamı en fazla 4 vuruşta alıyorsunuz.
  • Ben oyuna başladım ancak hangi adamı seçicem ona karar veremedim.Şu anda benim 41 TH ci adamım var.Buna devam ediyim mi?Yoksa başka bir adam mı kasıyım?.Bana bir tavsiyede bulunurmusunuz.
  • TH den sasma cok saglam char.abysswalkerda alabilirsin TH kadar guclu degıl ama oynaması zevkli
  • ARKADAŞLARİ CHAR OLARAK TANK AÇMAK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM VE DOĞRU BİR KARARMI DIR?

YARDIMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM...

• eğer düşük rate bi serverda oynuyosan ve ilk charın olcaksa para yapmak için öncelikle mage açmanı yavsiye ederim..herhangi biri olabilir..

skillerin buglı yada overpowered olmayan bi serverda oynicaksan ve tank acmayı düşünüyosan;

shilien knight(dark elf):atackı ve defansıda iyi hp si biraz düşük
    dark avenger(human):atackı düşük çok iyi pdef ve hp var..vede summonı
    paladin(human):sadece undeadlere karşı atackı ve defansı digerlerine gore yuksek.hp si DA ile aynı
    elven knight(elf):hiç bir yönüyle diğerleinden üstün deil(kişisel kanaatim)

defans ve hp önemli diosan DA,defansın yanında atack da önemli hp yi başka yollarla yükseltirim diosan Sk yı tavsiye ederim

saygılar
  • sağol arkadaşım

Shilien Knight açtım lvl 11 deyim alışıyorum yavaş yavaş:)

• güzel bir seçim olmuş bende suuan sk ile oynuyorum gayet güzel bir char
    daha önce benim acmiş oldugum sk ile ilgili bir topicicin link ini koyuyorum belki işine yarar bir seyler cikar

http://forum.donanimhaber.com/m_6681811/mpage_1/key_shilen%252Cknigth//tm.htm#6681811
  • Valla benim favori karakterim dişi destroyer. Buffsız bi halt a yaramıyor ama seviyorum işte. 11k canım var tüm eşyalarımı a.speed için ayarladım arenaya gittim gelen giden beni kesio. Gurup kurmuş hıyartolar. WC nin birisi ile parti kurduk ben dalıyorum ama yatıramıyorum. Prophetin biri bana berserk verdi. Senmisin aranaya giren, karakteri kimse kesemiyor berserk alınca tam öleceğim vakit GUTS ile FRENZY yi bi açıyorum 10k atk 10k defanse oluyor. En ii tank Destroyerdir TH bana guts olmadan 3k asılıo guts ile 200. süper bi char valla tek başıma BAİUM kesebiliyorum. Ayrıca bide abyss walker im var buffsız 1300 a.speed i var ama can yok defanse ı ve m.defansı az.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikanak

Valla benim favori karakterim dişi destroyer. Buffsız bi halt a yaramıyor ama seviyorum işte. 11k canım var tüm eşyalarımı a.speed için ayarladım arenaya gittim gelen giden beni kesio. Gurup kurmuş hıyartolar. WC nin birisi ile parti kurduk ben dalıyorum ama yatıramıyorum. Prophetin biri bana berserk verdi. Senmisin aranaya giren, karakteri kimse kesemiyor berserk alınca tam öleceğim vakit GUTS ile FRENZY yi bi açıyorum 10k atk 10k defanse oluyor. En ii tank Destroyerdir TH bana guts olmadan 3k asılıo guts ile 200. süper bi char valla tek başıma BAİUM kesebiliyorum. Ayrıca bide abyss walker im var buffsız 1300 a.speed i var ama can yok defanse ı ve m.defansı az.

buffsız 1.300 attack speedmi ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.