arkadaşlar bir de benim titan ı fazla kullanmayı bilmiyorum kovalarken çok yavaşım. vede 12 yaşındayı bazı şeyleri kendim halledemiyorum yardımcı olurmusunuz. neden çok yavaş koşuyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: yorukefe
k=1000 miydi ? eğer öğleyse 20.000 hp yapar ozaman buflu dimi bu ? :D eğer buflu bilse olsa sen bir çeşit boss olmuşsun...valla süper onur.
Kardes bizim serverda 22k hp hp olarak gormuyoruz bazi char testlerimde planes walkker(yanlis olabilir) Deniyim dedi classta bug var 600crit cok iyi dfs olarakda iyi dye kullandigim zaman budffli falan 28k hp Grand khavatari (tyran)karsi o hp yetersiz kaliyor ne derseniz diyin en baba char GRAND KHAVATARİ Eskli clasima geri dondum bufflarda crit 600 yapabiliyorum pw gorede atk yuksek hp de yuksek silah avantajlari fazla fuull bufflisan tamam daha demin 3kisi daldi 3kisi 25k hp birakti 2si oldu 3cu rabbit skili kullaninca yakalayamadim ^^ adamlar anca noobs chaters demekten baska bise bilmiyor^^3
quote:
Orjinalden alıntı: badonur
birde Arkadaşlar Tank nedir ?
Kardes imzana dokturmussun ama hic cozememisin oyunu
morfeus ben sizin serverı bilmiyom serverdaki bazı mage lerinde HP leri buffsuz 10k oluyo nasıl oluyo anlamıyom. ama benimki buffsuz kilicimla berarber 12HP üstelik P.Def imde 7k p atk ımda 6k birde ben neden yavaşım onu söler misin orc olduğum içinmi?
quote:
morfeus ben sizin serverı bilmiyom serverdaki bazı mage lerinde HP leri buffsuz 10k oluyo nasıl oluyo anlamıyom. ama benimki buffsuz kilicimla berarber 12HP üstelik P.Def imde 7k p atk ımda 6k birde ben neden yavaşım onu söler misin orc olduğum içinmi?
Greater Haste Potion sunu kesinlikle kullan yesil port bu hizlandirir adami Greater Swift Atk Poiton bu kirmizi Greater Magic Haste Potion buda kirmiza hafif ama islemeli satiliyodur buyuk ihtimal
quote:
Orjinalden alıntı: MORFEUS Kardes bizim serverda 22k hp hp olarak gormuyoruz bazi char testlerimde planes walkker(yanlis olabilir) Deniyim dedi classta bug var 600crit cok iyi dfs olarakda iyi dye kullandigim zaman budffli falan 28k hp Grand khavatari (tyran)karsi o hp yetersiz kaliyor ne derseniz diyin en baba char GRAND KHAVATARİ Eskli clasima geri dondum bufflarda crit 600 yapabiliyorum pw gorede atk yuksek hp de yuksek silah avantajlari fazla fuull bufflisan tamam daha demin 3kisi daldi 3kisi 25k hp birakti 2si oldu 3cu rabbit skili kullaninca yakalayamadim ^^ adamlar anca noobs chaters demekten baska bise bilmiyor^^3
sonunda dediğime geldin demek
morfeus dediklerini her zaman her yerde kullanıyom ama yine pek hızlı değilim human kadar
quote:
morfeus dediklerini her zaman her yerde kullanıyom ama yine pek hızlı değilim human kadar
ama benim icin en iyi charlar Hawkeye+sorcerer. bu ikili eternalsinde kimse tutamiyordu :) pvp lermiz 400-500 gecmisti valla benle sorcerer arkadasin :D
iste 3gunde bizim serverda rahat 400 yapan belki daha fazla ama 30 dada kalabilin sana bagli^33
lol
ben ericada
140000 hp gordum destroyerde ( dyesiz-ve hp veren silah + armor + full buff )
yawas kosmanin nedeni dexin dusuk olmasi .. bide suna bak eger senin giydigin giysiler lvlinin uzerindeyse oda seni yawaslatir. mesel lvl 52-61 arasi b gradedir a giyersen yawaslarsin
defusen lvl 80 im ve S-grade kullanıyom vede skill bölümünden pasivve olan yerde zaten A-grade olunca A-grade yazı veya S-grade olunca S-grade yazıyo ama yinede saol sen.
eee şimdi es-l2 de cdl nin damagesini duşurmusler nolcak :) ama yine de en iyi karakter necro dur debufflari yeter beh bi de c4 te acilan çok harika skiller var..
benim dest. var onun canı 1.5kkk anlatabildimmi bir full buff bide s grade heart adamlar beni kesmek için bossmusum gibi geliyolardı en iyi char dest. bence hem dayanıklı yakına gelirse ki geldiginde etraf sessizlik ile dolar bir iki ah uh sesleri gelebilir TH den ama aldırmayın kesinlikle ölür destroyer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme