Şimdi Ara

Hangi Class?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım shaman paladin druid ve priest güzel gelmişti sonra eledim priestten herkes nefret ediyor :D En son shaman ve paladin arasında kaldım sizce hangisi paladine güçlü ama oynaması sıkıcı diyen var ne yapsam Shaman Mı Paladin Mi Sizce?

• wow değil bu hearthstone her class ile oynayabilirsin. burada amaç tek bir class üzerinde master yapmak değil tüm classları en ince detayına kadar öğrenmek.
  • Tamamen senin vereceğin bir karar. Hangisnin oynanış tarzı hoşuna gidiyosa onu seç.

edit: Yardımı olursa ne mutlu:http://forum.donanimhaber.com/m_87021745/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 21 Şubat 2014; 17:29:24 >
  • Baslarda elindeki kartlara gore oyna derim epic legendery kartların hangı classla daha uyumluysa ranked maclara onla gır. Onun dısında gunluk gorevlerı yaparken farklı sınıflarla da oynuyosun zaten ayrıca casual maclar veya arenada da degısık sınıfları ogren bu oyunda her sınıfın kartlarını ıyı ogrenırsen o kadar basarılı olursun. tek bır sınıfa odaklanmak pek basarı getırmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.