Bildirim
Hangi Company of Heroes ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tales of valor hem yeni araçlar hemde ilk oyunda bulunan her sey -
Pek Tales Of Valor da oyuncu bulacağını zannetmiyorum çünkü millet pek beğenmedi Opposing Fronts daha iyi hemde. -
kesinlikle tales of valor...tales of valor aldıgınızda zaten opposing fronts ve ilk companydeki tüm ordulara sahip oluyorsunuz.üstüne 3 adet diger
iki oyuna sahip insanların oynayamadıgı multiplayer modunuzda oluyor.aman hataya düşmeyin
illaki ilk iki oyunun singleplayer ksımıda gerek derseniz yurtdışı sitelerden anthology pack de alabilirsiniz.3 oyunu bütün olarak içeriyor... -
3'ünü birden almanı tavsiye ederim. Her ülkenin kendine göre + ve - leri var. :) Bende sadece Tales of Valor yok ama çokta eksikliğini çekmiyorum. Çünkü o paket olan araçların yerine 3 değişik alternatif vererek oynamanı sağlıyor. Hepsi bu. İllaki alacaksan COH'un normalini al. 20 TL. -
arkadaşlar niye opposing fronts yada normal coh öneriyorsunuz çözemedim hala.
hangisini alırsa alsın elinde 2 ordu olacak diger 2 orduyu oynayamayacak.tales of valor da ise 4 orduda açık.tales of valor dandik bir ek paket oldu ama
ilk 2 oyunun singleplayer kısmı hariç herşey var içinde.ekstra olarak 8 adet yeni araç 3 adette multiplayer mod var.bişeylerimi kaçıyorum acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: 307_Aslan
arkadaşlar niye opposing fronts yada normal coh öneriyorsunuz çözemedim hala.
hangisini alırsa alsın elinde 2 ordu olacak diger 2 orduyu oynayamayacak.tales of valor da ise 4 orduda açık.tales of valor dandik bir ek paket oldu ama
ilk 2 oyunun singleplayer kısmı hariç herşey var içinde.ekstra olarak 8 adet yeni araç 3 adette multiplayer mod var.bişeylerimi kaçıyorum acaba?
Single playerları olmadığı için direk multi oynarsa ezilir ve oyunun zevkini alamaz. Tales of Valor'un single kısmı çok dandik. Oyunu korsan alıp bitirip, Tales of Valor'u orjinal almak daha mantıklı. -
Hocam tales of valor u zaten kopya aldım , uzun süredir de oynuyorum ama dikkat ederseniz multiplayer yazmıştım..Multide oynamam için hangisi daha iyi olur ? Ve tales of valor un fiyatı da hala 80 Lira civarında bunları da göz önünde bulundururak hangisini almam gerektiğini söyleyebilir misiniz ? -
ben de şuan opposing fronts var ve multi oynuyorum. zaten elinde bu bile olsa yüksek versiyonlularla da oyun oynayabilirsin. fakat yeni alacaksan tales of valor tabiki. bende opposing fronts olduğu için şuan tales of valor almam mantıklı değil çünkü üstüne bir sürü para vermem gerekicek..
almışken tales of valor almalısın ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X