Şimdi Ara

Hangi Deneme? Kaç Net ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 li karekök ygs denemelerini çözüyorum .90 neti görüyorum çogu zaman ama hiç başka yayın çözmedim güvender fln ne önerirsiniz bide size göre karekök yayınları nasıldır? yayın degişince kaç net oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34berat -- 13 Ağustos 2013; 20:42:47 >

• Bende final var bir zor bir kolay gibi geldi içinde çok saçma sorular olabilir önermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 13 Ağustos 2013; 20:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • final çok zor gelmişti çözmeyi bıraktım ben ama yakında geçicem ona yavaş yavaş tam bi konular otursun en son iş o
  • uup
  • 12.sınıf mısınız yoksa mezun mu?

• karekökün kaçlı denemesi? istersen içindeki matematik sorularından 1-2 sayfa koy yorum yapalım.
  • zaman zor mudur diğer denemelere göre? fbm ve zamandan başka çözmedim zorlukları benzer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

zaman zor mudur diğer denemelere göre? fbm ve zamandan başka çözmedim zorlukları benzer.

Piyasanın en zorlarından. fbm'nin kendi dershane denemeleri güzel oluyor ancak piyasa denemeleri kötü hele matematiği, neredeyse problem yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

zaman zor mudur diğer denemelere göre? fbm ve zamandan başka çözmedim zorlukları benzer.

Piyasanın en zorlarından. fbm'nin kendi dershane denemeleri güzel oluyor ancak piyasa denemeleri kötü hele matematiği, neredeyse problem yok!

zamanın türkçesi ve sosyali zor geldi bayağı.
    öğrencilere yapılanlarla karşılaştırdım. ayrıca çizgiüstü gayet güzel bence bir sürü düşündürücü soru var.
  • Ben mezun olarak zaman , güvender , fem denemelerini öneririm , Özdebir de iyidir . Geçen sene bunları çözdüğümde hemen hemen gerçek sınavla aynı netler gelmişti . Sınava yakınlık için bunlar idealdir konu eksiğin yoksa bunları çöz derim .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.