Bildirim
Hangi Divx player?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kimse bilmiyormu ya -
4500 ile 4550 nin tek farkı 4500 de DTS desteği var. Başka bi farkı yok codec falan hersey aynı. 4550 de DTS desteği yok sadece. -
Ben aldım,arkadaşımada aldırdım hatta birine daha aldırmak üzereyim.Arada sadece DTS farkı var arkadaşında dediği gibi.Şimdilik gayet güzel çalışıyor,servis ağıda geniş,firmware desteğide veriyor o yüzden sanada tavsiye ederim. -
iyide hangisini almalıyım onu söylemediniz? 4500mü almalıyım yani? -
Evet 4500 daha iyi ama artık üretilmiyor ve bulmak ta zor.... -
neden zekiler daha iyi bir ürünün üretimini durdurmuşlarki? -
malzemeden calıp fiyatı dusurduler -
türk firması işte ne olacak aptallar.. -
?? Sen Turk degil misin ? Turk firmalari aptaldir da nereden cikti? O zaman Philips al. Yabanci firma, superdir kesin. -
ewet yaa... türk firması aptaldır lafı yakışmadı. neyse benim arkadaşımda 4500 var. canavar gibi. öneririm. -
Hangisini alman gerektiğine sen karar vericeksin.Aradaki tek fark DTS dedik işte ona göre kafana hangisi yatıyorsa bakıcaksın.Biz 4550 aldık -
türk firmaları aptal deildir. hatta fazlaca zekidir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadia®
?? Sen Turk degil misin ? Turk firmalari aptaldir da nereden cikti? O zaman Philips al. Yabanci firma, superdir kesin.
lafı k.çınla anlamaya gerek yok. -
Arkadaşlar vestel üstün kalitede ürünler üretmiyor bunu kabul edelim. Sony gibi markaların yanına bile yaklaşamaz kalitesi. Ama yerli malı kullanalım paramız dışarı gitmesin diye kalitesizliğine rağmen Vestel alalım. -
Lafi nasil anlamam gerektigini aciklar misin? Turk firmalarinda japonlar mi calisiyor? Tabii ki bir Vestel bir Sony kadar urun yapamayacak. Ama Sen Vestel'in hangi modelini alayim diye soruyosun ondan sonra da Vestel'e aptal diyosun. O zaman Vestel alma. Aptal buldugun bir firmanin urununu alarak neden onu odullendiriyosun? Cok basit bu, git Sony al, Philips al. Ben yerli mali kullanayim diye bir sey de demiyorum. Ama "Turk firmasi iste, ne olacak aptallar" lafindan benim anladigim sey, "Turk firmalari aptaldir" dan baska birsey degildir. Ben bir Turk firmasinda calisiyorum ve bu lafi uzerime alinirim. Su anda gecici bir gorevle bir Alman firmasinda calisiyorum ve sana sunu soyleyeyim, Turk firmalari Alman firmalarindan daha aptal degil. Bu konuda daha fazla yazmayacagim. Polemige girmeye niyetim yok. Sana Divx Player seciminde basarilar dilerim. Ama ben olsam, aptal buldgum bir firmanin urununu almak yerine 50 dolar fazla verir, daha zeki buldugum bir firmanin urununu alirim.
-
@tiestorn biraz düşünmeden yazmışsın. Vestelin yaptığı aptallık değil daha "kötü" birşey. İşte bu yüzden de Vestel'in türk firması olması umrumda bile değil. Bu millet vestel bir "hiçken" ürünlerini satın alıp dünya piyasasına soktu. Şu an araştırın hemen hemen her evde bir vestel ürünü vardır. Bizim evde belki 5 tane var. Vestel zenginleşti ve dünyadaki herhangi bir markanın yapacağını yaptı. Türk halkının parası yok diye malzemeden kaliteden çalıp ucuz malları kakalıyolar. Benim vesteli bir türk firması olarak sahiplenmem için bana kaliteli malı ucuza satması lazım. Bir örnek vereyim zamanında "mekap" marka ayakkabılar vardı, yaşı 30 civarında olanlar bilir. Adamlar "puma"dan daha sağlam şekli şemali fena olmayan ayakkabılar yaparlardı. Ve pumanın bilmem kaçta biri fiyatına satarlardı. İşte o adamlar benim gözümde bir "türk" firmasıydı ve hepimizin yabancı mallara özendiği o küçük yaşta bile "mekap" ı pumaya tercih etmiştim. Artık öyle firmalar kalmadı. Ticarette kimse milletini falan düşünmüyor kardeşim, en yakın akraban arkadaşın bile kazığı geçiriyor. Bizim birer tüketici olarak anlayışımız bir malı "türk" olduğu için değil "iyi" olduğu için almak olmalıdır. Sırf "türk" malı diye bir şey almak ahmaklıktır. Bu anti-faşist değil anti-kapitalist bir yazıdır.
-
daha iyi bir ürünün üretimini durduğu için aptal demiştim zeki insan şimdi anladınmı neden kıçınla anladığını?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X