dvd-rw için bence biraz beklemelisin fiyatlar yaza doğru baya düşecektir ayrıca bütün formatları destekleyen modeller de standart olacaktır diye düşünüyorum ben ama karar senin tabi fiyat açısından bakarsak 53$+kdv ye philips var, senin de yazdığın son seçenek ama kalitesi ve perf. nasıl bende bilmiyorum
cok tavsiye edilen 2 model var. NEC3500A yazma performansı oldukca iyi.ancak cd okuma yeterince guclu degil.Multiread ozelligi var.
philips okuma performancı cok iyi.yazma performansı NEC seviyesinde yuksek degil.
LG den şaşma bence kendimde kullanıyorum bütün formatlara bütün cdlere yazabilen kapsamlı ucuz bi writter tam türkiye şartları için
lg cd-rom'larda bayağ götürdü. dvd-rw'larda da fos çıkacağını sanmam. ama nec de çok döndü forumlarda. sanırım en iyisi. en azından fiyat/perf. olarak...
En iyisi fiyat/performans olarak Nec, eğer geçmiş konulara baksaydın görürdün, ne böyle ya her hafta aynı topikler,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme