Şimdi Ara

Hangi DVD-RW Alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş lar bi dvd-rw almayı düşünüyorum ama ne marka alacağıma karar veremedim . Kullanan lardan tavsiyeler bekliyorum

Asus 1604P 16XDVDRW +/- 8.5GB 32xCDRW Int Kutulu
    LG 4160B 16xDVDRW +/- 8.5GB 40xCDRW Int Kutulu
    Samsung H552B 16xDVDRW +/- 8.5GB 32xCDRW Int Bulk
    Philips 1640B 16xDVDRW +/- 8.5GB 40xCDRW SiyahBulk

Hangisini almalıyım açaba

• optik ürünlerde her zaman her yerde asus her ne kadar bende philips dvd rw olsada sadece ekonomik olduğundan aldım bence asus her ortamda
  • asus ve nec diyorum ben
  • Sağolun diğer arkadaşlarında yorumunu bekliyorum ekonomik nedenler önemli tabi Kullanan ların önerileride önemli nede olsa bikere alacaz ...
  • asus ve Lg tavisyemdir sana..
  • nec diyorum başkada bişey demiyorum..
    gerçi bende philips var ama..
  • lg lerde sorunlu partiler cıkabiliyor. buda can sıkıcı oluyor. bugune kadar asus dvd-rw de sorun yasamadım. garantiye getirende olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dvd-rw için bence biraz beklemelisin fiyatlar yaza doğru baya düşecektir ayrıca bütün formatları destekleyen modeller de standart olacaktır diye düşünüyorum ben ama karar senin tabi
    fiyat açısından bakarsak 53$+kdv ye philips var, senin de yazdığın son seçenek ama kalitesi ve perf. nasıl bende bilmiyorum
  • cok tavsiye edilen 2 model var.
    NEC3500A yazma performansı oldukca iyi.ancak cd okuma yeterince guclu degil.Multiread ozelligi var.

philips okuma performancı cok iyi.yazma performansı NEC seviyesinde yuksek degil.
  • LG den şaşma bence kendimde kullanıyorum bütün formatlara bütün cdlere yazabilen kapsamlı ucuz bi writter
    tam türkiye şartları için
  • lg cd-rom'larda bayağ götürdü. dvd-rw'larda da fos çıkacağını sanmam. ama nec de çok döndü forumlarda. sanırım en iyisi. en azından fiyat/perf. olarak...
  • En iyisi fiyat/performans olarak Nec, eğer geçmiş konulara baksaydın görürdün, ne böyle ya her hafta aynı topikler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.