Şimdi Ara

Hangi Ekran kartı daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar ekran kartı alıcam eski ekran kartım ihitiyaçlarımı karşılamıyo photoshopla video edit render işleri ilede ufak tefek uğraşıyorum sahibinden.com da ilanlarlar buldum bitçem 115 o civarda bişi linki vereyim size linkten bakın hangi ekran kartı daha iyi ve daha kaliteli olanklar sağlar diye ve tabiki en büyük önemli şey gta 5 açsın Bi göz atın arkadaşlar uygun olanı söylersiniz bana ha diceksiniz 2. el alınmaz hıyar çıkabilir haklısınız ama bütçe bu kadar o yüzden alıyorum :D

Sistem özelliklerim 3 gb ddr 2 ram 800 mhz, amd athlon 3800 2.4 ghz 2000m çalışma hızı var
    asus m2v-mx se anakartım var evet sistem fena kötü ama ekran kartından sonra ilk işim işlemciyi degişstiricem rami de 4 e cıkarıcam

Link Bu:http://www.sahibinden.com/bilgisayar-masaustu-donanim-ekran-karti?price_min=65&sorting=price_asc&a3347=145167&a3347=67695&a3347=472464&a88454=711636
    burdan bi göz atın.

• Dostum 115 liralık bir kartla ne render alabilirsin ne gta 5 oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 16 Şubat 2016; 18:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya Gta V'i açan ekran kartı bulamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o konuda hakılısınızda prosofyonel olarak deil ufak tefek video işleri bazen photoshop yapıyorum gta 5 açmasını orta seviye ayarlarda deil en düşük ayarlarda felan oynarım diye düşündüm açmazsada olur farketmez siz sadece ordaki listeden en iyi olanı söyleyin yeter gta 5 gerek yok
  • islemciyi degistirecem demissin ama o anakarta iyi bir islemci takamiyorsun ki athlon cikarip athlon takman lazim 6000 modelini bulacaksin da degmez degistirdigine.isi bitmis o makinenin oyun oynanmaz ve eski sisteme adam edelim diye harcanacak para yenisini almaktan daha pahaliya gelebilir.masraf etme bence.

http://www.asus.com/Motherboards/M2VMX_SE/HelpDesk_CPU/
  • Kardeş şuanki ekran kartımı 32 bit idi sattım paramıda biriktirdim mutlaka ister kötü ister iyi bi ekran kartı takmam şart varsa daha iyi bir çözüm söyleyin olmadı o listeden hangi ekran kartını alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.