bunlardan birini alacam ama karar veremedim hala araştırma safhasındayım. birde monitör 22 inç olursa 512 de sorun olurmu.yorumlarınızı bekliyorum selamlarrr....
22 inç monitör için 1gb hd4830 tavsiye ederim
Elbette HD4830 O/C ile 4850'nin performansını yakalarsın.
19 inç düşünürsek yukardakinin hangisini önerirsiniz. iki şıklı cevap inş 19 ve 22 inç olarak verirseniz iyi olur tavsiyelerinizi selamlarr
19 inç için 512mb yeterli olur kesinlikle hd4830
512mb hd4830
peki 22 inç aldıgım zaman 4830 çalıştırmazmı . ne gibi sorun olur zaten ben fazla oyun .vb bilmem klasik bir kullanıcıyım.ara sıra çocuklar oynar.benim istedigim orta ideal bir ekran kartı sanırım 22 inçte alsam monitörü idare eder dimi.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet200
peki 22 inç aldıgım zaman 4830 çalıştırmazmı . ne gibi sorun olur zaten ben fazla oyun .vb bilmem klasik bir kullanıcıyım.ara sıra çocuklar oynar.benim istedigim orta ideal bir ekran kartı sanırım 22 inçte alsam monitörü idare eder dimi.
sorun çıkarmaz sorun şu şekilde olur... yüksek çözünürlükte ağır oyunlar oynarken bellek yetersizliği olabiliyor... onun için 22' monitör için 1gb öneriyoruz...
büyük ekan için oyun dışı uygulamalarda 1gb gereksiz mi oluyor yani?
valla kafam karıştı 22 inç ekran almayı düşünüyorum. 512 4830 alacaktım şimdi 1 gb biraz pahalı .512 yeterse onu alacaktım 4830 ekran kartının . şimdi kararsız kaldım . düşünüyorum. hayırlısı. idare ederse bakalım
Çoluk çocuk ara sıra oyun oynayacaksa hiçbir önemi yok 512 MB olmasının. Hatta bilgisayarda fazla oyun oynanmayacaksa HD 4830 bile gereksiz. HD 4670 bile rahatlıkla iş görür. Daha da ucuza gelir.
far cry 2 falan oynamak için bu ekran kartı yeterlimi . sizce. birazda oyunları kaldırabilmeli .ekran kartını bir defa alırım . bende degiştirme olmaz olmuşken biraz orta olsun diyorum.
hocam işlemci ve güç kaynağının marka ve watt değerini de yazabilirmisiniz. far cry 2 için 512mb 4830 ideal. 4830 zaten uzun süre sizi idare edecektir. bu yılın fiyat performans kartıdır.
monitörü 22 inç alacagım için bakalım 1 gb 4830 almayı düşünüyorum . önerileriniz için tşk ederim
1gb 4830 nedense piyasada pek yok. nette bazı yerlerde var ama bilgisayrcılarda genelde pek bulunmuyor .........
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet200
1gb 4830 nedense piyasada pek yok. nette bazı yerlerde var ama bilgisayrcılarda genelde pek bulunmuyor .........