Şimdi Ara

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
1
Favori
24.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zaman ben fazla yaptım 87 dusurdumkart cakılıyordu.
  • cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    Oyun oynuyorum ben sistemde, o da arada sırada :D ben çok memnunum da bir sonraki bilgisayarım kesinlikle orta halli bir sistem olacak. Bu kadarına gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    ben de 100 yapmıştım forzada takılmaya başladı 37 ye düşürdüm baktım 100le aynı değerler öyle bıraktım :D
  • Laptop 1050 Ti
    Masaüstü Gtx 970
    Ikiside çok iyi kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 7 Ekim 2019; 9:34:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050ti 4 gb versiyonunu kullanıyorum
    oynadıgım oyunlar forza4 -3 / Assetto Corsa / Dirt 4 / nfs payback / ets 2
    bunlarda bi sikinti olmuyor zaten genellikle orta ayarlar
  • 2013 de aldığım HD7870 hala işimi görüyor önümüzde ki yıl bütçem uygun olursa ryzen + rx590 lı bir sisteme terfi edeceğim.
  • Msi Gtx 1060 Gaming X Plus kullanıyorum alalı 2.5 yıl oldu şu anki performansı gayet iyi durumda gerçi şu aralar çok oyun oynamıyorum ama belki 1 nesil sonra upgrade edebilirim. yalnız witcher 3'den sonra hiçbir oyundan tat almamaya başladım. oyun dünyasını mı zirvede bıraktık ne oldu anlamıyorum şaka maka hiçbir oyun, o bağlayıcılık o bir an önce bitireyim hissi, istek, merak falan bende kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 7 Ekim 2019; 9:41:27 >
  • Sapphire Amd Radeon R9 270X Toxic model
    2 gb 256 bit triple fan ve devasa uzunlukta üzerinde kendi BIOS u bulunan bir canavar kullanıyorum.

Gayet serin ve sessiz çalışıyor kart zamanının (2013) en iyi kartlarındandır kendisi babası olan R9 280x i alamadığıma üzüldüm.

• Canavarın görseli
    Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?

• MSI GTX 1080 Aero OC blower model.

Her hangi bir derdi olmadı şuana kadar.
  • R9 280x TriX VaporX kullanıyorum ve halen her oyunda fazlasıyla yeterli zaten artık oynadığım oyunda yok. BFBC2 MP GTA Online Deadcells filan arada bir ama Witcher 3 BF1 cart curtuda sorunsuz ultra-high'da oynattı. Isınma sorunu da yok en fazla 70c gordum oyunda. Bios edit yapıp fanlar değerlerini değiştirmemin de etkisi var.

• Vay be hiç gtx 780 kullanan kalmamış Asus GTX780 DirectCU II 3 gb kullanıyorum, ilk aldığım zamanlar hiç bir sıkıntı yaşamadım, şimdilerde ise zaten oyun oynamıyorum gibi bir şey.. Hey gidi günler..

• 1080ti. Pek de memnun değilim 2k performanstan. Fortnite shadow açık 165 fps alamıyorum her zaman. Try hard modda sıkıntı yok. Shadows off.

• AMD 5700xt Sapphire Radeon pulse

• cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. 7 yıllık bir laptop kullanıyorum. Yeri geliyor en düşük ayarda oynatıyor bazı oyunları.

Ama oyun amaçlı değil de günlük işlerde kullanıyorum. Zaten oyun amaçlı kullanılacak bir bilgisayar değil.

• 960m kullanıyorum ve şu ana kadar oynayamadığım oyun olmadı. En son Gears 5 oynamıştım 1080p medium ayarlarda.

• ATI RADEON HD4400 256MB var mı ötesi? Yeni pc toplayamadım gitti.
    CS 1.6 dahil kasmakta olsun ben onu kasarken seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 7 Ekim 2019; 10:3:1 >
  • VTX Radeon R9 270 2GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı kullanıyordum.

dün itibari ile patlamış bulunmakta kendisi.

yeni ekran kartı önerilerine açığım bütçe sıkıntım var makul öneriler olursa sevinirim
  • Msi R7 240 kullanıyorum uzun süredir pc açmıyorum oyun da oynamıyorum. Elimde boşta Asus HD3450 var işine yarayan varsa satabilirim.

• 1080Tİ
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.