Bildirim
Hangi el motoru ? Lotus vs bavaria
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İmkan varsa dremel.
Ha eger yoksa, bravia markasini hic duymadim ama lotusu duydum. Bir kriter olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: du riechst so gut
İmkan varsa dremel.
Ha eger yoksa, bravia markasini hic duymadim ama lotusu duydum. Bir kriter olabilir
Lotusu satın aldım internetten az önce gelince bakıcaz artık -
Ben hepsiburadadan bavaria ve potus aldim. Lotus el yqkacqk sekilde isinniyor tutamiyorsun uclari yamuk dqndik vsvsvs bavaria alaydin keske
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bavaria yi kullaniyorum malzeme kalitesi yuksrk askisi vs herseyi kutudan cikiyor uzatmasyla kullandim kasamn yan kapagni kestim bi sıkıntı olmadi sadece biraz koku ypyr
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesme diskleri yeterli miktarda değil içlerinde çıkan ince kum kesme diskleri acemiliğinizi atana kadar kullanmayın en ufak bir kaçırmada zıplamada çok çabuk parçalanıyor bunun yerine fiber diskleri kullanın eliniz alışmış olur ,ben aşağıdaki fiber diskleri diskleri almıştım kullanıyorum metal kesmek için, kolay kolay kırılmıyoor
http://www.ebay.com/itm/320917818114?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
bu aldıklarımda ahşap , plastik ..vb kesmek için kullanıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: zokur
Kesme diskleri yeterli miktarda değil içlerinde çıkan ince kum kesme diskleri acemiliğinizi atana kadar kullanmayın en ufak bir kaçırmada zıplamada çok çabuk parçalanıyor bunun yerine fiber diskleri kullanın eliniz alışmış olur ,ben aşağıdaki fiber diskleri diskleri almıştım kullanıyorum metal kesmek için, kolay kolay kırılmıyoor
http://www.ebay.com/itm/320917818114?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Teşekkürler bilgi için, metal olan diskleri nerden temin ettiniz acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zokur
karaköy perşembe pazarının oralarda seyyar satıcılardan almıştım ama çapı 30mm büyük kesici bağlamayın sizdekı makineye resimdeki en sağdakı diski ben el yapımı daire testereme takacam o yüzden büyük aldım (56mm) ayrıca bu kesiciler metal kesme için üretilmemişlerdir
-
Hortlatıcam ama bende bunlara bakıyorum sonuç olarak ne tavsiye edersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X