Yeni Forrest Gump'ı izledim. Tom Hanks'in oyunculuğunun, konuşmalarının üzerine dublaj imkanı yok gitmez. Kesinlikle altyazılı izleyin. Hele filmi hala izlemeyen varsa hiç beklemeden hemen izlesin.
Animasyonların bir nebze de olsa izlenebilirliği var fakat filmler altyazıyla izlenmeli.
TV'de yayınlanan yabancı filmleri görüyoruz, hep aynı kişiler, hep aynı sesler. Tat vermiyor.
ben Woody Allen filmlerini çok beğeniyorum, ama dublajsızda altyazıyı takip ederken mimikleri takip edemiyorum.Konuşmalar o kadar çok ki.
ne animasyonu nede filmi dublaj olarak kesinlikle izlemem. animasyon belki olur ama onu da denemedim hiç. nedense tuhaf geliyor kulağa ve zevk almıyorum ben o filmden...
Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi türkçe dublajı tüm zamanların en iyi türkçe dublajıdır. Onun dışında tüm filmler orjinal dillerinde izlenmelidir.
Dublajı iyi yaptığımız filmler gerçkten yüzüklerin efendisi ve harr potter çok çok iyi olmuş ama alt yazılı her zaman bir tık önde :)
ama ben dublaj izlemek isterim diğenler için
yüzüklerin efendisi harr potter karayip korsanları animasyon filmleri çok rahat izlene bilir
kesinlikle dublajsız izlenmesi gereken filmler dark kngiht ( kalbimizdesin joker ) Hızlı ve Öfkeli serisi ( vin disel o kalın sesi motorlarla çok uyumlu :D ) Kesinlikle ve kesinlikle SAVAŞ filmleri dublajlı izlemeyin komedi oluyo binlerce adam bağırıyo 10 tane adamın iğrenç sesi gelio dublajda :D 300 spartalı leonidas :) :) Günah Şehri Yeşil Yol diye uzar gider ve son olarak sakın ama sakın yabancı dizileri türkçe dublaj izlemeyin yazık edersiniz diziye :)
Lost Prison Break Heroes Supernatural Spartacus
gibi dizilrein dublajı var sakınnnn dublajlı izlemeyin bunları :)
Animasyonlarda mükemmeliz gerçekten.Ama güzelim Yip Man filmini batırmış bizimkiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme