Şimdi Ara

Hangi Film Dublajlı Hangisi Altyazılı İzlenmeli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni Forrest Gump'ı izledim. Tom Hanks'in oyunculuğunun, konuşmalarının üzerine dublaj imkanı yok gitmez. Kesinlikle altyazılı izleyin. Hele filmi hala izlemeyen varsa hiç beklemeden hemen izlesin.
  • Animasyonların bir nebze de olsa izlenebilirliği var fakat filmler altyazıyla izlenmeli.

TV'de yayınlanan yabancı filmleri görüyoruz, hep aynı kişiler, hep aynı sesler. Tat vermiyor.
  • ben Woody Allen filmlerini çok beğeniyorum, ama dublajsızda altyazıyı takip ederken mimikleri takip edemiyorum.Konuşmalar o kadar çok ki.
  • ne animasyonu nede filmi dublaj olarak kesinlikle izlemem. animasyon belki olur ama onu da denemedim hiç. nedense tuhaf geliyor kulağa ve zevk almıyorum ben o filmden...
  • Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi türkçe dublajı tüm zamanların en iyi türkçe dublajıdır. Onun dışında tüm filmler orjinal dillerinde izlenmelidir.
  • Dublajı iyi yaptığımız filmler gerçkten yüzüklerin efendisi ve harr potter çok çok iyi olmuş ama alt yazılı her zaman bir tık önde :)

ama ben dublaj izlemek isterim diğenler için

yüzüklerin efendisi
    harr potter
    karayip korsanları
    animasyon filmleri çok rahat izlene bilir

kesinlikle dublajsız izlenmesi gereken filmler
    dark kngiht ( kalbimizdesin joker )
    Hızlı ve Öfkeli serisi ( vin disel o kalın sesi motorlarla çok uyumlu :D )
    Kesinlikle ve kesinlikle SAVAŞ filmleri dublajlı izlemeyin komedi oluyo binlerce adam bağırıyo 10 tane adamın iğrenç sesi gelio dublajda :D
    300 spartalı leonidas :) :)
    Günah Şehri
    Yeşil Yol
    diye uzar gider
    ve son olarak sakın ama sakın yabancı dizileri türkçe dublaj izlemeyin yazık edersiniz diziye :)

Lost
    Prison Break
    Heroes
    Supernatural
    Spartacus

gibi dizilrein dublajı var sakınnnn dublajlı izlemeyin bunları :)

• Animasyonlarda mükemmeliz gerçekten.Ama güzelim Yip Man filmini batırmış bizimkiler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.