quote:Orjinalden alıntı: hashas iyi gunler, uydu ile ilgili bi suru forum var... hangileri saglam ve ciddidir.... www.turkeyforum.com bence süper..
turkey forum lider tabi ama bi tane kesmez beni diyosan bi kaç tanede ben yazayım.. www.atasatforum.com www.turkworldsat.com www.real-sat.com bunlarada bi bak
http://www.forumhit.net denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar. Sağlam içerik barındırıyor bünyesinde
Forumhit'i Görmeyen diğerlerini Süper Zanneder. Uydu Bölümünü Görün Siz Karar verin ForumHit İçin Tıkla
Uydu Ve Uydu İle İlgili Detaylı Bilgilermi İstiyorsunuz O Zaman Hemen Gideceğiniz Bir Adres Biliyorum. www.forumcuk.com
quote:Orjinalden alıntı: DeepBlueSeaOne Uydu Ve Uydu İle İlgili Detaylı Bilgilermi İstiyorsunuz O Zaman Hemen Gideceğiniz Bir Adres Biliyorum. www.forumcuk.com arkadaşım vermiş olduğun linkde üyelik istiyorlar bilgi para ile satılmaz, paylaşılır, bu linkde bilgiyi bile paylaşmıyorlar, saklıyorlar. zihniyeti hiç sevmedim, kesinlikle üye olmuyacam ve birdaha buraya girmiyecem. saygılar
quote:Orjinalden alıntı: TEKNOKA quote:Orjinalden alıntı: DeepBlueSeaOne Uydu Ve Uydu İle İlgili Detaylı Bilgilermi İstiyorsunuz O Zaman Hemen Gideceğiniz Bir Adres Biliyorum. www.forumcuk.com arkadaşım vermiş olduğun linkde üyelik istiyorlar bilgi para ile satılmaz, paylaşılır, bu linkde bilgiyi bile paylaşmıyorlar, saklıyorlar. zihniyeti hiç sevmedim, kesinlikle üye olmuyacam ve birdaha buraya girmiyecem. saygılar Arkadaşım Üye Olmadan da Misafir Olarak Dolaşabiliyorsun Ve İstediklerini Alabiliyorsun. Öyle Bir İmkanları Var.