Şimdi Ara

Hangi Gainerı Alayım? Gainer VS Kreatin? Optimum VS Hardline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spora başlayalı 3 ay oldu. ilk ay güzel geliştim fakat son 2 aydır gayet güzel ve düzgün çalışmama rağmen (beslenmem de fena değil) aynı kaldım. Göğsüm az daha büyüdü, omzum aksine küçüldü, kollarım 2 aydır 28 cm hiçbir değişiklik yok.
    Başta kreatin almak geldi aklıma, kaslara su taşıdığı için az da olsa büyürüm diye düşündüm aynı zamanda kreatin de kilo aldırıyormuş, ha tabi çoğu sonradan gidiyor o kilolar demiş ama olsun hem performansım artar hem az daha büyürüm.

Ama şimdi gainer almaya karar verdim zaten gainerın da 1 servisinde 2 MG kreatin var. Spora zaten kilo alma amacıyla başladım. 2 ayda 50-51den 54.5'a çıktım son 1 aydır kilo da alamıyorum. O yüzden gainer almak istiyorum. Protein tozu da alabilirim ama gainerda zaten protein de var. Şimdi aklımda 3 marka var:

Optimum Serious Mass 5450G. Bunu almayı planlıyorum günde 2 servis ile toplam 16 servis var ama ben günde 1 servis kullanırım 1 ay gider.

Hardline ProGainer 5 KG. Şeker oranını paylaşmıyorlar %80'i şeker diyen var.

Bigjoy Bigmass 5440G. Bu da diğerleriyle aynı fiyat olduğundan bunu da yazdım.

Başka bir önerisi olan varsa en fazla 230-240₺, olması lazım bu ürünler gibi öğrenci adamız.

Bu ürünlerden hangisini almalıyım sizce? Ben Optimum diyorum.

Veya gainer almayıp kreatin mi alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseisai -- 27 Mart 2019; 21:54:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eee?

• Hocam hangi ürünü aldınız, spora devam ediyor musunuz
  • senseisai kullanıcısına yanıt
    !
  • Birtutamsucuk kullanıcısına yanıt

optimum gainerı almıştım. azıcık kilo aldırmıştı. bir iki kilo kadar. şu anda spor yapmıyorum yakın zamanda başlamayı düşünüyorum.

• senseisai kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu normal mi 1-2 kilo ,ben daha fazla kilo artışı olur diye bekliyordum. Ayrıca spora ne kadar devam ettiniz , bende başlamayı düşünüyorum önerdiğiniz birşey var mı
  • Birtutamsucuk kullanıcısına yanıt

normal değil çok az. 15 ay spor yaptım. size tavsiyem bu tip ürünlerden kaçınmanız. sadece beslenmenize dikkat edin başka bir şeye gerek yok, supplent vs. almayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkisi de değil. BCAA ve Glutamin diyorum ben. Bu sporun olmazsa olmazı iki supplement varsa o da bunlardır.
  • gainer kullanmayın. şeker deposu. proteinsiz besleniyorsun yada antremanların yetersiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.