Şimdi Ara

Hangi Gaineri Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim, boyum 1.83 kilom 62 yani çok zayıfım diyebilirim. Kilo almakta zorluk çekiyorum aşırı yesem tüm gün otursam bile kilo alamıyorum. Spora'da başlamayı düşünüyorum ancak önce birazda kilo almalıyım bu yüzden biraz takviye gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlarım gainer almamı söyledi yardımı oluyormuş internette de araştırdım bu şekilde kilo alanlar var. Aklımda 2 gainer var biri Hardline Progainer 5kg diğeri
    dymatize nutrition super mass gainer 5443g, fazla bilgim olmadığı için birilerine danışma ihtiyacı duydum, sizce hangisini almalıyım hangisini alırsam daha çok ve daha hızlı kilo alabilirim ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)

• Hardline kullandım 3-3,5 kilo almıştım . Ylnız şöyle bi olay var ki bunu alıp yemek yemesseniz kilo bile verirsiniz . Yani Gainer'ın yanında iyi beslenmenizde olması şart . Yoksa para boşa gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 4 farklı karbonhidrat markası kullanan ve verim alan biri için sana önerim şu üründür.

http://urun.n11.com/protein-tozu/muscletech-premium-mass-gainer-5440-gr-cikolata-P87477051

En son kullandığım buydu karışımı ve tadı güzel en beğendiğim bu oldu , ayrıca şunuda belirtelim bunlar tek başına hiç bir halta yaramaz bunları kullanırken ne kadar çok yersen o kadar kilo bunlar + besin olarak duşün.

dymatize, stirec , optimum mass ve musletech kullandım :)
  • Bol kalori al gainer yerine parani beslenmeye yatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multipower massgrainer al çok etkili olur kg alımında hem alman malı kaliteli ben kullanıyorum şuan memnunum

• Musclemeds Carnivor Mass buna bi bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.