Şimdi Ara

hangi gitar çeşidi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar müzikle uğraşmayı çok seviyorum küçüklüğümden beri. Ama malesef şu ana kadar bir flütüm bir de bağlamam oldu
    Şimdi gitar almak istiyorum. Ama klasik , akustik , elektro klasik gitar seçeneklerinden birini almayı planlıyorum. Sizce hangisi daha uygun olur. Bütçe olarak 200 - 300 arası ayırabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

• Akustik gitar almalısın 2.el
  • Elektro çal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergenus94 kullanıcısına yanıt
    Elektro alabiliyorsan elektro iyidir akustikle başlama parmaklarının acısından bırakırsın
  • teşekkürler arkadaşlar. Elektro klasik hakkındaki düşüncelerinizi de alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergenus94 -- 26 Ağustos 2013; 2:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergenus94

teşekkürler arkadaşlar. Elektro klasik hakkındaki düşüncelerinizi de alabilir miyim ?

Onları pek önermem

Rock seviyorsan Elektro ile çok iyi işler çıkarırsın

• Aslında elektro almak istemiştim en başta ama elektro alırsam 300 lira ya çok dandik bişey alabileceğim için onu kendi işim olunca elime sağlam para geçince alıcam

Şimdi Klasik , elektro klasik , akustik arasında düşünüyorum. Bu 3 ü arasında hangisini alırsınız siz olsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergenus94 -- 26 Ağustos 2013; 3:10:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektro klasik senin için antreman olur.. akustik iyidir de ilerde profesyonel olduğunda denersin

• eyvallah antrenman yapacağız o zaman
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar. Elektro klasik hakkındaki düşüncelerinizi de alabilir miyim ?

Klasik müziği seviyorsan al

ama ben rock pop yapıcam diyorsan akustik al

ben sert müzik yapacağım diyorsan elektro al ama o paraya elektro alınmaz.İkinci el sağlam bir akustik alırsın 0 da güzel akustik alınır.
  • Zevk işlerini başkasına sormayı anlamam Git bir müzik mağazasına hepsini dene. Hangisden daha çok keyif aldığına bak. Ya da bu gitarlarla yapılan müzikleri dinle, hangisini yapmak istediğini bul.
  • EliNTeR E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabınız için
  • çocukluğumdan beri duman dinlerim artık her şarkısını yüzlerce defa dinlemişimdir. Galiba akustik daha iyi iş çıkaracak gibi
  • quote:

çocukluğumdan beri duman dinlerim artık her şarkısını yüzlerce defa dinlemişimdir. Galiba akustik daha iyi iş çıkaracak gibi

Elektro alacaksan bir fender strat iş görür ama şu anlık bence akustik al o paraya
  • o paraya alacagin elektro seni gitardan sogutur emin ol git akustik al 300 e cikabilirsen 2. el iyi bir gitar bulacacagini tahmin ediyorum.

• tamam akustik alacağım galiba teşekkür ederim. Tavsiye edebileceğiniz markalar var mı acaba ? Ayrıca elektro akustik nasıl olur ? ben elektro gördümmü sapıtıyorum galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergenus94 -- 27 Ağustos 2013; 2:43:42 >
  • quote:

tamam akustik alacağım galiba teşekkür ederim. Tavsiye edebileceğiniz markalar var mı acaba ? Ayrıca elektro akustik nasıl olur ? ben elektro gördümmü sapıtıyorum galiba

0 yamaha f310 yada 2. el cort ad880c yamaha f370 veya takamine bulabilirsen al.

• O paraya sakın elektro almayı düşünme ıslık çalarak şarkıya eşlik etsen daha güzel ses çıkar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.