Şimdi Ara

Hangi GTX 260

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gtx 260 modellerinden birini alacağım ama hangisine alacağıma karar veremedim. Performans bakımından aralarındaki fark nedir. hangisini tavsiye edersiniz. Önerilerinizi alabilirmiyim.

1 - Axle GTX 260 896 MB DDR3 448 Bit Pci.Exp16X Ekran Kartı -> 361 TL
    2 - Palit 896 Mb GTX260 Sonic (448 Bit) GDDR3 Pci.Exp 16X Dvi Ekran Kartı -> 336 TL
    3 - Zotac 896 Mb GTX 260 SYNERGY (448BIT) GDDR3 Nvidia GeForce Tv Dvi Ekran Kartı Pci.Expe -> 319 TL
    4 - Sparkle 896 Mb GTX260 GDDR3 448Bit Hdmi Pci.Exp16X Ekran Kartı -> 341 TL

Teşekkürler...

Not : İkinci el kısmına yazmıştım yanlışlıkla, taşımayı gerçekleştiremediğim için yeni konu açtım.

• Sparkle kullanıyorum gayet memnunum

* Sistemin diğer bileşenleri nelerdir ?

İşlemci
    Kasa powerı

en önemlileri bunlar...
  • PSU - 600W OCZ
    Ram - 4 GB OCZ
    Anakart - Giga byte P35C-DS3R
    İşlemci - E6750 2.66 Ghz
  • MSI Twinfrozr al hepsinden iyi olur diyeceğim ama hiçbir yerde kalmamış onun yerine Palit GTX260 Sonic alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

MSI Twinfrozr al hepsinden iyi olur diyeceğim ama hiçbir yerde kalmamış onun yerine Palit GTX260 Sonic alabilirsin

Ne kartmış arkadaş sana gelen kartları nvidia bilse fermiiiyi çıkarmazdı
  • sonic
  • Palit GTX260 Sonic
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpay

PSU - 600W OCZ
    Ram - 4 GB OCZ
    Anakart - Giga byte P35C-DS3R
    İşlemci - E6750 2.66 Ghz

Gayet iyi bileşenlerin, sorunsuzca kullanırsın seçeceğin GTX260'ı
  • Tşkler, ram ve psu yu yeni yükselttim. Ekran kartını halledersek sorun kalmayacak inşallah.
  • 5770 al.İmzamdaki testlere bakabilirsin.Yeni teknoloji her zaman iyidir.Yetmezse ileride bir tane daha takıverirsin yanına.DX10 kart almayın bu saatten sonra.
  • Saçma karsılastırma tabiki Palit 896 Mb GTX260 Sonic (448 Bit) GDDR3 Pci.Exp 16X Dvi Ekran Kartı -> 336 TL .

Hem hız aşırtmalı hem özel soğutmalı bir model, zaten o Zotac C192'dir, uzakdur. Sparkle'dan da PALİT cok daha iyi.
  • Hmm, tşkler kararımı verdim palit alacam.
  • zotac gtx 260 alabilirsiniz ,aslında pek önemli değil hepsi aynı ancak garanti sürelerine dikkat edin alırken hangisi uzun ise onu tercih edin...
  • Hepsi aynı filan değil yanlıs bilgilendirme olmasın, C192 ve C216 performansını bir tutamazsınız, tekrar ediyorum SYNERGY kartdan uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Şubat 2010; 18:26:08 >
  • Sabahlara kadar Palit desem? Normal bir GTX 260'dan yüzde 10 daha hızlı saat hızları, fiyatı en uygun olanlardan birisi ve dual fanı mükemmel. Başkasını düşünme bile.
  • Tavsiyelerinizi dinledim ve hızlıal dan Palit GTX 260 Sonic siparişi verdim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..
  • palıt sonıc serısınde genellıkle ram ns daha dusuk.buda ram hızını daha da fazla hız asırtma yapabılırsınız demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpay

Tavsiyelerinizi dinledim ve hızlıal dan Palit GTX 260 Sonic siparişi verdim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..

iyi seçim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.